HCL.HR

Oznaka: Switch ekskluziva

Zlatni Dabar 2017: Najbolja Switch ekskluziva

Zoran Žalac prije 4 dana

Debitantska platforma u našem Zlatnom Dabru ima se čime i pohvaliti jer dvije njezine igre konkuriraju za najbolju igru godine. Na vrhu ove kategorije, međutim, završit će samo jedna.

Bayonetta 3 najavljena ekskluzivno za Switch

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Nintendo je najavio kako će Switch konzola dobiti još jednu zvučnu ekskluzivu u budućnosti. Platinum Games krenuo je u izradu Bayonette 3.

Tvorci Trine serijala lansirali su novu igru

Zoran Žalac 05.12.2017.

Duhovni nasljednik Trine serijala, na magiju fokusirani Nine Parchments, od danas je dostupan na Nintendo Switch platformi.

Xenoblade Chronicles 2 pred izlazak pokazao raskoš svoje drame

Zoran Žalac 28.11.2017.

Nintendo Switch idućeg mjeseca dobiva prvi veliki jRPG naslov uz Xenoblade Chronicles 2. Provjerite izgleda li isti dovoljno čedno i jesu li svi začini Japana prisutni u njemu.

Splatoon 2 uskoro će obojiti nova ažuriranja

Petra Rukav 21.11.2017.

Splatoon 2 update za nekoliko dana donijet će nam puno lijepih stvari koje će nas natjerati da nakratko prestanemo igrati Super Mario Odyssey i vratimo se u pucačinu prepunu šarenih boja.

Super Mario je u dobroj formi, ali Nintendo baš i nije zadovoljan

Zoran Žalac 31.10.2017.

Prodajni rezultati Super Mario Odysseyja su jako dobri, a Super Mario Run nastavlja privlačiti nove korisnike.

RecenzijaSuper Mario Odyssey

Zoran Žalac 26.10.2017.

Super Mario Odyssey je ultimativna demonstracija Nintendove filozofije da igra mora biti zabavna, jer ako nije – zašto biste se trudili s igranjem?

Super Mario bacit će svoju kapu za tri dana, jeste li spremni?

Zoran Žalac 24.10.2017.

Ostala su još tri dana do izlaska velike Switch ekskluzive Super Mario Odyssey. Provjerite na vrijeme hoće li Mario i vas potpuno izmanipulirati svojom kapom.

Luigi zapalio gaće u traileru za ultra izazovni DLC Mario + Rabbids Kingdom Battlea

Petra Rukav 18.10.2017.

Isprobajte osam novih ultra teških izazova i pet ekskluzivnih co-op mapa u Mario + Rabbids Kingdom Battle za otprilike 45 kuna, ako ne posjedujete Season Pass.

Super Mario zaplesao u novoj reklami za nadolazeći Odyssey

Petra Rukav 11.10.2017.

Mali veseljak preslatkog hoda i simpatičnih brčića nema vremena za tugu iako pored njega ne stoji princeza Peach ili istu nastoji zatomiti dražesnom plesnom točkom na ulicama New Yorka.

Super Mario Odyssey izgleda kao najveselija igra ovog stoljeća

Zoran Žalac 06.10.2017.

Super Mario ima gomilu načina na koje se kreće okolišem u Odysseyju i svaki obećava do te razine da bi u pitanju vrlo lako mogla biti najbolja Mario igra do sada.

Nintendo pokazao svoje adute za ovu jesen, ali i 2018. godinu

Zoran Žalac 14.09.2017.

Switch konzola možda neće imati hrpu multiplatformskih naslova ove jeseni, ali uz dvije velike ekskluzive i nekoliko potencijalnih iznenađenja mogla bi itekako usrećiti svoje vlasnike.

Pogledajte kako Super Mario radi kaos u New Donk Cityju

Zoran Žalac 08.09.2017.

Mariova verzija New Yorka idealno je igralište za različite mini igre, a kako neke od njih izgledaju u Super Mario Odysseyju provjerite kroz pet minuta gameplayja iz te igre.

Nintendo Switch dobiva prvo ozbiljno utrkivanje, najavljen Gear.Club Unlimited

Zoran Žalac 30.08.2017.

Tvorci Test Drive Unlimiteda najavili su novu igru ekskluzivno za Switch konzolu. Zove se Gear.Club Unlimited i izlazi 01. 12. ove godine.

Mario + Rabbids izlazi sutra, recenzije kažu da je pun pogodak

Zoran Žalac 28.08.2017.

Nintendo Switch sutra dobiva novu ekskluzivnu igru, a ako je suditi prema reakcijama kritičara, Mario i Rabiddsi čine prilično nevjerojatan spoj.