HCL.HR

Recenzija

Call of Duty: Modern Warfare 2 [PC ,PS3, X360]

Zoran Žalac

Tko se još sjeća prve Call of Duty igre? Epskog FPS naslova koji se prije šest godina doslovno narugao Medal of Honor serijalu? Eh, koliko je samo vremena prošlo, a koliko se toga u međuvremenu promijenilo. Iz Drugog svjetskog rata skočili smo u imaginarni sukob današnjice, a popularni CoD proslavio se na konzolama nove generacije. Sudeći po reakcijama publike, stvari su se iz godine u godinu kretale u pozitivnom smjeru da bi sve kulminiralo ovih dana kad je Modern Warfare 2 zabilježio najuspješniji izlazak jedne video-igre u povijesti industrije. Dakako, svemu tome kumovala je kontroverza koja se neminovno vukla uz tematiku igre, no ne može se reći da je Infinity Ward na vrh došao prljavim putem. Dapače, tim se istakao hrabrošću i brigom za detalje, te s pravom može biti ponosan na rezultat ovog apsolutnog hita.

Modern Warfare 2 izravni je nastavak na četvrti dio Call of Dutya. Priča se tako nadovezuje na događaje iz prethodne Modern Warfare igre te nas radnjom smješta pet godina poslije njih. Kroz uloge četvorice vojnika pratimo lov na ruskog terorista Vladimira Makarova koji se naumio osvetiti Amerikancima u ime pokojnog frenda Zakhaeva. Osveta ubrzo biva provedena u djelo, a specijalna vojna jedinica Task Force 141 primorana je na uzvraćanje udarca svim raspoloživim snagama. Njezine akcije odvest će nas do pokojeg iznenađenje i preokreta, a završetak igre ukazati na to da će se priča vrlo vjerojatno nastaviti nekom drugom prilikom.


Fabula u ovoj igri ima sporednu ulogu pa zagrijavanje igrača za nju nije baš najbolje odrađeno. Likovi po već ustaljenom običaju umiru kako bi se dobilo na ozbiljnosti priče, ali igrač nikada zapravo neće obraćati veću pozornost na njih, za razliku od konkurentskog Bad Company-a. No vjerojatno najveću zamjerku priče možemo prepoznati u kratkoći SP komponente koja ne traje dovoljno dugo da bi na pravi način dočarala težinu sukoba globalnog razmjera. Impresivna kampanja stoga ponekad nije dovoljno uvjerljiva, a s druge strane sveprisutno veličanje Amerike u više navrata može imati dosta odbojan efekt. Srećom, sve su to minorne mane koje u potpunosti bivaju zasjenjene kvalitetom akcije u samoj igri.

Novi Call of Duty unutar 18 misija SP kampanje odvodi nas na raznolike lokacije kao što su Afganistan, Sibir, Rio de Janeiro te Washington. Poprišta su to intenzivne pucnjave i napete atmosfere, a MW2 jednostavno blista u prikazu istih. Akcija koja se odvija na njima je fantastična, a uz ispeglanu grafičku prezentaciju i unaprijeđeni fizikalni model teško je ne uživati u svakoj sekundi igre, pogotovo kad svaka sljedeća scena ima tendenciju nadmašivanja genijalnosti prethodne. Misije su većim dijelom poprilično kratke, no leveli su otvoreniji, a zadaci raznovrsniji. Tome pripomažu i novi gameplay elementi – vožnja, civili, specifična oružja, štitovi te korištenje dvaju oružja u isto vrijeme. Definitivno treba istaknuti i savršeno pogođen balans između isključivo akcijskih razina te onih levela koje prelazite pomoću stealtha. Iako misije nisu toliko upečatljive i originalne kao u prvom Modern Warfare-u, sveukupna cjelina i dalje tvori jedno od najboljih SP iskustava FPS žanra.


Ovisno o težini na kojoj igrate, kampanja će potrajati 3 do 6 sati. Tipična CoD težina krasi i MW2, pa ćete s nekim misijama lako izaći na kraj dok će neke zahtijevati hladnu glavu već na regular težini. U rješavanju istih poslužit ćete se zapanjujućim arsenalom koji broji do sad najveću količinu različitih pucaljki u jednoj CoD igri. Trebat će vam neko vrijeme da ih sve upamtite i upoznate, no jednom kad usavršite zanat bit ćete spremni za novu razinu. A nova razina je

Značaj mrežne igre u Call of Duty serijalu oduvijek je bio ogroman. Njegova kvaliteta prerasla je u tradiciju, a nakon novog sustava exp. bodova i perkova uvedenog u prethodnoj Modern Warfare igri, multiplayer je stekao kultni status, poglavito među korisnicima X360 te PS3 konzola. Infinity Ward s novim nastavkom nije htio mijenjati već oprobanu formulu nego se odlučio za nadogradnju iste. Također, uočivši potražnju za kooperativnom igrom, razvio je novi Special Ops mod.


