HCL.HR

Oznaka: Xbox konzole

Preko milijun ljudi zaigralo je PUBG na Xbox One konzoli unutar 48 sati

Petra Rukav prije 14 sati

Planetarno popularni PlayerUnknown’s Battlegrounds zarazio je više od milijun vlasnika Xbox One konzola za samo dva dana, a Microsoft je to odlučio proslaviti dijeleći besplatnu kopiju igre tijekom kupovine Xbox One X.

Gaming kalendar: Xbox 360 konzola (2005.)

Zoran Žalac 02.12.2017.

Na današnji dan prije 12 godina, Microsoft je napravio puni krug sa svojom Xbox platformom i lansirao svoju najpopularniju konzolu do sada.

Luka Modrić kaže da je nogomet najbolji na Xbox platformi

Zoran Žalac 15.11.2017.

“Nogomet je bolji na Xboxu One! Zato nemoj samo igrati, nego igraj kao Real Madrid!” – stoji u novoj marketinškoj poruci koja nam stiže iz Microsofta.

Xboxaši, ima nade – Microsoft najavio velike investicije u nove ekskluzive

Zoran Žalac 06.11.2017.

Iako Microsoft ne želi priznati da mu je ponuda ekskluzivnih sadržaja slabašna, u tvrtki su očito svjesni da moraju poraditi na otvaranju novih studija.

Kinect je mrtav, crko dabogda

Zoran Žalac 25.10.2017.

Microsoft je službeno prekinuo proizvodnju Kinecta, kamere koja je dolazila kao dodatak dvjema generacijama Xbox konzola.

Stare Xbox igre proljepšale su se na Xbox One konzoli

Zoran Žalac 24.10.2017.

Povratna podrška za igre s prve Xbox One konzole na aktualnoj XBO platformi starim hitovima udahnula je novi život značajnim grafičkim proljepšanjem.

Igre s prvog Xboxa uskoro će se moći igrati na Xboxu One

Zoran Žalac 21.10.2017.

Otkriveno je kojih će dvanaest igara na Xboxu One otvoriti Microsoftovu povratnu podršku naslova s originalne Xbox konzole.

Ma tko je rekao da Microsoft ima premalo ekskluzivnog sadržaja ove godine?

Petra Rukav 20.10.2017.

Glavna menadžerica Microsoft Studios Publishinga čudi se oko tvrdnji da je ovogodišnja ponuda ekskluzivnog sadržaja za Xbox One slaba te je uvjerena da to nije slučaj.

Xbox One od danas opet ima novo korisničko sučelje

Zoran Žalac 17.10.2017.

Novi raspored, brži prečaci, mogućnost promjene vizualnih tema, dodatne funkcionalnosti obavijesti i redizajnirane stranice profila samo su neke od novosti svježeg sučelja Xbox One konzole.

Vlasnici Xboxa mogu se igrati online potpuno besplatno ovog vikenda

Petra Rukav 07.10.2017.

Microsoft je obznanio da vlasnici Xbox One i Xbox 360 konzola ovog vikenda mogu zaobići obaveznu pretplatu na Xbox Live Gold za pristup mrežnom multiplayeru.

Xbox One i Windows 10 konačno dobivaju opciju darivanja igara

Zoran Žalac 02.10.2017.

Microsoftove platforme napokon će uhvatiti korak s ostalima te će za nadolazeće blagdane omogućiti kupovanje digitalnih poklona.

Japanci su našli način kako prodati Xbox konzolu – kao 4K Blu-ray player

Zoran Žalac 08.09.2017.

Xbox One S u Japanu se uopće ne promovira kao igraća konzola već kao uređaj za gledanje 4K filmova na Blu-ray diskovima.

Xbox One X bit će idealan za snimanje gameplay videa u najvišoj kvaliteti

Zoran Žalac 29.08.2017.

Nadolazeća Xbox One X konzola bit će vrlo praktičan uređaj za snimanje gameplayja direktno iz igara, s funkcijama kakve trenutno nisu dostupne ni pri običnom snimanju na PC-u.

Xbox One navodno se prestaje proizvoditi

Zoran Žalac 26.08.2017.

Microsoft je digao ruke od Xbox One konzole. Ili barem prvotnog modela iste koji je debitirao 2013. godine, a sada se prestaje proizvoditi.

Ponudu besplatnih Xbox Live igara za deveti mjesec otvorit će Forza 5

Petra Rukav 25.08.2017.

Xbox je svojim zlatnim pretplatnicima za idući mjesec pripremio raznoliku ponudu besplatnih igara, no svaka će na svoj način natjerati srce da kuca brže.