HCL.HR

Oznaka: Ubisoft

Assassin’s Creed Origins isplanirao je kako će njegovi igrači provesti prvi kvartal 2018. godine

Petra Rukav prije 5 dana

Ubisoft je napokon ispljunuo kada ćemo se vratiti u „đačke klupe“ da proučavamo povijest staroegipatske civilizacije, ali i kada ćemo zakrvaviti svoju skrivenu oštricu u novim misijama nadolazećih ekspanzija.

Tvorac Prince of Persia serijala radi na njegovom povratku

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Jordan Mechner dao je malu naznaku kako postoji inicijativa za povratak Prince of Persia serijala kojega nismo vidjeli već osam godina.

Prvi DLC za Assassin’s Creed Origins izlazi ovog mjeseca

Petra Rukav 09.01.2018.

Ubisoft će nas još ovoga mjeseca poslati na nove pustolovine u drevnom Egiptu, a nova ekspanzija dodat će novu regiju već masivnoj mapi.

Ubisoft razmatra opciju da doda New Game Plus u Assassin’s Creed Origins

Petra Rukav 09.01.2018.

Francuska izdavačka kuća Ubisoft uslišila je molitve zajednice pa traži načina da implementira New Game+ opciju kao dio nadolazećeg ažuriranja za pješčani Assassin’s Creed Origins.

The Division bi možda mogao dobiti nastavak

Petra Rukav 23.12.2017.

Direktor Massive Entertainmenta, razvojnog studija odgovornog za Tom Clancy’s The Division, dao je mig da bi njegova online pucačina s RPG elementima mogla dobiti nastavak.

Zima je stigla u For Honor

Petra Rukav 19.12.2017.

Ubisoft je službeno najavio novi zimski festival za svoju hit igru For Honor, koji sa sobom donosi hrpu snježnih poklona.

Ubisoft vam želi sretne blagdane s tri besplatna naslova

Petra Rukav 19.12.2017.

Besplatni paket iz Ubisofta sadrži tri stara naslova koja ste mogli besplatno preuzeti ranije ove godine, no svi koji su zakasnili imaju drugu šansu da za badava zaigraju Assassins Creed IV, Watch_Dogs i World of Conflict.

Predator je krenuo u lov u Ghost Recon Wildlands

Zoran Žalac 14.12.2017.

Kako je jučer i obećano, Predator se pojavio u igri Ghost Recon Wildlands. Prenosimo vam uvjete pod kojim ćete ga moći loviti… ako prije toga on ne ulovi vas.

Predator će ganjati ekipu u Ghost Recon Wildlandsu

Zoran Žalac 13.12.2017.

Ubisoft je najavio poseban, jednokratni događaj u kojemu će igra Ghost Recon Wildlands ugostiti opakog vanzemaljca iz filmskog serijala Predator.

Ubisoft odgodio tri igre u paketu, kasnit će Far Cry 5 i The Crew 2

Zoran Žalac 07.12.2017.

Ubisoft je pomaknuo datume izlaska za Far Cry 5 i The Crew 2, napravio je i presedan – odgodio je igru koju još nije ni najavio.

The Division dobio veliku Resistance nadogradnju, besplatan je do kraja tjedna

Zoran Žalac 05.12.2017.

Ubisoftova timska pucačina The Division dobila je zadnje proširenje za ovu godinu. Isprobati ga možete, zajedno sa svim ostalim DLC paketima, čak i ako ne posjedujete igru.

Assassin’s Creed Rogue mogao bi uploviti u remaster izdanje

Petra Rukav 28.11.2017.

Izgleda da Ubisoft priprema HD verziju Assassin’s Creed Roguea, barem ako je za vjerovati glasinama koje su proširile čak tri talijanske trgovine.

Ubisoft vas poziva na okršaj s bogom Sobekom u Assassin’s Creed Originsu

Petra Rukav 21.11.2017.

Nakon sukoba s bogom smrti i majstorom balzamiranja, Bayeku će suditi krokodilski bog Sobek, bog plodnosti i simbol faraonske moći. Imate točno tjedan dana da porazite bijesno egipatsko božanstvo zoomorfnog oblika.

Rainbow Six Siege je besplatan ovoga vikenda

Petra Rukav 15.11.2017.

Ubisoftova timska pucačina Rainbow Six Siege bit će besplatna za igranje ovoga vikenda, a ako vam se igra svidi možete je kupiti u pola cijene.

RecenzijaAssassin’s Creed Origins

Petra Rukav 12.11.2017.

Assassin’s Creed serijal vraća se nakon godinu dana pauze da bi nam oslikao priču staru gotovo dvije tisuće godina. Je li Ubisoftova vizija starog Egipta probudila franšizu iz zimskog sna?