HCL.HR

Oznaka: Switch ekskluziva

Luigi zapalio gaće u traileru za ultra izazovni DLC Mario + Rabbids Kingdom Battlea

Petra Rukav prije 1 dan

Isprobajte osam novih ultra teških izazova i pet ekskluzivnih co-op mapa u Mario + Rabbids Kingdom Battle za otprilike 45 kuna, ako ne posjedujete Season Pass.

Super Mario zaplesao u novoj reklami za nadolazeći Odyssey

Petra Rukav prije 1 tjedan

Mali veseljak preslatkog hoda i simpatičnih brčića nema vremena za tugu iako pored njega ne stoji princeza Peach ili istu nastoji zatomiti dražesnom plesnom točkom na ulicama New Yorka.

Super Mario Odyssey izgleda kao najveselija igra ovog stoljeća

Zoran Žalac 06.10.2017.

Super Mario ima gomilu načina na koje se kreće okolišem u Odysseyju i svaki obećava do te razine da bi u pitanju vrlo lako mogla biti najbolja Mario igra do sada.

Nintendo pokazao svoje adute za ovu jesen, ali i 2018. godinu

Zoran Žalac 14.09.2017.

Switch konzola možda neće imati hrpu multiplatformskih naslova ove jeseni, ali uz dvije velike ekskluzive i nekoliko potencijalnih iznenađenja mogla bi itekako usrećiti svoje vlasnike.

Pogledajte kako Super Mario radi kaos u New Donk Cityju

Zoran Žalac 08.09.2017.

Mariova verzija New Yorka idealno je igralište za različite mini igre, a kako neke od njih izgledaju u Super Mario Odysseyju provjerite kroz pet minuta gameplayja iz te igre.

Nintendo Switch dobiva prvo ozbiljno utrkivanje, najavljen Gear.Club Unlimited

Zoran Žalac 30.08.2017.

Tvorci Test Drive Unlimiteda najavili su novu igru ekskluzivno za Switch konzolu. Zove se Gear.Club Unlimited i izlazi 01. 12. ove godine.

Mario + Rabbids izlazi sutra, recenzije kažu da je pun pogodak

Zoran Žalac 28.08.2017.

Nintendo Switch sutra dobiva novu ekskluzivnu igru, a ako je suditi prema reakcijama kritičara, Mario i Rabiddsi čine prilično nevjerojatan spoj.

Nema Smash Brosa na Switchu? – bez brige, tu je Brawlout

Petra Rukav 10.08.2017.

Krajem 2017. na Nintendo Switcu razbijat ćemo se s ekipom u Brawloutu, indie naslovu agresivne i brze borbe te lijepog animiranog stila.

Provjerite na koje načine Super Mario pravi gulaš od zečetine

Zoran Žalac 08.08.2017.

Pogledajte kakvim će sve oružjima Super Mario moći baratati u Mario + Rabbids igri te kakvim će potezima pripremati zečetinu.

RecenzijaSplatoon 2

Juraj Bevandić 20.07.2017.

Oko nekih stvari ne treba previše pametovati, pa je tako Splatoon 2 ljepša i mrvicu bogatija verzija prve igre, sada dostupna na popularnijoj konzoli. Ukoliko niste sigurni da je to dovoljno za uspjeh, brzo će vas uvjeriti svojim šarmantnim i kreativnim dizajnom.