HCL.HR

Oznaka: Reklame

Ruska reklama za Super Mario Odyssey pobudit će u vama osjećaj nostalgije

Petra Rukav 28.12.2017.

Super Mario posjetio je Rusiju u posebnoj reklami koja se osvrće na njegov cjelokupni život i kroz jednu dobru staru melodiju vraća nas u djetinjstvo.

Reklama za Sonyjev PlayLink je pomalo neugodna

Zoran Žalac 28.12.2017.

Sony viralnom reklamom za PlayLink pokušava nagovoriti ljude neupućene u gaming da za doček nove godine sjede ispred televizora i igraju grupne igre.

Xbox One X uz Kanyea Westa poziva vas da osjetite pravu moć

Zoran Žalac 23.10.2017.

Stigla nam je televizijska reklama za Microsoftovu novu konzolu koja sve virtualne doživljaje čini intenzivnijim uz stihove Kanyea Westa.

Activision želi da ponovno okupite staru ekipu pred izlazak Call of Dutyja: WWII

Zoran Žalac 15.10.2017.

Ako imate ekipu s kojom ste nekada igrali Call of Duty igre, Activision kaže kako je došlo vrijeme da ponovno regrutirate sve članove.

Zadnji trailer za Fifu 18 želi stvoriti internetski meme

Zoran Žalac 28.09.2017.

Posljednji trailer prije izlaska Fife 18 sugerira nam da igrači u igri mogu izvesti poteze kakve nogometaši u stvarnosti ne mogu.

Promotivna kampanja za Shadow of War postaje sve čudnija i čudnija

Zoran Žalac 25.09.2017.

Warner Bros. stavlja veliki naglasak na suradnju s Orkovima u nadolazećem Shadow of Waru, toliko da je pripremljena čitava marketinška kampanja o Thraku – prijateljskom Orku iz susjedstva.

Novi igrani trailer za Shadow of War izgleda bolje nego čitava Hobbit trilogija

Zoran Žalac 18.09.2017.

Warner Bros. Interactive uložio je popriličan budžet za promociju Middle-earth: Shadow of Wara, a nakon live action trailera žao nam je što još uvijek nemamo igre koje će izgledati ovako dobro.

Shadow of War ima prilično blesavu TV reklamu

Zoran Žalac 13.09.2017.

Što je junak gondorski bez Orka koji mu čuva leđa? Nitko i ništa, ako je suditi po televizijskoj reklami za nadolazeći Middle-earth: Shadow of War.

TV reklama za Forzu Motorsport 7 poziva vas da preuzmete vodstvo u utrci

Zoran Žalac 07.09.2017.

Birač dobiva otirač – tako nekako glasi Microsoftova poruka u TV reklami za Forzu Motorsport 7. Ako pitate ekipu iz Microsofta, ove jeseni nemate što birati među automobilskim simulacijama – Forza je samo jedna.

Final Fantasy XV: A New Kingdom zna kako privući pozornost publike

Zoran Žalac 26.08.2017.

Zvijezda promotivne kampanje za mobilnu igru Final Fantasy XV: A New Kingdom je 20-godišnja Alexis Ren, popularna dizajnerica kojoj je ovo prvo pojavljivanje u nekoj reklami.

Reklame za Mario + Rabbids nemaju mnogo veze sa samom igrom, ali će sigurno zaokupiti pozornost

Zoran Žalac 25.08.2017.

Ubisoft je za Mario+Rabbids Kingdom Battle snimio nekoliko skupih reklama koje osim zečeva nemaju ama baš nikakve veze sa samom igrom. Ali – u tome i jest štos.

U Wolfensteinu 2 Amerikanci idu na re-edukaciju ako ne znaju govoriti njemački

Zoran Žalac 13.07.2017.

Bethesda nastavlja originalnu promotivnu kampanju za svoj Wolfenstein 2 igranim TV kvizom u kojemu Nacisti provjeravaju koliko Amerikanci dobro poznaju jezik ubermenša.

Splatoon 2 u TV reklamama unosi malo boje u sivu svakodnevnicu

Zoran Žalac 12.07.2017.

Nintendo se uz dvije televizijske reklame potrudio da nadolazeću Switch ekskluzivu predstavi casual publici i zainteresira ju za farbanje usred ljeta.

TV reklama za Rocket League ukratko pojašnjava igru svim neupućenim osobama

Zoran Žalac 22.05.2017.

Rocket League zaigralo je preko 30 milijuna igrača, no apetiti razvojnog tima Psyonix ne staju na tome. Za preostalih sedam milijardi ljudi na planeti napravljena je TV reklama koja pojašnjava zašto je Rocket League tako popularan.

Horizon Zero Dawn dobiva televizijsku reklamu, možda privuče bake između sapunica

Juraj Bevandić 16.02.2017.

Uzbudljiva televizijska reklama za Horizon Zero Dawn pokazuje kako je suvremena civilizacija otišla k vragu i sad se mora boriti protiv robotskih dinosaura.