HCL.HR

Oznaka: PS4 ekskluziva

Očekuje se da Horizon Zero Dawn proda primjeraka koliko i Uncharted 4

Juraj Bevandić prije 12 sati

Firme za tržišna istraživanja su impresionirane Horizon Zero Dawnom koliko i prve recenzije, pa očekuju prodaju u rangu Uncharteda 4 ili Metal Gear Solida 5.

Uncharted 4 odnio prestižnu nagradu za najbolji scenarij u igrama

Zoran Žalac prije 2 dana

Udruga američkih pisaca odabrala je pobjednika za najbolji scenarij u videoigrama 2016. godine te ga udijelila ekipi Naughty Doga za njihov Uncharted 4: A Thief’s End.

Gdje je više ta Horizon Zero Dawn recenzija?

Zoran Žalac prije 3 dana

Prije nego vam serviramo punu recenziju velike PS4 ekskluzive, evo kratke degustacije dojmova o našoj Horizon Zero Dawn avanturi koja je još u tijeku.

Umjesto mora, početak ljeta rezervirajte za Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Stjepan Fikter prije 6 dana

Sunce i more mogli bi početkom ljeta zamijeniti zatamnjenom sobom, jer nam 30.06. ove godine stiže Crash u modernom izdanju kroz čije ćemo se prve tri igre prisjetiti samih početaka.

Proučite dobro robodinosaure Horizon: Zero Dawna

Zoran Žalac 11.02.2017.

Prije nego se zaputite u veliku i divlju avanturu Horizon Zero Dawna, obavezno upoznajte četiri tipa predatora koji će vam ondje predstavljati prijetnju na kopnu, u vodi i u zraku.

RecenzijaKingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Žarko Ćurić 11.02.2017.

Square Enix odlučio je pripremiti sve PS4 vlasnike za nadolazeći treći nastavak Kingdom Hearts serijala novim 2.8 HD izdanjem koji nas vodi u magični svijet s Disneyjevim i Square Enixovim likovima.

Guerilla Games se za Horizon: Zero Dawn morao namučiti triput više nego za ijedan Killzone naslov

Zoran Žalac 07.02.2017.

Razvojni tim Guerilla Games naziva Horizon: Zero Dawn svojim najvećim projektom do sada s obzirom da su zatvorene hodnike po prvi puta morali zamijeniti otvorenim svijetom.

Nova igra tvorca Twisted Metala stiže u četvrtom mjesecu

Zoran Žalac 07.02.2017.

David Jaffe podijelio je svoje dojmove o razvoju PS4 ekskluzive Drawn to Death otkrivši pritom kako nam ista stiže za manje od dva mjeseca.

Sony trajno srezao cijenu za The Last Guardian već nakon osam tjedana

Zoran Žalac 03.02.2017.

Nepuna tri mjeseca nakon izlaska The Last Guardian je dobio trajno sniženje cijene te je sada jeftiniji za 20 eura.

Pogledajte koliko dobro Horizon Zero Dawn izgleda u 4K na PS4 Pro

Juraj Bevandić 31.01.2017.

Za manje od mjesec dana ćemo zaigrati Horizon Zero Dawn, a sada znamo i kako će izgledati ako ju pokrenemo na PS4 Pro konzoli. Ukratko – prilično impresivno.

RecenzijaGravity Rush 2

Juraj Bevandić 22.01.2017.

Iako odaje dojam jeftine i eksperimentalne igre, Gravity Rush 2 je ozbiljno podebljala listu PlayStation ekskluziva. Podcjenjujte ju i izbjegavajte samo na svoju veliku žalost.

Ovog vikenda je posljednja prilika za besplatno zaigrate Nioh prije izlaska

Juraj Bevandić 19.01.2017.

Nioh je osvanuo besplatno u PS Storeu, ali samo kao trial verzija koju možete skinuti i pripremiti za ovaj vikend kada će biti dostupna za igranje na jedan dan.

Persona 5 ima školu kakvu još nikad niste vidjeli

Zoran Žalac 18.01.2017.

U svojevrsnom tutorial traileru Atlus nam demonstrira specifičnosti gameplaya Persone 5 u svoj raskoši njezine čudnovatosti.

Molitva vam neće pomoći u Horizon: Zero Dawn

Zoran Žalac 11.01.2017.

Stigao nam je novi, vjerojatno i pretposljednji trailer za nadolazeću PlayStation 4 ekskluzivu Horizon: New Dawn koji nas uvodi u plemenske odnose te SF avanture.

The Last Guardian ima puno manji, ali i impresivniji svijet nego što se to čini

Juraj Bevandić 04.01.2017.

Fanovi su na jednoj fotografiji uspjeli ocrtati čitavu avanturu The Last Guardiana i iznenadilo nas je kako je cijela igra ustvari smještena u jednom dvorcu.