HCL.HR

Switch

PLATFORMA

Nintendo Switch je prva hibridna konzola iz Nintenda - namijenjena da bude kućna konzola koja se može i ponijeti izvan kuće, Switch je fleksibilniji od bilo kojeg drugog uređaja za igranje od velikih igrača iz gaming industrije, a Nintendo ga podržava ekskluzivnim igrama koje se trude pokazati zašto odvojeni JoyCon kontroleri imaju smisla.

Switch Recenzije

RecenzijaSnake Pass

Žarko Ćurić 03.04.2017.

Snake Pass je dogmizao do naših ureda te nas svojim izgledom prisjetio na zlatno doba 3D platformera. No može li funkcionirati jedan platformer ako u njemu ne možete skočiti?

RecenzijaMario Kart 8

Igor Belan 15.07.2014.

Je li Mario Kart 8 dovoljno dobar da opravda kupnju Wii U konzole ili se previše oslanja na staromodne recepte koji više ne pale?

Switch Vijesti

Call of Duty: WWII neće imati automatsko obnavljanje zdravlja

Zoran Žalac prije 23 sata

Povratkom na svoje početke Call of Duty će se u WWII riješiti automatskog obnavljanja zdravlja u singleplayer kampanji. Sledgehammer Games tvrdi da će svaki primljeni hitac biti opasan.

Call of Duty: WWII dobio prvi trailer, imamo sve ključne detalje

Zoran Žalac prije 2 dana

Prilikom otkrivanja nove Call of Duty igre doznali smo detalje o glavnoj kampanji, povratku zombija te promjenama koje nas čekaju u multiplayeru.

Šef Activisiona kaže da Infinite Warfare nije bio loša CoD igra nego je samo izašla u krivo vrijeme

Zoran Žalac prije 2 dana

Eric Hirshberg iz Activisiona priznao je da CoD: Infinite Warfare nije bio ono čemu su se fanovi nadali, ali misli da će Call of Duty: WWII zato pogoditi pravi balans poznatog i svježeg.

Switch Specijali

Top 5 ideja za novu Call of Duty igru

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Povratak četrnaestog Call of Dutyja u prošlost ne mora značiti nazadovanje serijala ako se Activision bude držao naših pet savjeta za ispiranje gorko-slatkog okusa novih CoD igara.

Switch Igre

Call of Duty: WWII

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Četrnaesta igra Call of Duty serijala akciju vraća u povijesni sukob 20. stoljeća i pokušava spasiti obraz serijalu kojemu prodaja pada već tri godine za redom.

NBA Playgrounds

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Treća licencirana NBA igra za 2017. godinu bit će kombinacija nekad uspješnih NBA Jam i NBA Street serijala te će vratiti legende poput Iversona i Shaqa.

LEGO City Undercover

Zoran Žalac 29.03.2017.

Prvi pokušaj odvođenja LEGO igara u otvoreni svijet rezultirao je GTA Legogradom koji je godinama bio ekskluzivan za Wii U, ali je kasnije posao dostupan i za sve ostale platforme.