HCL.HR

Oznaka: Prijenosne konzole

Konzola hrvatskog srednjoškolca postala najuspješnija domaća Kickstarter kampanja

Juraj Bevandić 20.04.2017.

MAKERbuino konzola osamnaestogodišnjeg Alberta Gajšaka do kraja Kickstarter kampanje je deset puta prešla ciljani iznos i skupila preko sto tisuća dolara.

Predviđa se da će Nintendo iduće godine izbaciti Switch Mini

Juraj Bevandić 15.04.2017.

Iako je Nintendo Switch sam po sebi prilično malena konzola, tržišni analitičari predviđaju da će napraviti Switch Mini namijenjen samo za djecu.

Zanimljiva hrvatska konzola MAKERbuino osvojila je ulagače na Kickstarteru

Juraj Bevandić 29.03.2017.

Osamnaestogodišnji Albert Gajšak iz Hrvatske ponudio je svijetu jeftinu prijenosnu konzolu koju sami slažete, a Kickstarter ga je financirao u svega tri dana.

Nintendo namjerno ne nudi mnogo igara pri izlasku Switcha

Juraj Bevandić 03.02.2017.

Nintendo Switch je često obasut kritikama da kada izađe neće imati dovoljno zanimljivih igara da opravda kupnju, ali navodno je sve to dio Nintendovog velikog plana.

Nintendo DS je skoro bio sasvim drugačija zvjerka

Juraj Bevandić 02.01.2017.

Nintendov bivši zaposlenik koji je nedavno otkrio tajnu o nastanku Game Boya priznaje da je on isprva radio na totalno drugačijoj ideji jedne od najprodavanijih konzola svih vremena.

Game Boy je skoro bio potpuna glupost

Juraj Bevandić 31.12.2016.

Bivši Nintendov zaposlenik nedavno je otkrio da je čovjek kojem pripisujemo Game Boy ustvari imao sasvim drugačije planove prema kojima Nintendo, a niti prijenosne konzole možda nikada ne bi bile to što jesu danas.

Čini se da Nintendo Switch ipak ima ekran osjetljiv na dodir

Juraj Bevandić 28.10.2016.

Izvori bliski Nintendu koji su se već pokazali pouzdanima u vezi koncepta konzole otkrivaju nove tajne koje bi Nintend rado zadržao za sebe.