HCL.HR

Oznaka: PS4 ekskluziva

WipEout Omega Collection pali pogon u šestom mjesecu

Zoran Žalac prije 58 minuta

Sony je otkrio kako modernizirana kolekcija WipEout igara u prodaju stiže 07. 06. ove godine , zajedno s 28 licenciranih pjesama koje izvode The Prodygy, Chemical Brothers i drugi.

Uncharted: The Lost Legacy ekspanzija mogla je komotno biti još jedan nastavak

Juraj Bevandić prije 2 dana

Naughty Dog tvrde da su se trudili napraviti malu i kratku ekspanziju za kraj Uncharted serijala, ali jednostavno nije išlo, pa će biti velika i vrlo nezavisna.

Nathan Drake neće se pojaviti u Uncharted: The Lost Legacy

Zoran Žalac 20.03.2017.

Nadolazeća spin-off igra i potencijalno zadnje poglavlje Uncharted serijala u režiji Naughty Doga bit će isključivo ženska avantura.

RecenzijaNier: Automata

Juraj Bevandić 16.03.2017.

Nier Automata je ono što bi naši kreativni i strastveni dječački umovi htjeli od igara da smo tada imali iskustva i vokabulara izjasniti se o tome što nas zabavlja i plijeni našu pažnju.

Horizon Zero Dawn se odlično prodaje i već se radi na proširenju priče

Juraj Bevandić 16.03.2017.

Sony potvrđuje da je s 2.6 milijuna prodanih primjeraka Horizon Zero Dawn njihov najuspješniji novi IP na PlayStationu 4, što znači dobre stvari za budućnost franšize.

Na PC-u će se uskoro moći pokretati i igre za PlayStation 4

Zoran Žalac 13.03.2017.

Ponuda PlayStation Now usluge uskoro će biti proširena igrama za PlayStation 4 konzolu. Nije doduše otkriveno kojim točno naslovima.

Gran Turismo Sport dovest će se do zatvorenog beta testiranja

Zoran Žalac 10.03.2017.

Prvo testiranje novog Gran Turisma kreće idućeg tjedna, premda ne za sve igrače i ne za sve regije. No, kako datum izlaska igre nije na vidiku, i ovo se može smatrati pomakom u razvoju.

Vjerojatno nećemo dobivati više novih Uncharted igara

Juraj Bevandić 08.03.2017.

Suvlasnik Naughty Doga potvrdio je jasno i glasno da nakon The Lost Legacy vjerojatno više neće raditi nove igre Uncharted serijala.

Gran Turismo Sport ima Fittipaldi EF7 Vision GT, auto koji ćete voziti samo u igri

Zoran Žalac 07.03.2017.

Novi trailer za Gran Turismo Sport prezentirao je Fittipaldi EF7 Vision GT, vozilo koje je upravo otkriveno na 87. sajmu automobila u Ženevi, i koje će biti proizvedeno u ograničenim količinama.

Na Marsu ćemo tražiti vodu i u virtualnoj stvarnosti

Zoran Žalac 01.03.2017.

Dok Elon Musk i ostala ekipa planiraju turistički voditi ljude na Mjesec, VR igra Unearthing Mars odvest će nas u istraživanje crvenog planeta iz udobnosti vlastitog doma.

RecenzijaHorizon Zero Dawn

Zoran Žalac 23.02.2017.

PlayStation 4 ekskluziva Horizon Zero Dawn dugo je bila nepoznanica da bi se po izlasku pokazalo kako smo tu avanturu već vidjeli kroz desetke drugih igara. No, nismo ju još doživjeli u ovako svježem izdanju.

Očekuje se da Horizon Zero Dawn proda primjeraka koliko i Uncharted 4

Juraj Bevandić 22.02.2017.

Firme za tržišna istraživanja su impresionirane Horizon Zero Dawnom koliko i prve recenzije, pa očekuju prodaju u rangu Uncharteda 4 ili Metal Gear Solida 5.

Uncharted 4 odnio prestižnu nagradu za najbolji scenarij u igrama

Zoran Žalac 21.02.2017.

Udruga američkih pisaca odabrala je pobjednika za najbolji scenarij u videoigrama 2016. godine te ga udijelila ekipi Naughty Doga za njihov Uncharted 4: A Thief’s End.

Gdje je više ta Horizon Zero Dawn recenzija?

Zoran Žalac 20.02.2017.

Prije nego vam serviramo punu recenziju velike PS4 ekskluzive, evo kratke degustacije dojmova o našoj Horizon Zero Dawn avanturi koja je još u tijeku.

Umjesto mora, početak ljeta rezervirajte za Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Stjepan Fikter 17.02.2017.

Sunce i more mogli bi početkom ljeta zamijeniti zatamnjenom sobom, jer nam 30.06. ove godine stiže Crash u modernom izdanju kroz čije ćemo se prve tri igre prisjetiti samih početaka.