HCL.HR

Oznaka: Vanzemaljci

Predator je krenuo u lov u Ghost Recon Wildlands

Zoran Žalac prije 11 sati

Kako je jučer i obećano, Predator se pojavio u igri Ghost Recon Wildlands. Prenosimo vam uvjete pod kojim ćete ga moći loviti… ako prije toga on ne ulovi vas.

Besplatno zgrabite staru igru MDK

Zoran Žalac 21.11.2017.

Iduća dva dana besplatno možete nabaviti igru u kojoj kao domar spašavate planet od invazije vanzemaljaca.

Smak svijeta stiže u novoj sezoni X-Filesa

Zoran Žalac 09.10.2017.

Mulder i Scully nastavljaju svoju borbu protiv globalne zavjere koja prijeti uništenjem ljudske rase. Pogledajte kako izgleda prvi trailer za 11. sezonu!

U igri Mugsters vozimo kombajn i spašavamo ljude od vanzemaljaca

Zoran Žalac 21.09.2017.

Razvojni studio Reinkout Games i izdavačka kuća Team17 udružili su snage na projektu zvanom Mugsters koji je puzzle igra u kojoj vožnjom spašavamo ljude po stranom planetu.

RecenzijaDestiny 2

Zoran Žalac 14.09.2017.

Dočekali smo nastavak svemirske opere koja je prije tri godine falšala u startu. Je li nakon te generalne probe Destiny 2 popravio ukupni dojam svojom izvedbom?

X-Morph: Defense sprema se uništiti planet krajem ovog mjeseca

Zoran Žalac 12.08.2017.

Indie igra X-Morph: Defense pokušat će spojiti žanrove tower defensa i pucačine iz ptičje perspektive na PC-u i PS4 konzoli 30. ovog mjeseca.

Ekspanzija za XCOM 2 je toliko velika da je mogla biti XCOM 3

Juraj Bevandić 17.06.2017.

War of the Chosen ima toliko sadržaja i noviteta da je mogla biti nova igra, ali neće dovoljno odudarati od priče XCOM 2, pa je samo ekspanzija.

RecenzijaPrey

Juraj Bevandić 12.05.2017.

Da je Prey automobil bio bi noviji polovni autić – lijep i zabavan za volanom, ali jedan kojeg je Švabo izraubao preko 300 tisuća kilometara i koji samo čeka da vam se ugasi na autoputu.

Prey je spreman da se poigra s vašom vizijom stvarnosti

Zoran Žalac 03.05.2017.

Dva dana dijele nas od izlaska najvećeg hita ovog mjeseca. Bethesda je već lansirala zadnji trailer za svoj Prey i u njemu odaslala poruku jednostavnog sadržaja – nemojte umrijeti.

Phoenix Point je nova igra tvorca X-COM-a i već je financirana na Figu

Zoran Žalac 02.05.2017.

Duhovni nasljednik XCOM serijala uspješno je financiran u crowdfunding kampanji te je na dobrom putu da bude dovršen u PC verziji za kraj 2018. godine.

Prey pomoću recikliranja otvara crne rupe

Zoran Žalac 24.04.2017.

Mehanika recikliranja u Preyu omogućit će nam da od smeća radimo granate koje mogu progutati čitave planete. Najozbiljnije.

Prey će dobiti demo prije izlaska

Zoran Žalac 13.04.2017.

Prvih sat vremena Preya bit će dostupno za igranje krajem ovog mjeseca, ali čini se kako će demo verzija biti privremeno dostupna i to samo za konzole.

Pokvarite si prvi sat Preya, ako baš želite

Zoran Žalac 08.04.2017.

Ekipa Bethesde emitirala je uvodnih sat vremena gameplaya iz nadolazećeg Preya u takozvanom “Let’s Prey” videu. Bilo bi zanimljivije da su izbacili demo verziju, no što je tu je – pazite se spoilera.

Najbolji pomoćni alati u Preyu nisu prošli ni beta test

Zoran Žalac 05.04.2017.

Nakon što smo upoznali arsenal razornog oružja u Preyju na red su došli pomoćni alati. Nisu pametni kao naši telefoni i usisavači, ali kad zagusti vjerojatno će poslužiti svrsi.

StarCraft: Remastered službeno potvrđen, dizajniran za 4K rezoluciju

Zoran Žalac 26.03.2017.

Blizzard je konačno stao na kraj glasinama te službeno najavio moderniziranu verziju originalnog StarCrafta i Brood War ekspanzije.