HCL.HR

Oznaka: VR

Disney najavio VR igre u kojima ćemo postati Marvelovi superjunaci i Jediji iz Star Warsa

Zoran Žalac 16.07.2017.

Iz Disneyja su najavili kako pripremaju VR iskustva u kojima ćemo postati superheroji i Jediji, ali ne očekujte mnogo od tih projekata jer se čine kao jednostavne VR aplikacije.

GORN je uvjerljivo najkrvavija VR igra do sada

Zoran Žalac 26.06.2017.

Tvorci Broforcea najavili su svoju prvu VR igru koja na Early Access stiže idućeg mjeseca, a igrače će odvesti u gladijatorsku arenu.

Matrix postaje stvarnost kroz Superhot na PlayStation VR-u

Juraj Bevandić 21.06.2017.

Super vruće dane ovog ljeta moći ćemo provesti pod klimom igrajući Superhot na PS4, ali još zanimljivije i PlayStation VR-u koji bi mogao biti savršen format za ovakvu igru.

Prerađreni Half-Life 2 je spreman za VR

Juraj Bevandić 13.05.2017.

Igrajući Half-Life 2 prije više od deset godina smo postali pravi majstori od alata, barem s pajserom, a nakon što ga zaigramo u VR mogli bismo komotno otvoriti vlastitu radionicu.

Igre bi nas uskoro mogle tresti strujom i upravljati našim tijelom

Juraj Bevandić 18.04.2017.

Znanstvenici Hasso-Plattner instituta u Postdamu električnom stimulacijom mišića uspjeli su učiniti virtualne zidove stvarnim preprekama

Fallout 4 VR je navodno toliko impresivan da će promijeniti industriju

Juraj Bevandić 13.04.2017.

Potpredsjednika AMD-a je Fallout 4 VR toliko oduševio da vjeruje kako će biti revolucionaran, a veseli se i uklanjanju žica s VR uređaja za što kaže da njegova firma ima rješenje.

Majstor granata i hot dogova radi čuda s oružjem u VR

Juraj Bevandić 23.02.2017.

U povijesti gaminga nagledali smo se svakakvih ekstremnih sportova, ali trikovi s granatama, sačmaricama i snajperima u VR su potpuno nova razina.

Fallout 4 VR je gotovo dovršen, a uskoro možda doznamo i kada ćemo ga zaigrati

Juraj Bevandić 20.02.2017.

Fallout 4 VR igra je navodno u potpuno igrivom stanju, ali developeri moraju još ispeglati neke bitne stvari prije nego ju mi možemo zaigrati, što bi moglo čak biti uskoro.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 s PlayStation VR headsetom

Igor Belan 16.02.2017.

Vraćamo se u svijet jezivog Resident Evila 7, ali ovaj put nosimo PlayStation VR na glavi – da bude još strašnije! Pogledajte kako je to prošlo u prvom video komentaru s famoznim ‘facecamom’.

Služenje u posadi Star Treka počinje u petom mjesecu

Zoran Žalac 13.02.2017.

Ubisoftov Star Trek: Bridge Crew dobio je svoj datum izlaska za uređaje virtualne stvarnosti. Svi kapetani pozvani su da se jave na palubu krajem petog mjeseca.

Valve radi na tri velike igre za VR uređaje

Zoran Žalac 11.02.2017.

Čelnik Valvea potvrdio je kako će njihove sljedeće tri igre biti napravljene kako bi tehnologiju virtualne stvarnosti uzdigle na novu razinu.

Assassin’s Creed bi mogao posjetiti i VR uređaje

Zoran Žalac 07.02.2017.

Sudeći prema radnoj mapi jednog dizajnera, Ubisoft je planirao ili možda još uvijek planira Assassin’s Creed igru za uređaje virtualne stvarnosti.

HCL VideoPlayStation VR – raspakirali smo paket koji možete kupiti u Hrvatskoj

Igor Belan 01.02.2017.

PlayStation VR sada je dostupan na hrvatskom tržištu pa smo brže-bolje nabavili paket koji se ovdje prodaje i pokazali vam sve što unutra dobijete pa usput i popričali o virtualnoj stvarnosti općenito. Bacite pogled!

HCL VideoStigao nam HTC Vive, pogledajte naš najskuplji unboxing video do sada

Igor Belan 21.01.2017.

Nakon PlayStation VR-a u urede HCL-a stigao je i HTC Vive, najskuplji, ali po mnogima i najbolji headset za virtualnu stvarnost. Pogledajte kako izgleda izbliza i što sve donosi u kutiji u našem najskupljem unboxing videu do sada.

Pogledajte kako čimpanza reagira na virtualnu stvarnost

Igor Belan 18.11.2016.

Što se dogodi kada čimpanzi na glavu stavite VR headset? Pitanje na koje je odgovor pokušao dati jedan čovjek s Instagram profilom.