HCL.HR

Oznaka: Sony

PlayStation 4 se prodavao slabije nego 2016., predsjednik Sonyja podnosi ostavku

Zoran Žalac 02.02.2018.

PlayStation 4 imao je uspješnu godinu i na dobrom je putu da nadmaši ukupnu prodaju PlayStationa 3, no prodajni rezultati očekivano slabe iz godine u godinu.

Novi šef PlayStationa nije zainteresiran za model igre kao usluge

Zoran Žalac 11.01.2018.

Predsjednik Sony Interactive Entertainmenta poručio je fanovima PlayStationa da se ne trebaju brinuti oko Sonyjevih igara po modelu usluge jer ih neće biti tako skoro.

Otkriveni su besplatni naslovi za PS Plus pretplatnike u prvom mjesecu 2018.

Petra Rukav 27.12.2017.

Sony je održao svoje obećanje i danas nam otkrio koje videoigre ćemo besplatno igrati zahvaljujući PS Plus pretplati. Hint: glasine su potvrđene.

PS Plus pretplatnici sljedećeg mjeseca navodno će besplatno zaigrati Deus Ex: Mankind Divided

Petra Rukav 25.12.2017.

Procurile su informacije da će Sony sljedećeg mjeseca svojim PS Plus pretplatnicima koji posjeduju PlayStation 4 konzolu besplatno pokloniti trenutno posljednji nastavak iz Deus Ex serijala.

Sony obećava da će uvijek podržavati nove IP-eve i žanrove

Petra Rukav 26.11.2017.

Viši potpredsjednik SIE Worldwide Studiosa otkrio je da će tvrtka uvijek podržavati inovativne nove ideje pružajući im svoju platformu.

PlayStation želi da se besplatno zabavite ovoga vikenda

Petra Rukav 13.11.2017.

Sony je obznanio da će vlasnici PlayStation 4 konzola koji ne iskorištavaju potencijal PS Plus pretplate ovoga tjedna pristupiti mrežnom multiplayeru potpuno besplatno. Ako ih to zanima, naravno.

Sony će ubuduće vlastiti uspjeh mjeriti prema broju mjesečno aktivnih korisnika

Petra Rukav 03.11.2017.

Tvorac PlayStationa 4 odlučio je da se njegov poslovni uspjeh više neće zasnivati na broju isporučenog hardvera već broju mjesečno aktivnih korisnika.

PlayStation 4 će napokon dobiti vlastitu tenis igru

Petra Rukav 31.10.2017.

Sljedeće godine proljetne dane provodit ćemo igrajući tenis, ali ne na svježem zraku već za svojom PlayStation 4 konzolom.

The Gardens Between je nadrealna puzzle avantura u kojoj ćemo manipulirati vremenom

Petra Rukav 31.10.2017.

Sony nam je obećao da ćemo uz nadolazeći The Gardens Between doživjeti nadrealnu priču o prijateljstvu, djetinjstvu i odrastanju.

Nastavak unikatnog platformera Spelunky mogao bi nas povesti u svemir

Petra Rukav 31.10.2017.

Rogue-like platformer iz 2013. godine napokon će dobiti svoj nastavak kojeg ćemo sigurno vidjeti na PlayStationu 4 te PC-u, samo je pitanje kada će to točno biti.

Max Payne posjetio Hotline Miami, iza sebe ostavio The Hong Kong Massacre

Petra Rukav 31.10.2017.

Nadolazeća top-down pucačina The Hong Kong Massacre dobila je novi trailer, a osim na PC-u, ovom masakru svjedočit ćemo i na PlayStationu 4.

Onrush je nova arkadna racing igra na kojoj radi bivši developer MotorStorma

Petra Rukav 31.10.2017.

Ljeto 2018. godine upotpunit će nam nova arkadna racing igra Onrush, na kojoj rade ljudi koji već imaju godine i godine iskustva u tom žanru.

Sony namjerava izdavati igre za Nintendo Switch

Petra Rukav 17.10.2017.

Sony je odlučio proširiti svoje horizonte novom izdavačkom oznakom koja će dostavljati nove naslove ne samo na njihove konzole, već i na Nintendo Switch te PC.

Bivši zaposlenik Naughty Doga tvrdi da je bio seksualno uznemiravan

Petra Rukav 15.10.2017.

Jedan od umjetnika Naughty Dog tima otkrio je da je bio seksualno uznemiravan na radnom mjestu, a navodni incident rezultirao je njegovim otkazom.

Šef PlayStationa napustio Sony nakon 27 godina

Petra Rukav 03.10.2017.

Andrew House napustio mjesto šefa Sony Interactive Entertainmenta nakon gotovo tri desetljeća, a njegovo mjesto pripast će njegovom zamjeniku Johnu Koderau.