HCL.HR

Oznaka: Sony

Sony obećava da će uvijek podržavati nove IP-eve i žanrove

Petra Rukav 26.11.2017.

Viši potpredsjednik SIE Worldwide Studiosa otkrio je da će tvrtka uvijek podržavati inovativne nove ideje pružajući im svoju platformu.

PlayStation želi da se besplatno zabavite ovoga vikenda

Petra Rukav 13.11.2017.

Sony je obznanio da će vlasnici PlayStation 4 konzola koji ne iskorištavaju potencijal PS Plus pretplate ovoga tjedna pristupiti mrežnom multiplayeru potpuno besplatno. Ako ih to zanima, naravno.

Sony će ubuduće vlastiti uspjeh mjeriti prema broju mjesečno aktivnih korisnika

Petra Rukav 03.11.2017.

Tvorac PlayStationa 4 odlučio je da se njegov poslovni uspjeh više neće zasnivati na broju isporučenog hardvera već broju mjesečno aktivnih korisnika.

PlayStation 4 će napokon dobiti vlastitu tenis igru

Petra Rukav 31.10.2017.

Sljedeće godine proljetne dane provodit ćemo igrajući tenis, ali ne na svježem zraku već za svojom PlayStation 4 konzolom.

The Gardens Between je nadrealna puzzle avantura u kojoj ćemo manipulirati vremenom

Petra Rukav 31.10.2017.

Sony nam je obećao da ćemo uz nadolazeći The Gardens Between doživjeti nadrealnu priču o prijateljstvu, djetinjstvu i odrastanju.

Nastavak unikatnog platformera Spelunky mogao bi nas povesti u svemir

Petra Rukav 31.10.2017.

Rogue-like platformer iz 2013. godine napokon će dobiti svoj nastavak kojeg ćemo sigurno vidjeti na PlayStationu 4 te PC-u, samo je pitanje kada će to točno biti.

Max Payne posjetio Hotline Miami, iza sebe ostavio The Hong Kong Massacre

Petra Rukav 31.10.2017.

Nadolazeća top-down pucačina The Hong Kong Massacre dobila je novi trailer, a osim na PC-u, ovom masakru svjedočit ćemo i na PlayStationu 4.

Onrush je nova arkadna racing igra na kojoj radi bivši developer MotorStorma

Petra Rukav 31.10.2017.

Ljeto 2018. godine upotpunit će nam nova arkadna racing igra Onrush, na kojoj rade ljudi koji već imaju godine i godine iskustva u tom žanru.

Sony namjerava izdavati igre za Nintendo Switch

Petra Rukav 17.10.2017.

Sony je odlučio proširiti svoje horizonte novom izdavačkom oznakom koja će dostavljati nove naslove ne samo na njihove konzole, već i na Nintendo Switch te PC.

Bivši zaposlenik Naughty Doga tvrdi da je bio seksualno uznemiravan

Petra Rukav 15.10.2017.

Jedan od umjetnika Naughty Dog tima otkrio je da je bio seksualno uznemiravan na radnom mjestu, a navodni incident rezultirao je njegovim otkazom.

Šef PlayStationa napustio Sony nakon 27 godina

Petra Rukav 03.10.2017.

Andrew House napustio mjesto šefa Sony Interactive Entertainmenta nakon gotovo tri desetljeća, a njegovo mjesto pripast će njegovom zamjeniku Johnu Koderau.

Sony ima plan kako privući nove igrače i prodati preko 100 milijuna PS4 konzola

Juraj Bevandić 22.06.2017.

Sonyjev čelnik uživa u uspjehu PlayStation konzola i igara, a korak naprijed ne vidi u krađi fanova konkurencije, već u predstavljanju gaminga novoj publici.

Možda dobijemo sasvim novu Crash igru ako remaster bude uspješan

Juraj Bevandić 05.06.2017.

Kreativni direktor remastera prve tri Crash Bandicoot igre kaže da bi volio vidjeti potpuno novu Crash igru ako se N.Sane Trilogy dobro proda i Sony odobri ideju.

Star Wars: Battlefront besplatan je za nove pretplatnike PS Plusa

Zoran Žalac 02.06.2017.

U namjeri da poveća broj pretplatnika PlayStation Plus usluge, Sony je pripremio promociju u kojoj novim pretplatnicima dijeli besplatni primjerak igre Star Wars: Battlefront.

Sony potvrdio svoju E3 konferenciju, opet ćemo ostati budni do pet ujutro

Zoran Žalac 04.05.2017.

E3 2017 konferencija tvrtke Sony održat će se u isto vrijeme kao i svih dosadašnjih godina te na istom mjestu kao i prošle godine.