HCL.HR

Oznaka: PSVR

HCL VideoPlayStation VR ili HTC Vive: koji je VR uređaj bolje kupiti?

Igor Belan 09.04.2017.

Virtualna stvarnost je zakon, pogotovo VR gaming, ali to je ujedno i poprilično skup sport. U ovom videu pomažemo vam pokazati kako se razliku najeftiniji i najskuplji VR headset u high-end kategoriji i vrijedi li dati duplo više novca za onaj skuplji.

Na Marsu ćemo tražiti vodu i u virtualnoj stvarnosti

Zoran Žalac 01.03.2017.

Dok Elon Musk i ostala ekipa planiraju turistički voditi ljude na Mjesec, VR igra Unearthing Mars odvest će nas u istraživanje crvenog planeta iz udobnosti vlastitog doma.

HCL VideoZaigrali smo strašno zabavni horor Rush of Blood za PSVR i upalili facecam

Igor Belan 26.02.2017.

Da vam demonstriram kako virtualna stvarnost može biti strašno zabavna, upalili smo PSVR ekskluzivu Until Dawn: Rush of Blood i zaigrali jedan kratki i odvratni level, a ne bi to bilo to bez facecama.

DiRT Rally je sada podržan za PlayStation VR

Zoran Žalac 18.02.2017.

DiRT Rally postao je druga velika igra s punom podrškom za PlayStation VR, a u sklopu te podrške došao je i novi kooperativni mod u kojemu po prvi put u serijalu igrač uzima ulogu suvozača.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 s PlayStation VR headsetom

Igor Belan 16.02.2017.

Vraćamo se u svijet jezivog Resident Evila 7, ali ovaj put nosimo PlayStation VR na glavi – da bude još strašnije! Pogledajte kako je to prošlo u prvom video komentaru s famoznim ‘facecamom’.

Služenje u posadi Star Treka počinje u petom mjesecu

Zoran Žalac 13.02.2017.

Ubisoftov Star Trek: Bridge Crew dobio je svoj datum izlaska za uređaje virtualne stvarnosti. Svi kapetani pozvani su da se jave na palubu krajem petog mjeseca.

HCL VideoPlayStation VR – raspakirali smo paket koji možete kupiti u Hrvatskoj

Igor Belan 01.02.2017.

PlayStation VR sada je dostupan na hrvatskom tržištu pa smo brže-bolje nabavili paket koji se ovdje prodaje i pokazali vam sve što unutra dobijete pa usput i popričali o virtualnoj stvarnosti općenito. Bacite pogled!

PlayStation VR sada se može koristiti i za 360 video sadržaje na YouTubeu

Zoran Žalac 20.01.2017.

Ako niste oduševljeni idejom igranja Resident Evila 7 uz pomoć PlayStation VR-a, možda vas razveseli podrška za video sadržaje snimljene u 360 stupnjeva.

Iako je najkraće na tržištu, PlayStation VR je posramio Oculus i Vive

Juraj Bevandić 06.12.2016.

Marketinška istraživanja pokazuju da je Sony unatoč kasnom ulasku na VR scenu, svojom relativno niskom cijenom i zahtjevima potpuno oteo tržište Oculusu i HTC-u.

HCL VideoRaspakirali smo posebno izdanje PlayStation VR-a koje ne možete kupiti

Igor Belan 06.12.2016.

PlayStation VR u našim je uredima već neko vrijeme, a stigao nam je direktno iz Sonyja u paketu posebno krojenom za mene – ovakvo izdanje nije na prodaju.

Ova VR igra vas želi ubiti

Igor Belan 25.11.2016.

Humorističan pristup špijunskom podžanru u igri koja doslovno nosi naslov ‘I Expect you to Die’ djeluje kao nešto zbog čega bismo rado stavili VR headset na glavu. Pogledajte trailer.

Pogledajte kako čimpanza reagira na virtualnu stvarnost

Igor Belan 18.11.2016.

Što se dogodi kada čimpanzi na glavu stavite VR headset? Pitanje na koje je odgovor pokušao dati jedan čovjek s Instagram profilom.

Jastuk za lice čini VR uređaje ugodnijima, ali izgleda pomalo blesavo

Juraj Bevandić 01.11.2016.

PlayStation VR je dobio neslužbeni jastučić za lice koji ga čini udobnijim i sprječava znojenje, ali ne pomaže tome da izgledate pomalo smiješno dok koristite uređaj.

Crytekovi dinosauri nose kape u VR svijetu

Zoran Žalac 27.10.2016.

Zamislite samo – ekipa Cryteka napravila je Robinson: The Journey, VR igru koja nije pucačina, a nema ni brutalne akcije. No, zato ima slatkog malog dinosaura Laiku koji će vrlo vjerojatno postati Igorov BFF.

Evo kada PlayStation VR dolazi u Hrvatsku

Igor Belan 14.10.2016.

Virtualna stvarnost za PlayStation 4 iliti PlayStation VR uređaj došao je u trgovine većih zemalja u svijetu, no na naše tržište dolazi malo kasnije. Evo točnog datuma izlaska i više detalja o prvim VR igrama.