HCL.HR

Oznaka: Resident Evil serijal

Resident Evil Revelations stiže na aktualne konzole, uključujući i Switch

Zoran Žalac 01.08.2017.

Capcom je potvrdio datum izlaska svog Resident Evil Revelationsa za PS4 te XBOX, a najavio je da serijal stiže i za vlasnike Nintendove konzole.

Nemesis iz RE3 je živ i mlati sve u Marvel vs. Capcom: Infinite

Zoran Žalac 21.07.2017.

Među novim likovima koji su predstavljeni u Marvel vs. Capcom Infinite nalaze se Spider-Man, Frank West iz Dead Risinga te jedan ružni negativac iz Resident Evila.

Odlične Capcomove igre dijele se za manje od deset kuna

Zoran Žalac 12.07.2017.

Capcom ponovno ima Humble Bundle akciju kojoj je teško odoljeti. Za manje od pedeset kuna moguće je tako nabaviti sedam igara.

Resident Evil 2 Remake je blizu dovršetka?

Zoran Žalac 20.06.2017.

Ako je vjerovati producentu filma Resident Evil: Vendetta, prerada kultnog drugog dijela Resident Evila stiže nam – uskoro.

Resident Evil 7 ipak se prodao ispod očekivanja

Zoran Žalac 27.04.2017.

Uz svu hvalu fanova i optimizam ekipe iz Capcoma, Resident Evil 7 nije uspio ostvariti predviđenu prodaju. No, Japanci zbog toga nisu tužni.

Odgođen je bestplatni DLC za Resident Evil 7

Zoran Žalac 25.04.2017.

Not a Hero DLC za Resident Evil 7 ipak neće izaći tijekom proljeća jer u Capcomu nisu zadovoljni kvalitetom tog dodatnog sadržaja.

Resident Evil 8 je već u planu i bit će drugačiji od sedmice

Zoran Žalac 14.04.2017.

Izvršni producent Resident Evila 7 potvrdio je kako već ima planove za osmi dio serijala koji bi po nekim aspektima trebao biti drugačiji od sedmice i njezinog novog pogleda na horor.

Resident Evil 4: Otome Edition je najblesavija RE4 parodija do sada

Zoran Žalac 11.04.2017.

Netko je iz nekog razloga pretvorio Resident Evil 4 u vizualnu novelu iz perspektive Ashley Graham koja nam po prvi put prikazuje događaje prethodno avanturi Leona Kennedyja.

Novi serijal otrkiva zanimljive ideje kroz koje je Resident Evil 7 prošao prije izlaska

Juraj Bevandić 23.03.2017.

Jeste li znali da je Resident Evil 7 jedno vrijeme bila igra iz trećeg lica ili imala mehaniku disanja? Novi dokumentarni serijal otkriva slične zanimljivosti.

Resident Evil: Revelations najavljen za PS4 i XBO

Zoran Žalac 14.03.2017.

Capcom je nakon uspjeha Resident Evila 7 uvjeren kako njegov serijal živi vječno, a da bi to potvrdio prebacit će pet godina staru igru na aktualne konzole.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP8): IZAŠAO SAM VAN!

Igor Belan 01.02.2017.

Nakon okrutnog cliffhangera iz prošle epizode odmah nastavljamo serijal s videom u kojem otkrivamo što se dogodi kad izađete iz jezive kuće s početka igre.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP7): OBRIŠI SE JACK, MRTAV SI

Igor Belan 31.01.2017.

Mislio sam ovu epizodu nazvati i ‘Jack je mrtav, živio Jack’, ali ovaj naslov mi je malo draži. Bilo kako bilo, pogledajte kako je izgledao posljednji pozdrav Ethana i Jacka, inače najboljih prijatelja.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP6): MOJ PIŠTOLJ JE PRESLAB ZA OVO

Igor Belan 30.01.2017.

Daljnjim istraživanjem zloglasne kuće u Resident Evilu 7 pronalazimo neke tajne hodnike kojima nitko nikada ne bi trebao kročiti. Ne idite u podrum!

Resident Evil 7 smo već svekupuno igrali oko sedamsto godina

Juraj Bevandić 29.01.2017.

Novi Resident Evil ima zgodnu stranicu koja statistički prati sve igrače i sa koje možemo izvući neke zanimljive i zabavne brojke, ali i naučiti nešto novo.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP5): MOJA NAJBOLJA PRIJATELJICA

Igor Belan 29.01.2017.

Još nisam izašao iz kuće strave Resident Evila 7, ali upoznao sam se s jednim divnim ženskim bićencem čistih zubi i još čišćih namjera. Ime joj je Margarita.