HCL.HR

Oznaka: The Legend of Zelda serijal

Sljedeća Final Fantasy igra radit će se po uzoru na The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Zoran Žalac 16.09.2017.

Direktor Final Fantasyja 15 praktički je potvrdio da će glavni serijal nastaviti s formatom otvorenog svijeta, a naveo je i da će nova Zelda biti uzor za buduće igre.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild sada je službeno ljepša na PC-u nego na Nintendovim konzolama

Zoran Žalac 04.09.2017.

Emulacija Nintendovog hita The Legend of Zelda: Breath of the Wild dosegnula je nove pomake te je sada potpuno igriva na PC-u u 4K rezoluciji i 60 sličica po sekundi.

Avanture koje si igrači sami stvore u novoj Zeldi zanimljivije su od onih što je Nintendo smislio

Juraj Bevandić 27.05.2017.

Igrač Zelde: Breath of the Wild žrtvovao je puno živaca i vremena da liku koji ne bi trebao napustiti svoje selo pokaže svijet, a unatoč tragičnom završetku avantura se totalno isplatila.

Nintendo radi Zeldu za mobitele te mobilnu kartašku igru s Pokemonima

Zoran Žalac 15.05.2017.

Nintendovi sljedeći projekti za mobilne platforme trebali bi biti vezani uz The Legend of Zelda i Pokemon franšize, izvještava Wall Street Journal.

RecenzijaThe Legend of Zelda: Breath of the Wild

Juraj Bevandić 04.05.2017.

Unatoč tome što je nastavak jednog od najdužih serijala, The Legend of Zelda: Breath of the Wild uspijeva istovremeno biti istinska Zelda igra i pravi dašak svježine pun dobrih ideja.

Zaigrajte prekrasno 2D izdanje nove Zelde, sigurno neće dugo biti dostupno

Zoran Žalac 25.04.2017.

Jedan je fan napravio svoju verziju Breath of the Wilda, smjestivši ju u klasični 2D svijet s toliko simpatičnosti da će nam se slomiti srce kad Nintendo zabrani daljnji razvoj projekta.

Prvi 100% speedrun Zelde: Breath of the Wild zahtijeva puna dva dana bez spavanja

Juraj Bevandić 19.04.2017.

Dogovoreni su uvjeti za 100% speedrun Zelde: Breath of the Wild i prvom uspješnom igraču trebalo je 49 sati u kojima je samo na kratko zaspao od umora.

Otvoreni svijet postaje standard za buduće Zelda igre

Juraj Bevandić 05.04.2017.

Breath of the Wild nije prva Zelda otvorenog svijeta, ali je jedna od najupečatljivijih Zelda igara i neiznenađujuće postavlja standarde za buduće nastavke.

Nova Zelda sada se kompletno može odigrati na PC-u, čak i u 4K rezoluciji

Zoran Žalac 04.04.2017.

Na emulaciji The Legend of Zelda: Breath of the Wild i dalje se radi, no igra se već može završiti izvan Nintendovih konzola.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild više nema problema s trzanjem

Zoran Žalac 01.04.2017.

Ažuriranje verzije 1.1.1 za hvaljenu igru The Legend of Zelda: Breath of the Wild mahom je ispravilo probleme s opadanjem performansi u određenim situacijama.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild već bi idućeg mjeseca mogla biti potpuno igriva na PC-u

Zoran Žalac 23.03.2017.

Proces emuliranja nove Zelde ostvaruje sve brži i sve veći napredak. Kompletna igra mogla bi biti igriva na PC-u već u idućem izdanju CEMU emulatora početkom idućeg mjeseca.

HCL VideoIgramo Zeldu: Breath of the Wild – nove avanture uz loše fore

Igor Belan 16.03.2017.

Iako je igra zasad odlična, moje fore u ovom video komentaru nikako nisu. Ali već ste se navikli na to. Pogledajte stoga kako “ownam ovnove” i jašem konja ravno kroz dosad neviđene dijele Hyrulea čisto da bi došao do zabačenog sela kojeg fanovi Zelde dobro poznaju.

HCL VideoIgramo Zelda: Breath of the Wild – Pripitomljavanje konja i druge fore

Igor Belan 14.03.2017.

U novom video komentaru iz Breath of the Wilda pokazujemo još nekoliko zanimljivih stvari koje u modernom Hyruleu možete raditi – poput neobično kompleksnog sustava pripitomljavanja konja i surfanja na vlastitom štitu.

Ne daj bože da mislite da Zelda: Breath of the Wild nije najbolja igra ikada

Juraj Bevandić 13.03.2017.

Poznati kritičar Jim Sterling novoj Zeldi je u svojoj recenziji dao ocjenu 7/10 nakon čega su mu hakeri srušili stranicu, a fanovi preko društvenih mreža naveli sve po spisku i još gore stvari.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild već pokrenut na emulatoru u 4K rezoluciji

Zoran Žalac 11.03.2017.

Novu Zeldu ipak ne pokreću samo Nintendove konzole. Verzija za Wii U uspješno je pokrenuta pomoću emulatora na računalu, i to u rezoluciji koju Nintendove konzole ne mogu ni sanjati.