HCL.HR

Oznaka: Roboti

Developer Horizon Zero Dawna ulaže masne novce u razvoj Decima Enginea

Petra Rukav prije 4 dana

Guerrilla Games, developer poznatih PS4 igara, namjerava utrošiti svoje vrijeme i novac u razvoj vlastite tehnologije, točnije Decima Enginea, na kojem je izgrađen prelijep svijet Horizon Zero Dawna.

Blade Runner 2049 u prvom traileru prikazao svoju raskoš

Zoran Žalac 08.05.2017.

Znanstveno-fantastični spektakl Blade Runner 2049 prikazao je svoje heroje i zločince, kao i osebujnu distopijsku raskoš u vizualima.

RecenzijaGhost in the Shell

Zoran Žalac 06.04.2017.

Aktualni Ghost in the Shell podigao je dosta prašine amerikanizacijom japanskog uratka, no na kraju je ispao dosta vjeran materijal u usporedbi sa svojim predloškom.

HCL VideoIgramo Nier Automata i pitamo se kako će Zemlja izgledati za 10 000 godina

Igor Belan 13.03.2017.

Što vi mislite – kako će nam planet izgledati za 10 000 godina? Suludo brza i vrlo zanimljiva igra Nier Automata ima svoje viđenje budućnosti, a u ovom video komentaru vidjet ćete djelić toga što igra nudi.

HCL VideoIgramo Horizon Zero Dawn (EP5): NAPETA BORBA S ČUDOVIŠTEM IZ PEĆINE

Igor Belan 07.03.2017.

Daljnje istraživanje Horizon Zero Dawna odvodi nas u misterioznu metalnu pećinu gdje susrećemo đubre neviđeno zbog kojeg biste mogli poželjeti baciti kontroler u zid! Ali nemojte, nije kontroler kriv.

HCL VideoIgramo Horizon Zero Dawn (EP4): NAJVEĆI DINOSAUR U IGRI

Igor Belan 04.03.2017.

Robotsko-dinosaurska vrsta zvana Tallneck predstavlja ujedno i najveće takvo čudovište u Horizon Zero Dawnu, a na mom putu do sljedeće misije susreo sam jednoga i pokušao mu se popeti na glavu. Evo kako je to prošlo.

HCL VideoIgramo Horizon Zero Dawn (EP3): JAŠEMO ROBOTSKOG DINOSAURA

Igor Belan 03.03.2017.

Svi znamo da je dječački san svakog normalnog čovjeka zajahati robotskog dinosaura na Mjesecu, no u ovom videu komentaru iz Horizon Zero Dawna ja sam savršeno sretan i jahanjem takve beštije na Zemlji, 1000 godina u budućnosti.

HCL VideoIgramo Horizon Zero Dawn (EP1): NAJLJEPŠA IGRA GODINE?

Igor Belan 27.02.2017.

Tri dana prije izlaska velike PS4 ekskluzive u Europi počinjemo sa serijalom video komentara, a u prvome se osim divljenja grafici suočavamo s prvim većim neprijateljem dok komentiramo kakva je ovo igra i što od gameplaya možete očekivati.

RecenzijaHorizon Zero Dawn

Zoran Žalac 23.02.2017.

PlayStation 4 ekskluziva Horizon Zero Dawn dugo je bila nepoznanica da bi se po izlasku pokazalo kako smo tu avanturu već vidjeli kroz desetke drugih igara. No, nismo ju još doživjeli u ovako svježem izdanju.

Trailer za NieR: Automatu otkrio datum izlaska PC verzije pa je naknadno povučen

Zoran Žalac 22.02.2017.

Službeni trailer za arsenal elegantne destrukcije u nadolazećoj igri NieR: Automata osim datuma izlaska PS4 verzije naveo je da PC verzija stiže 10. 03., ali je ta informacija ubrzo uklonjena.

Proučite dobro robodinosaure Horizon: Zero Dawna

Zoran Žalac 11.02.2017.

Prije nego se zaputite u veliku i divlju avanturu Horizon Zero Dawna, obavezno upoznajte četiri tipa predatora koji će vam ondje predstavljati prijetnju na kopnu, u vodi i u zraku.

NieR: Automata demonstrirao boss bitke

Zoran Žalac 11.02.2017.

Robotizirani trailer za nadolazeću akcijsku avanturu NieR: Automata otkriva nam malo priče za androide 2B, A2 i 9S, kao i velike boss bitke u režiji Platinum Gamesa.

Guerilla Games se za Horizon: Zero Dawn morao namučiti triput više nego za ijedan Killzone naslov

Zoran Žalac 07.02.2017.

Razvojni tim Guerilla Games naziva Horizon: Zero Dawn svojim najvećim projektom do sada s obzirom da su zatvorene hodnike po prvi puta morali zamijeniti otvorenim svijetom.

The Surge savršeno dočarava kako nam izgleda posjet zubaru

Zoran Žalac 26.01.2017.

U nimalo optimističnom traileru za čovječanstvo, akcijski SF RPG The Surge dobio je okvirni datum izlaska. Igru očekujemo u petom mjesecu ove godine.

HCL VideoŠamaramo ogromne robote u Nier: Automata (PS4 demo)

Igor Belan 12.01.2017.

Uz pola sata gameplaya iz Nier: Automata demoa koji sada možete zaigrati na PlayStationu 4 pričamo o tome što ova igra obećava, šamaramo ogromne robote i objašnjavamo zašto je Platinum Games vrh.