HCL.HR

Oznaka: Stealth u igrama

Postanite serijski čistunac na Nintendo Switch konzoli

Petra Rukav 24.11.2017.

Vratite se u 70-te godine prošloga stoljeća i postanite profesionalna „mašina za čisčenje“. Ovaj naslov šalje vas u avanturu gdje morate čistiti mjesta zločina prije nego se policija dočepa konkretnih dokaza protiv vašeg poslodavca.

Seven: The Days Long Gone podučava kako biti lukav lopov

Petra Rukav 24.11.2017.

Izometrijski RPG koji strašno podsjeća na Thief i Assassin’s Creed nam u novom video otkriva na koje sve načine možemo izigravati prepredenog kradljivca na PC-u za točno tjedan dana.

Bivši članovi The Witcher tima uskoro će izdati izometrijski RPG Seven

Petra Rukav 10.11.2017.

Dvije godine nakon najave, Seven: The Days Long Gone napokon ćemo zaigrati na svojim kompjuterima, a da se prisjetite što vas sve tamo očekujete pogledajte novi trailer.

Dishonored: Death of the Outsider je vani i ima neke najčudnije misije u serijalu

Zoran Žalac 16.09.2017.

Atentat na najčudnijeg lika u Dishonoredu očekivano je nadrealan, i po tradiciji serijala dosta brutalan, ako se za takav pristup odlučite.

Provjerite kako Slaveni ratuju protiv Vikinga u strateškoj igri Ancestors Legacy

Zoran Žalac 09.09.2017.

Poljski studio Destructive Creations demonstrirao je dvadeset minuta gameplayja iz svoje igre Ancestors Legacy, pojasnivši kako će u strateškoj igri funkcionirati stealth elementi.

Novi Splinter Cell nije u izradi, ali je u planu

Zoran Žalac 27.06.2017.

Ako su vam uvenule nade nakon što Ubisoft nije najavio novu Splinter Cell igru na E3 sajmu, ne brinite – bit će je, jednom.

U izradi je nova igra Project I.G.I. serijala

Zoran Žalac 29.05.2017.

Norveški filmski institut investirao je dva milijuna norveških kruna u projekt koji bi trebao biti uskrsnuće davno zaboravljenog serijal Project I.G.I.

Developer kaže da možemo zaboraviti na novu Thief igru

Juraj Bevandić 16.05.2017.

Šef Eidos Montreala na glasine o tome da nam spremaju novu igru Thief serijala kratko i jasno je odgovorio putem Twittera i rekao da neće biti ništa od toga.

Stiže nam Thief film, a bome i nova igra

Zoran Žalac 12.05.2017.

Tvrtka Straight Up Films otkrila je kako ćemo uz filmsku adaptaciju Thiefa dobiti i novi, peti dio tog stealth serijala.

Shadow of War ima loot i sustav opreme s jedinstvenim oklopima i oružjem

Juraj Bevandić 26.04.2017.

Za razliku od prethodnika, Middle-Earth: Shadow of War ima loot i razmjeno dubok sustav opreme koja mijenja izgled lika, ali i mogućnosti ovisno o trenutnim potrebama.

Shadow of War će nas pretvoriti u predatore sa stilom

Juraj Bevandić 21.04.2017.

Predatorski skillovi u Middle-Earth: Shadow of War godit će igračima koji operiraju iz sjene, a moći ćemo ih i nadograđivati za više stila i koristi.

Dishonored 2 bit će besplatan idućeg vikenda

Zoran Žalac 04.04.2017.

Dishonored 2 moći će se zaigrati besplatno od ovoga četvrtka na PC, PlayStation 4 te Xbox One platformama.

SpecijalTop 5 stvari koje želimo vidjeti u Assassin’s Creed: Empire

Zoran Žalac 02.04.2017.

U godini dana pauze od Assassin’s Creed serijala dovoljno smo se zaželjeli Ubisoftove perjanice da ju sada očekujemo s nestrpljenjem, ali i zabrinutošću što će nam taj povratak donijeti.

RecenzijaStyx: Shards of Darkness

Petra Rukav 21.03.2017.

Nakon nešto više od dvije godine skrivanja u tmini brbljavi Styx vraća se svojim lopovskim avanturama te nas bez trunke empatije pokušava uvjeriti da greška u igrinom kodu ne čini majstora sjena.

HCL VideoŠuljam se k’o veliki u Styx: Shards of Darkness

Igor Belan 17.03.2017.

Lajavi goblin Styx vratio se u nastavku Styx: Shards of Darkness na konzole i PC, a mi u video komentaru pokazujemo naše stealth skillse dok objašnjavamo o kakvoj se igri radi.