HCL.HR

Oznaka: Strašne igre

Jigsaw se pridružuje pokolju u Dead by Daylight

Petra Rukav 18.01.2018.

Krvavoj igri mačke i miša za pet igrača uskoro se pridružuje glavni zlikovac poznate američke filmske franšize Saw iliti Slagalica strave. Želite li igrati igru?

Ludilo zvano Layers of Fear: Legacy širi se na Nintendo Switch

Petra Rukav 18.09.2017.

Poljski developer Bloober Team i izdavač Aspyr Media najavili su da će njihov psihološki horor Layers of Fear uskoro stići na Nintendo Switch konzolu kao Layers of Fear: Legacy.

RecenzijaOutlast 2

Zoran Žalac 24.04.2017.

Na stol smo stavili svijeću i bocu svete vodice, oko vrata krunicu, na zid raspelo i sliku pape Franje. Izašli smo iz Outlasta 2 živi i zdravi, te malo frustrirani.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP8): IZAŠAO SAM VAN!

Igor Belan 01.02.2017.

Nakon okrutnog cliffhangera iz prošle epizode odmah nastavljamo serijal s videom u kojem otkrivamo što se dogodi kad izađete iz jezive kuće s početka igre.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP7): OBRIŠI SE JACK, MRTAV SI

Igor Belan 31.01.2017.

Mislio sam ovu epizodu nazvati i ‘Jack je mrtav, živio Jack’, ali ovaj naslov mi je malo draži. Bilo kako bilo, pogledajte kako je izgledao posljednji pozdrav Ethana i Jacka, inače najboljih prijatelja.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP6): MOJ PIŠTOLJ JE PRESLAB ZA OVO

Igor Belan 30.01.2017.

Daljnjim istraživanjem zloglasne kuće u Resident Evilu 7 pronalazimo neke tajne hodnike kojima nitko nikada ne bi trebao kročiti. Ne idite u podrum!

Resident Evil 7 smo već svekupuno igrali oko sedamsto godina

Juraj Bevandić 29.01.2017.

Novi Resident Evil ima zgodnu stranicu koja statistički prati sve igrače i sa koje možemo izvući neke zanimljive i zabavne brojke, ali i naučiti nešto novo.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP5): MOJA NAJBOLJA PRIJATELJICA

Igor Belan 29.01.2017.

Još nisam izašao iz kuće strave Resident Evila 7, ali upoznao sam se s jednim divnim ženskim bićencem čistih zubi i još čišćih namjera. Ime joj je Margarita.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP4): UDRI JAČE MANIJAČE

Igor Belan 28.01.2017.

Naš dobar prijatelj Jack iz prošle epizode pomaže nam umrijeti i u ovoj, ali ovaj put pokušava na sjajne nove načine koji nisu nimalo odvratni ni nerealni. Divna igra!

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP3): MOJ NOVI PRIJATELJ IMA OŠTRU LOPATU

Igor Belan 27.01.2017.

U trećoj epizodi prelaženja jezivog Resident Evila 7 susrećemo neke vrlo drage ljude, od kojih jedan ima iznimno oštru lopatu. Kakva prekrasna igra!

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP2): A ZAŠTO IMAŠ TAKO VELIKE ZUBE?

Igor Belan 26.01.2017.

Iz nekog razloga nastavljamo prolaziti kroz užasnu kuću Resident Evila 7 gdje naša žena djeluje malo drugačije nego je glavni lik pamti. Možda zato što je provela par godina kod otmičara, tko zna.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP1): OTELI SU MI ŽENU

Igor Belan 25.01.2017.

Nakon što ste pročitali recenziju, pogledajte i kako počinje Resident Evil 7 u prvom u nizu naših video komentara PS4 verzije. Za početak saznajem da mi je oteta (virtualna) žena i da se možda nalazi na nekakvom imanju na drugom kraju zemlje.

Resident Evil 7 prodaje svijeću za ugođaj koja “miriši” na staro drvo i krv

Juraj Bevandić 06.01.2017.

Resident Evil 7 na ponudi ima nesvakidašnji komad opreme koji u trenu vašu sobu može prožeti mirisom krvi, što bi posebno zabrinjavajuće moglo biti vlasnicima VR uređaja.

Capcom ima poprilično visoka komercijalna očekivanja za Resident Evil 7

Filip Galeković 10.12.2016.

Popularni proizvođač i izdavač se nada da će se novi nastavak najpoznatije gaming horor franšize prodati u četiri milijuna primjeraka, no postavlja se pitanje je li to uopće realno očekivati.

Strašni popusti na Steamu povodom Noći vještica

Juraj Bevandić 29.10.2016.

Steam ima opasne popuste na hrpu igara među kojima ima i par dragulja kojima biste mogli ispuniti nadolazeći produženi vikend.