HCL.HR

Oznaka: Sony

Bivši zaposlenik Naughty Doga tvrdi da je bio seksualno uznemiravan

Petra Rukav prije 2 dana

Jedan od umjetnika Naughty Dog tima otkrio je da je bio seksualno uznemiravan na radnom mjestu, a navodni incident rezultirao je njegovim otkazom.

Šef PlayStationa napustio Sony nakon 27 godina

Petra Rukav 03.10.2017.

Andrew House napustio mjesto šefa Sony Interactive Entertainmenta nakon gotovo tri desetljeća, a njegovo mjesto pripast će njegovom zamjeniku Johnu Koderau.

Sony ima plan kako privući nove igrače i prodati preko 100 milijuna PS4 konzola

Juraj Bevandić 22.06.2017.

Sonyjev čelnik uživa u uspjehu PlayStation konzola i igara, a korak naprijed ne vidi u krađi fanova konkurencije, već u predstavljanju gaminga novoj publici.

Možda dobijemo sasvim novu Crash igru ako remaster bude uspješan

Juraj Bevandić 05.06.2017.

Kreativni direktor remastera prve tri Crash Bandicoot igre kaže da bi volio vidjeti potpuno novu Crash igru ako se N.Sane Trilogy dobro proda i Sony odobri ideju.

Star Wars: Battlefront besplatan je za nove pretplatnike PS Plusa

Zoran Žalac 02.06.2017.

U namjeri da poveća broj pretplatnika PlayStation Plus usluge, Sony je pripremio promociju u kojoj novim pretplatnicima dijeli besplatni primjerak igre Star Wars: Battlefront.

Sony potvrdio svoju E3 konferenciju, opet ćemo ostati budni do pet ujutro

Zoran Žalac 04.05.2017.

E3 2017 konferencija tvrtke Sony održat će se u isto vrijeme kao i svih dosadašnjih godina te na istom mjestu kao i prošle godine.

Novi projekt studija koji je napravio hrpu Sonyjevih remastera će “zadovoljiti mase”

Juraj Bevandić 25.04.2017.

Ekipa koja je preradila Uncharted igre, Gravity Rush, Ico i Shadow of Colossus radi na remasteru popularne igre kojim ciljaju zadovoljiti brojne igrače. Koja bi to igra mogla biti?

Sony zatvorio studio koji je napravio kultnog MediEvila

Zoran Žalac 12.01.2017.

Sony je donio odluku o zatvaranju razvojnog tima Guerilla Cambridge Studios nakon što je isti dvadeset godina radio ekskluzive za PlayStation konzole.

2017. godina mogla bi biti dobra za Sonyjeve ekskluzive

Juraj Bevandić 29.12.2016.

Sonyjev direktor Shuhei Yoshida uvjerava nas da će PlayStation u 2017. dobiti izvrsne igre koje će iskoristiti snažan hardver na raspolaganju.

Naughty Dog priznaje da ne bi bili tu gdje jesu da su ostali nezavisni

Juraj Bevandić 21.12.2016.

Osnivači Naughty Doga priznaju da je prodaja kompanije Sonyju bila teška odluka oko koje su se grizli, ali i najbolja odluka u njihovom životu.

PlayStation 4 launch naslov Knack dobit će nimalo očekivani nastavak

Juraj Bevandić 04.12.2016.

Sjećate li se one igre koja je izašla kada i PlayStation 4 i zbog koje su igrači većinom ismijavali konzolu? Serijal se vraća iduće godine kroz Knack 2 na opće iznenađenje gamera diljem svijeta.

Predsjednik Sonyjevih studija razumije zašto su neki igrači ljuti zbog No Man’s Sky

Zoran Žalac 17.09.2016.

U intervjuu za Eurogamer predsjednik Sonyjevih studija Shuhei Yoshida izjavio je kako mu je jasno odakle dolaze negativne reakcije na kontroverzni No Man’s Sky.

Sony ne želi da Fallout 4 ima modove na PlayStationu 4

Zoran Žalac 10.09.2016.

Iz Bethesde su priopćili kupcima PS4 verzije Fallouta 4 da im oni ne uskraćuju podršku za modove, uperivši prst prema Sonyju.

Potvrđen datum otkrivanja novog PlayStationa 4

Zoran Žalac 10.08.2016.

Potvrđeno je ono o čemu se ranije ovoga tjedna šuškalo – Sony će snažniji model PlayStation 4 konzole predstaviti početkom devetog mjeseca.

Jači PlayStation 4 bit će službeno predstavljen idućeg mjeseca

Zoran Žalac 08.08.2016.

Anonimni izvori za više su portala najavili da će Sony po prvi puta službeno predstaviti novi model PlayStation 4 konzole u New Yorku početkom idućeg mjeseca.