HCL.HR

Oznaka: Pucačine

Metro Exodus pokrenuo svoj vlak u snijegu

Zoran Žalac prije 5 dana

Post-apokaliptični svijet nove Metro igre ne izgleda ništa veselije od zadnji put kada smo ga posjetili, no nadu u bolje sutra daje mu lokomotiva Aurora.

Witchfire je nova pucačina koja nosi duh Painkillera

Zoran Žalac prije 5 dana

Tvorci naslova The Vanishing of Ethan Carter ostavljaju se avanturističkog žanra i pripremaju nam mračnu fantasy pucačinu zvanu Witchfire.

Destiny 2 već sutra postaje besplatan za isprobavanje

Zoran Žalac 27.11.2017.

Iako je dobro startao, čini se kako Destiny 2 ipak nije privukao željeni broj igrača. Kako bi igru učinio pristupačnijom, Bungie će od sutra omogućiti besplatno isprobavanje.

RecenzijaStar Wars Battlefront II

Zoran Žalac 27.11.2017.

Star Wars Battlefront II bije bitke između nekoliko generacija Star Wars likova, ali i šarolike gamerske publike.

Destiny 2 muljao je igrače o napretku u igri

Zoran Žalac 26.11.2017.

Rafalna paljba s Battlefronta 2 prebacila se na već prežaljeni Destiny 2 nakon što su igrači otkrili kako igra nije skroz poštena u prikazivanju ostvarenog napretka.

Originalni Doom uz pomoć moda dobio loot kutije

Zoran Žalac 24.11.2017.

Još uvijek čekamo da netko pokrene Doom na loot kutiji, a u međuvremenu smo dočekali i pojavu tih kutija u samom Doomu.

Sanctum 2 besplatan je za preuzimanje

Petra Rukav 23.11.2017.

Mjesta za besplatne naslove uvijek se lako nađe. Isto još danas upotpunite sa četiri i pol godine starim hibridom tower defense i FPS žanra.

Splatoon 2 uskoro će obojiti nova ažuriranja

Petra Rukav 21.11.2017.

Splatoon 2 update za nekoliko dana donijet će nam puno lijepih stvari koje će nas natjerati da nakratko prestanemo igrati Super Mario Odyssey i vratimo se u pucačinu prepunu šarenih boja.

RecenzijaCall of Duty: WWII

Zoran Žalac 18.11.2017.

Vratio se. Ponovno je tu iako nas zapravo nikada nije ni napustio. U licu je isti kao kad ste se s njim zadnji put pozdravili. Sada je nešto stariji, ne i mnogo pametniji.

Battlefield 1 dobio konkurenciju, WW1 igra Tannenberg je vani

Zoran Žalac 16.11.2017.

Ako vam je skakanje po krilima aviona u Battlefieldu 1 nerealistično, igra zvana Tannenberg regrutira zainteresirane za sukob na istočnom bojištu.

Doom otvorio vrata pakla na Switch konzoli

Petra Rukav 11.11.2017.

Ako i dalje mislite da je hibridna konzola iz Nintenda napravljena za djecu, vrijeme je da takvo mišljenje bacite kroz prozor jer je na Switch stigla brutalna pucačina iz pakla.

Blizzard planira održati besplatni vikend u Overwatchu

Petra Rukav 10.11.2017.

Heroji iz Overwatcha pozivaju vas na besplatni party vikend kojeg će organizirati Blizzard Entertainment. Sve što trebate ponijeti jest volju i upornost, a bezobrazluk slobodno ostavite pred vratima.

RecenzijaWolfenstein 2: The New Colossus

Žarko Ćurić 07.11.2017.

Napucavanje nacista ove se godine vraća na velika vrata, a novi se Wolfenstein ne želi igrati političke korektnosti nego brutalnost stavlja u prvi plan.

Tvorac Super Stardusta izjavio da su arkadne igre mrtve

Petra Rukav 02.11.2017.

Housemarque, developer arkadnih pucačina kao što je Nex Machina, obznanio je da diže ruke od žanra jer nema više novaca za pravljenje takvih naslova.

Sukob generacija obilježava zadnji trailer za Star Wars Battlefront 2

Zoran Žalac 31.10.2017.

Do izlaska nove Star Wars igre ostalo nam je nešto više od pola mjeseca, ali Electronic Arts je uvjeren da je Sila već odradila svoj posao u promociji Star Wars Battlefronta II.