HCL.HR

Oznaka: Xbox Games With Gold

Najavljene besplatne Xbox igre u 10. mjesecu uz Games With Gold, nisu baš nešto atraktivne

Zoran Žalac 27.09.2017.

U Microsoftu očito računaju da ćete tijekom 10. mjeseca igrati dosta novih igara pa vam uz Xbox Live pretplatu daju neke manje poznate igre.

Otkrivene su besplatne Xbox One igre za osmi mjesec

Zoran Žalac 25.07.2017.

U ponudi Games With Gold promocije vlasnici Xboxa idućeg će mjeseca zaigrati jednu arkadnu vožnju, hvatati čudovišta i pucati u vanzemaljce.

Besplatne Xbox Live igre za 7. mjesec su kao skrojene za ljetnu zabavu

Zoran Žalac 28.06.2017.

Iz Microsofta su otkrili koje će četiri igre pretplatnici Xbox Live usluge moći zaigrati besplatno tijekom sedmog mjeseca.

Peti mjesec za vlasnike Xboxa proći će u znaku Star Warsa

Zoran Žalac 22.04.2017.

Ponuda naslova koji će se tijekom petog mjeseca naći u Games with Gold programu za Xbox One razveselit će ljubitelje Star Wars igara, ali i izazovnih platformera.

Xbox Live pretplatnici u 4. mjesecu moći će ugrabiti Ryse i The Walking Dead

Zoran Žalac 23.03.2017.

Lista od četiri naslova koji će se tijekom četvrtog mjeseca pojaviti u sklopu Xbox Games With Gold programa otkrivena je nešto ranije i vjerojatno neće razočarati pretplatnike.

Borderlands 2 i Evolve predvode besplatne igre za Xbox One u trećem mjesecu

Zoran Žalac 23.02.2017.

Microsoft je najavio naslove koji će se tijekom trećeg mjeseca pojaviti u sklopu Xbox Games With Gold programa te počastio korisnike Borderlandsom 2.

Xbox Live Gold pretplata za blagdane donosi dobre besplatne naslove

Juraj Bevandić 23.11.2016.

Microsoft je svojim Xbox Live Gold pretplatnicima za blagdanski mjesec darivanja pripremio dobru listu besplatnih igara. Provjerite imate li ih već u svojoj kolekciji.

Microsoftova ponuda besplatnih igara u 10. mjesecu je malčice mršava

Juraj Bevandić 30.09.2016.

Najavljene su besplatne igre za Xbox Live Gold pretplatnike u desetom mjesecu, a iako se Microsoft nije razbacao naslovima kako to znaju ponekad, ima tu zanimljivih igara na koje vrijedi baciti oko.