HCL.HR

Oznaka: Zatvorska tematika

Tvorac igre A Way Out priredio bolji show od trailera kojeg je došao prikazati

Zoran Žalac 08.12.2017.

Prisutnost izvjesnog filmskog redatelja i developera Josefa Faresa na pozornici Game Awardsa bila je, blago reći, nezaboravna.

Kušajte okus užasa uz najavni trailer za Inmates

Petra Rukav 24.08.2017.

Izdavačka kuća Iceberg Interactive najavila je Inmates, atmosferičan horor koji će testirati granice naše psihe te nam oslikati filozofsku priču unutar zatvorskih zidina.

The Escapists 2 trailer otkrio bijeg tijekom transporta u zatvor

Petra Rukav 16.08.2017.

Novi trailer za The Escapists 2 nas podsjeća da je pomno planiranje ključ uspjeha, barem u slučaju kada namjeravamo bježati iz transportnih vozila koja nas vode daleko od slobode.

The Escapists 2 najavio kada će pobjeći iz zatvora

Zoran Žalac 11.07.2017.

Indie igra o bježanju iz zatvora dobila je svoj datum izlaska, kao i trailer u kojemu ćete doznati što zatvorenici pričaju pod tuševima.

Bježanje iz zatvora u Escapists 2 zabavnije je u co-opu

Zoran Žalac 08.06.2017.

Iskustvo bijega iz strogo čuvanog zatvora u Escapists 2 moći ćete podijeliti s još četvero igrača, no to ne znači da će vam svi oni pomagati u vašem pothvatu.

Prison Architect od sutra postaje dostupan na Andoid i iOS uređajima

Juraj Bevandić 24.05.2017.

Prison Architect sutra izlazi na Android i iOS uređaje, a svojim bi se dizajnom ondje mogao ugodno smjestiti i zarobiti nas na sate i sate… ili barem sat-dva koliko nam traje baterija.

Zatvorenici složili dva kompjutera, sakrili ih u plafon i hakirali zatvorsku mrežu

Zoran Žalac 13.04.2017.

Nesvakidašnji scenarij odvio se u jednom američkom zatvoru prije dvije godine, a detalji istoga tek su prekjučer izašli u javnost.

The Escapists 2 će vas “rickrollati” pod zatvorskim tušem

Zoran Žalac 02.03.2017.

Simulacija zatvorskog života u kompleksu Center Perks i avantura bježanja iz istoga imat će i svoju šaljivu komponentu kroz različite aktivnosti poput grupnog tuširanja.

U The Escapists 2 multiplayer će biti glavni način bijega iz zatvora

Juraj Bevandić 03.10.2016.

Najavljeni su The Escapists 2 koji dolaze s nešto boljom grafikom, prerađenim sustavom borbe i najvažnije multiplayer komponentom za bježanje iz zatvora u društvu.