HCL.HR

Oznaka: Rally

Najavljen DAKAR 18, službena igra Dakar Rallyja

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Ne biste vjerovali, najavljena je još jedna vozačka igra off-road žanra. Ovoga puta radi se o naslovu DAKAR 18 koji obećava jedan od najvećih otvorenih svjetova u racing igrama.

Najavljen MX vs. ATV All Out, serijal seli u otvoreni svijet

Zoran Žalac 15.09.2017.

Novo izdanje prašnjavog MX vs. ATV serijala briše dosadašnje granice i daje nam veliku otvorenu mapu za vožnju.

Provozajte se uz Stéphana Lefebvreua u novom WRC 7 gameplay videu

Zoran Žalac 10.09.2017.

Novo izdanje službene rally simulacije stiže ovog mjeseca. Pogledajte kako se u njemu snašao snašao Citroenov vozač Stéphane Lefebvre.

RecenzijaDiRT 4

Zoran Žalac 22.06.2017.

Zaprljali smo se do grla u prašini i blatu novog DiRT-a. No, jesmo li iz te kaljuže izašli veseli poput razigrane prasadi?

HCL VideoZaigrali smo DiRT 4, zagušili se u oblaku dima

Igor Belan 11.06.2017.

DiRT 4 je vani i prljaviji je nego ikada! Pogledajte kako stvaramo oblake dima driftajući kroz zavoje u dva eventa dok cijelim putem komentiramo kako nam se čini DiRT 4, onako – na prvu.

DiRT 4 izgleda odlično u “pričaj-mi-prljavo” traileru

Zoran Žalac 06.06.2017.

Zadnji trailer za DiRT 4 prava je oktanska romantika u prikazu atraktivnog okoliša po kojemu ćemo voziti riskirajući na svakom zavoju.

Pripremite se na prljavu igru u Dirt 4 Rallycross modu

Zoran Žalac 24.05.2017.

Prvi konkretni isječci gameplayja iz nadozalećeg Dirta 4 pokazuju nam kako će World Rallycross mod kojega vozimo uz ostale vozače biti uistinu prljava igra.

DiRT 4 imat će dva moda upravljanja – gamer i simulaciju

Zoran Žalac 12.05.2017.

Profesionalni vozači relija ispričali su Codemastersu kako pobjeđuju strah tijekom vožnje, a mi smo dobili potvrdu da će DiRT 4 imati dva vozna modela za casual i zahtjevnu publiku.

DiRT 4 želi da budete neustrašivi u vožnji

Zoran Žalac 27.04.2017.

U vrlo prašnjavom gameplay traileru Codemasters nam pokazuje posljedice neustrašive vožnje, ali i adrenalin koji vas čeka pred svakim zavojem.

Rally disciplina debitira u Project CARS 2, evo što će se u njoj voziti

Zoran Žalac 11.04.2017.

Prvi prikaz rallycross discipline u Project CARS 2 otkriva nam po kakvim ćemo sve terenima voziti i kojim ćemo zvijerima na četiri kotača upravljati.

DiRT 4 imat će staze koje se generiraju po vašem stilu vožnje

Zoran Žalac 02.03.2017.

Codemasters je progovorio o Your Stage opciji u nadolazećem Dirtu 4 te prikazao kako će se staze generirati u nebrojeno mnogo varijacija koje ćemo moći dijeliti s ostalim igračima.

Vežite pojaseve, ubrzo nam stiže DiRT 4

Juraj Bevandić 26.01.2017.

Najavljen je Dirt 4 i njegovim ćemo stazama juriti prije nego što vjerojatno očekujete – već krajem proljeća i to na PS4, Xbox One i PC-u.

DiRT Rally poziva vas na vožnju po rubu

Zoran Žalac 19.03.2016.

Bliži nam se dolazak Dirt Rallyja na konzole, a tim povodom red je upoznati se s modovima njegove multiplayer komponente.

Sebastien Loeb Rally EVO je spreman za svježi makadam

Zoran Žalac 30.01.2016.

Još jedna legenda relija dobiva svoju igru. Od danas se na PC-u, PS4 te XBO konzolama može provozati najuzbudljivijim dionicama karijere Sebastiena Loeba.