HCL.HR

Oznaka: Singleplayer kampanje

Horizon: Zero Dawn je dokaz da singleplayer igre neće izumrijeti

Petra Rukav 28.10.2017.

Dok se u nekim dijelovima gaming industrije mijenja poslovni obrazac, Guerrilla Games ostaje raditi ono što najbolje zna – ispričati nam nevjerojatne priče.

Rockstar ne namjerava raditi na proširenju priče za Grand Theft Auto 5

Petra Rukav 24.10.2017.

Rockstar je s GTA 5 prekinuo tradiciju stvaranja dodatnih singleplayer sadržaja za svoje igre, a prema direktoru dizajna takve ekspanzije nećemo ni vidjeti jer nisu potrebne.

Svemirsku operu Star Wars Battlefronta 2 mogli bi završiti u jednom sjedenju

Petra Rukav 23.10.2017.

Producent Star Wars Battlefronta 2 otkrio koliko ćemo vremena provesti u singleplayer komponenti igre. Ne očekujte dvoznamenkasti broj.

Pogledajte kako ćemo stvarati prijatelje i neprijatelje u Middle-Earth: Shadow of Waru

Juraj Bevandić 28.04.2017.

Novi Middle-Earth: Shadow of War Nemesis sustav produbljuje tako što ćemo osim neprijatelja stvarati i prijatelje te dinamično graditi vlastitu vojsku i okoliš za borbu protiv zla.

Kampanju Star Wars Battlefronta 2 napisao je pisac Spec Ops: The Linea

Juraj Bevandić 17.04.2017.

EA je ozbiljno shvatio svoje fanove, pa ne samo da će ovogodišni Battlefront 2 imati singleplayer kampanju, već je priču skrojio pisac jedne od najboljih ratnih priča prošle generacije.

Star Wars Battlefront 2 će imati punu singleplayer kampanju i bogati multiplayer

Juraj Bevandić 01.02.2017.

Predsjednik EA uvjerava ulagače da će Battlefront 2 ispraviti najveće propuste prethodnika i u prvom planu ponuditi zanimljivu singleplayer kampanju.

Legendarni Swat 4 napokon dostupan digitalno za PC

Juraj Bevandić 25.01.2017.

Jedna od najboljih timskih pucačina Swat 4 Gold do sada je bila dostupna samo na disku, ali GOG ju je uspio ponuditi digitalno i time zagrijati srca fanova.

Dobili smo još snimki iz nesuđenog Battlefronta 3

Juraj Bevandić 23.12.2016.

Star Wars: Battlefront 3 nažalost nikada nije izašao, ali po snimkama koje svako malo procure u javnost izgleda kao da je igra bila gotovo dovršena.

Developere Titanfalla 2 nije se pitalo za datum izlaska

Juraj Bevandić 01.11.2016.

Iako se promjena datuma izlaska čini kao sasvim logična odluka koja bi poštedjela Titanfall 2 tržišnih muka, doznajemo da developeri nisu imali pravo glasa.

Unatoč visokim ocjenama Titanfall 2 se jedva prodaje bolje od Farming Simulatora

Juraj Bevandić 31.10.2016.

Iako dobiva uglavnom pozitivne ili prilično visoke ocjene, Titanfall 2 nije najbolje prošao na tržištu i već kaska za konkurencijom.

U Titanfall 2 singleplayeru sprijateljit ćemo se s robotom

Juraj Bevandić 19.10.2016.

Prikazan je Titanfall 2 singleplayer u kojem ćemo upravljati Jacka koji pak upravlja titanom BT-7274 i koji putem postanu dobri prijatelji.