HCL.HR

Oznaka: Walking simulator

RecenzijaInfra

Stjepan Fikter 22.10.2017.

Otvaranje i zatvaranje ventila te pritiskanje dugmadi u napuštenim zgradama i tunelima možda ne zvuče kao najnapetije aktivnosti, no u Infri zbog dizajna lokacija spadaju među iznimno atmosferične.

Idućeg mjeseca igramo se američkog pisca Henryja Davida Thoreaua

Zoran Žalac 29.06.2017.

Walden, a game je simulator života u prirodi onako kako je to opisao poznati američki autor H. D. Thoreau. Pripremite se za udaranje čavala i branje bobica, daleko od buke društva.

RecenzijaWhat Remains of Edith Finch

Zoran Žalac 27.04.2017.

What Remains of Edith Finch je jedna od najmaštovitijih igara u zadnje vrijeme i savršen lijek za depresivna razdoblja u životu.

Scanner Sombre je nova igra tvoraca Prison Architecta

Zoran Žalac 25.04.2017.

U novoj igri tvoraca popularnog Prison Architecta cilj je uspješno navigirati spiljom koju sačinjavaju šarene točkice materijalizirane pomoću skenera u vašim rukama.

Kletva je spremna za podizanje u avanturi zvanoj What Remains of Edith Finch

Zoran Žalac 25.04.2017.

Igrači na PC-u i PlayStationu 4 od danas mogu zaigrati novu misterioznu avanturu u kojoj je cilj otkriti što se dogodilo s ukletom obitelji Finchevih.

Horor igra Husk je vani i maksimalno se trudi da vam bude odbojna

Zoran Žalac 03.02.2017.

Bizarni gradić Shivercliff dostupan je za istraživanje i povlačenje paralela sa Silent Hillom kojim je horor naslov Husk inspiriran.

RecenzijaVirginia

Zoran Žalac 02.10.2016.

Publika Virginiu uspoređuje s filmskim djelima Davida Lyncha, a mi u recenziji pokušavamo odgonetnuti je li to dobra stvar za jednu igru.

HCL VideoNAJČUDNIJI KRAJ PRIČE IKADA – Virginia #3

Igor Belan 30.09.2016.

U trećoj i završnoj epizodi našeg prelaženja Virginije iskusite s nama nešto što se može okarakterizirati samo kao najčudniji kraj neke igre ikada.

HCL VideoHAKIRAO SAM FBI – Virginia #2

Igor Belan 28.09.2016.

Nastavljamo s otkrivanjem priče o misterioznom nestanku mladića i čudnovatnim događanjima u FBI-u unutar igre Virginia. I pričamo gluposti usput, naravno.

HCL VideoIGRA KOJA IZGLEDA KAO FILM – Virginia #1

Igor Belan 27.09.2016.

Svidio vam se Firewatch? Virginia je igra koja vam također priča zanimljivu priču dok je istražujete iz prvog lica – pogledajte kako to izgleda u našem prvom video komentaru.