HCL.HR

Oznaka: Zatvorska tematika

The Escapists 2 trailer otkrio bijeg tijekom transporta u zatvor

Petra Rukav prije 7 dana

Novi trailer za The Escapists 2 nas podsjeća da je pomno planiranje ključ uspjeha, barem u slučaju kada namjeravamo bježati iz transportnih vozila koja nas vode daleko od slobode.

The Escapists 2 najavio kada će pobjeći iz zatvora

Zoran Žalac 11.07.2017.

Indie igra o bježanju iz zatvora dobila je svoj datum izlaska, kao i trailer u kojemu ćete doznati što zatvorenici pričaju pod tuševima.

Bježanje iz zatvora u Escapists 2 zabavnije je u co-opu

Zoran Žalac 08.06.2017.

Iskustvo bijega iz strogo čuvanog zatvora u Escapists 2 moći ćete podijeliti s još četvero igrača, no to ne znači da će vam svi oni pomagati u vašem pothvatu.

Prison Architect od sutra postaje dostupan na Andoid i iOS uređajima

Juraj Bevandić 24.05.2017.

Prison Architect sutra izlazi na Android i iOS uređaje, a svojim bi se dizajnom ondje mogao ugodno smjestiti i zarobiti nas na sate i sate… ili barem sat-dva koliko nam traje baterija.

Zatvorenici složili dva kompjutera, sakrili ih u plafon i hakirali zatvorsku mrežu

Zoran Žalac 13.04.2017.

Nesvakidašnji scenarij odvio se u jednom američkom zatvoru prije dvije godine, a detalji istoga tek su prekjučer izašli u javnost.

The Escapists 2 će vas “rickrollati” pod zatvorskim tušem

Zoran Žalac 02.03.2017.

Simulacija zatvorskog života u kompleksu Center Perks i avantura bježanja iz istoga imat će i svoju šaljivu komponentu kroz različite aktivnosti poput grupnog tuširanja.

U The Escapists 2 multiplayer će biti glavni način bijega iz zatvora

Juraj Bevandić 03.10.2016.

Najavljeni su The Escapists 2 koji dolaze s nešto boljom grafikom, prerađenim sustavom borbe i najvažnije multiplayer komponentom za bježanje iz zatvora u društvu.