HCL.HR

Oznaka: Strah

RecenzijaOutlast 2

Zoran Žalac 24.04.2017.

Na stol smo stavili svijeću i bocu svete vodice, oko vrata krunicu, na zid raspelo i sliku pape Franje. Izašli smo iz Outlasta 2 živi i zdravi, te malo frustrirani.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP8): IZAŠAO SAM VAN!

Igor Belan 01.02.2017.

Nakon okrutnog cliffhangera iz prošle epizode odmah nastavljamo serijal s videom u kojem otkrivamo što se dogodi kad izađete iz jezive kuće s početka igre.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP7): OBRIŠI SE JACK, MRTAV SI

Igor Belan 31.01.2017.

Mislio sam ovu epizodu nazvati i ‘Jack je mrtav, živio Jack’, ali ovaj naslov mi je malo draži. Bilo kako bilo, pogledajte kako je izgledao posljednji pozdrav Ethana i Jacka, inače najboljih prijatelja.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP6): MOJ PIŠTOLJ JE PRESLAB ZA OVO

Igor Belan 30.01.2017.

Daljnjim istraživanjem zloglasne kuće u Resident Evilu 7 pronalazimo neke tajne hodnike kojima nitko nikada ne bi trebao kročiti. Ne idite u podrum!

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP5): MOJA NAJBOLJA PRIJATELJICA

Igor Belan 29.01.2017.

Još nisam izašao iz kuće strave Resident Evila 7, ali upoznao sam se s jednim divnim ženskim bićencem čistih zubi i još čišćih namjera. Ime joj je Margarita.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP4): UDRI JAČE MANIJAČE

Igor Belan 28.01.2017.

Naš dobar prijatelj Jack iz prošle epizode pomaže nam umrijeti i u ovoj, ali ovaj put pokušava na sjajne nove načine koji nisu nimalo odvratni ni nerealni. Divna igra!

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP3): MOJ NOVI PRIJATELJ IMA OŠTRU LOPATU

Igor Belan 27.01.2017.

U trećoj epizodi prelaženja jezivog Resident Evila 7 susrećemo neke vrlo drage ljude, od kojih jedan ima iznimno oštru lopatu. Kakva prekrasna igra!

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP2): A ZAŠTO IMAŠ TAKO VELIKE ZUBE?

Igor Belan 26.01.2017.

Iz nekog razloga nastavljamo prolaziti kroz užasnu kuću Resident Evila 7 gdje naša žena djeluje malo drugačije nego je glavni lik pamti. Možda zato što je provela par godina kod otmičara, tko zna.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP1): OTELI SU MI ŽENU

Igor Belan 25.01.2017.

Nakon što ste pročitali recenziju, pogledajte i kako počinje Resident Evil 7 u prvom u nizu naših video komentara PS4 verzije. Za početak saznajem da mi je oteta (virtualna) žena i da se možda nalazi na nekakvom imanju na drugom kraju zemlje.

Capcom ima poprilično visoka komercijalna očekivanja za Resident Evil 7

Filip Galeković 10.12.2016.

Popularni proizvođač i izdavač se nada da će se novi nastavak najpoznatije gaming horor franšize prodati u četiri milijuna primjeraka, no postavlja se pitanje je li to uopće realno očekivati.