HCL.HR

Oznaka: Preživljavanje

Igra preživljavanja Fade to Silence spušta temperaturu ispod ništice

Zoran Žalac prije 3 dana

Još ove zime stiže nam zimska avantura preživljavanja u igri Fade to Silence koja donosi neke zanimljive ideje u survival žanr.

Pripremite se, DayZ napokon izlazi iz Early Accessa

Petra Rukav prije 1 tjedan

Survival naslov koji se već četiri godine krije iza Early Access Alpha faze napokon je smognuo snage i suočio se sa sudbinom da mora nastaviti dalje.

Agony će nas tek na proljeće odvesti u ognjene dubine pakla

Petra Rukav 06.10.2017.

Madmind Studio napokon otkrio kada će naša izmučena duša sići u pakao da se oslobodi grijeha koje smo počinili na kugli zemaljskoj.

The Solus Project stigao na PS4 i PS VR, pogledajte atmosferični launch trailer

Petra Rukav 18.09.2017.

The Solus Project, istraživačka avantura s elementima preživljavanja na stranom vanzemaljskom planetu, od sada je dostupna za PS4 i PS VR.

Od lažne sreće u We Happy Few bježat ćemo tek sljedeće godine

Petra Rukav 18.08.2017.

Gearbox Publishing u kolaboraciji s Compulsion Games najavio kada će se gutanje tabletica za prisilnu sreću proširiti van okvira Early Accessa. Hint: četvrti mjesec sljedeće godine.

Preživljavanje u The Evil Within 2 ovisit će o vještini nadograđivanja lika i opreme

Zoran Žalac 04.08.2017.

The Evil Within 2 nadogradit će svoj sustav nadograđivanja glavnog lika i njegovog arsenala, a craftanje stvari bit će nužno za preživljavanje noćne more.

Croteam i Gamepires imaju rješenje za dosadnu borbu šakama

Zoran Žalac 23.02.2017.

U prikazu igre SCUM na kojoj rade dva domaća studija doznajemo kako će funkcionirati borba u igri i zašto nije pametno ići šakama na medvjeda.

Kona stiže na konzole taman prije proljeća

Zoran Žalac 19.02.2017.

Istraživačka avantura zvana Kona izlazi iz Early Access programa 17. 03., kada će se osim na PC-u pojaviti i u verzijama za PlayStation 4 te Xbox One konzole.

HCL VideoARK: Scorched Earth (EP8): THE ROCK PROTIV DINOSAURA

Igor Belan 05.02.2017.

Čudovište kao odvaljeno od kamena napada moje friško pripitomljene dinosaure u novoj epizodi ARK: Scorched Eartha, a onda se okomi i na mene. Evo kako je to završilo…

Sunless Skies dolazi na PC Gamer Weekender

Filip Galeković 27.12.2016.

Nastavak Sunless Sea će biti jedna od igara čiji će detalji biti prezentirani na nadolazećem PC Gamer eventu, a developeri planiraju objasniti kako će to nebesa ostati bez zvijezda.

We Happy Few ovog mjeseca dobiva velike promjene

Gregor Stojev 09.12.2016.

A Clockwork Update za We Happy Few donosi mnogo traženih sitnica, ali i potpuno nove sustave razgovora, misija i detalja svog bizarnog gradića.

Ovako ćemo preživljavati, graditi kuće i upošljavati robove u Conan: Exiles

Gregor Stojev 09.12.2016.

Novom videom Funcom demonstrira kako ćemo zanimljivim novim mehanikama porobljavati protivnike kako bi gradili i štitili naše sagrađene baze.

Napokon smo vidjeli Resident Evil 7 gameplay i nije nam svejedno

Juraj Bevandić 01.12.2016.

Resident Evil 7 nam se napokon predstavio u punom ruhu i izgleda kao nešto novo u serijalu, sličnije Outlastu nego prijašnjim nastavcima, ali prilično strašno i napeto.

Uncharted 4 dobiva zanimljivi Survival mode sljedećeg mjeseca

Igor Belan 23.11.2016.

Pogledajte što donosi novi solo ili co-op mode koji će biti besplatan za sve igrače Uncharteda 4, a stiže već za 15-ak dana na vaše PS4 konzole. I ima trailer!

HCL VideoIgramo Sky Break (EP2): Moj novi prijatelj je vanzemaljac

Igor Belan 20.11.2016.

Dok jednom napokon ne pronađem gdje su se slupali moji ljudski prijatelji na ovom stranom planetu, čini se da ću se morati osloniti na neke vanzemaljce kako bih preživio u igri Sky Break.