Spec-ops se sastoji od 23 misije u pet zasebnih grupa. Namijenjen je za dva igrača, ali može se igrati i solo, iako u tom slučaju svakako gubite na atmosferi. Napredovanje se vrši skupljanjem zvjezdica da biste otključali sljedeću razinu. O broju osvojenih zvjezdica ovisi težina koju odaberete, a u samim misijama obavljate razne zadatke na lokacijama iz SP kampanje te prvog Modern Warfarea, kao i na nekim potpuno novima. Spec-ops zamišljen je tek kao dodatna zabava uz SP kampanju te zapravo nema nikakve poveznice s njom, barem ne u smislu priče.

Druga, mnogo važnija MP komponenta, doživjela je, kao što smo rekli, blaže nadogradnje. Još uvijek se u radi o istoj onoj zaraznoj igri, iako je nekoliko elemenata izostavljeno ili promijenjeno. Opet su tu modovi kao što su DM, TDM, CTF, Search and Destroy i Domination, uz dodatak nekoliko novih kao što su Demolition (aktiviranje i obrana bombi) te igra iz trećeg lica (koja je sasvim suvišna, no eto). Mečevi se odvijaju na ukupno 15 mapa, a maksimalni broj igrača je 18, čak i u PC verziji. Sve su mape vrlo dobro dizajnirane pa na njima nikada neće biti gužve, a ako vam ni petnaestak mapa nije dovoljno, strpite se barem do prvog DLC-a koji je najavljen za početak sljedeće godine. Nadalje, level cap podignut je na 70, tu su novi perkovi i mogućnost nadogradnje istih na Pro verziju, kao i opcija za podešavanje 15 novih killstreak nagrada. Pohvalan novitet je i host migration koji omogućuje odabir novog hosta i prebacivanje igre na njega, što znači da mečevi više neće završavati ukoliko host nenadano napusti igru.


PC igrači strahovali su i bojkotirali zbog nedostatka dedicated servera, odnosno prebacivanja igre na novi IW.NET servis. Srećom, dotični ipak radi bez većih problema, za razliku od disfunkcionalnog GFWL programa, primjerice (dakle – moglo je i gore). Punkbuster je zamijenjen Steam-ovom VAC zaštitom, a matchmaking sistem koji je doslovno prenesen s konzola radi brzo i čini igru pristupačnijom gamerima koji nisu toliko vješti u mrežnim okršajima. Ali s druge strane, IW.NET isključuje podršku za modove, smanjuje broj igrača, onemogućuje organiziranje ‘hardcore’ partija i sl., što nikako neće pozdraviti okorjeli fanovi. Korak unazad za PC igrače je također izvjesna vjerojatnost da će se nove mape morati kupovati, suprotno tradiciji besplatnog preuzimanja. Sve bismo to još i prešutjeli da je cijena igre ostala standardna, no još uvijek nam nije jasno po kojem se principu Infinity Ward usudi ponuditi manje sadržaja u PC verziji za višu cijenu, ekvivalentnu onoj konzolaških verzija; kad se lijepo zna da su konzolaške igre skuplje jer Microsoft i Sony kao vlasnici platformi primaju određenu naknadu zbog licence. No PC platforma (nažalost?) nije u ničijem vlasništvu (iako Microsoft voli misliti drugačije), pa je povišena cijena PC verzije zapravo neopravdana, da ne kažemo nepravedna. Mizernih pedesetak kuna, ali u pitanju nije razlika u novcima već principijelnost tima kojega je u ranim počecima promovirala prvenstveno PC publika.

Engine je ostao isti, no dodatno je usavršen za još bolje igraće iskustvo. Već smo spomenuli kako su leveli otvoreniji, a treba nadodati kako je AI sukladno njima dinamičniji i manje predvidljiv. Fizika je također usavršena, što se posebno vidi pri bacanju granata. Grafički napredak stoji u većoj detaljnosti modela likova i brojnijim animacijama kretanja, baš kao i u naprednijem osvjetljenju. PC verzija izgleda znatno ljepše uz bolje sjenčanje i oštrije teksture, a razlike između inačica za X360 i PS3 nisu zamjetne. Dobra vijest je da se ni optimizacija nije previše mijenjala – mrvicu zahtjevniji Modern Warfare 2 moći ćete pokrenuti na starijim konfiguracijama i opet će izgledati pristojno. Konačni rezultat je jedna od najljepših multiplatform igara, te jedan od najljepših FPS-ova uopće.


Glatko izvođenje vizualne raskoši popraćeno je vrhunskim orkestralnim soundtrackom. Za isti je zaslužan veliki Hans Zimmer koji je u svojoj bogatoj karijeri skladao melodije na projektima kao što su Gladijator, Pirati s Kariba te Vitez tame. Kvaliteta zvuka jednostavno vam ne može promaći pa za nju imamo same pohvale. Još da je Green Day svirao u pozadini misija u Americi, Modern Warfare 2 bi bio orgazmičko iskustvo, no eto, nismo te sreće.

Šalu na stranu, ovo je igra koja se ne propušta. Mrziti je možete samo ako ste prljavi alternativac. Ili pacifist. Kakogod, odigrajte, uživajte. Ocjena govori sama za sebe. Ali prije nego pustimo odjavnu špicu „komentari, čestitke i pozdravi“, odgovorit ćemo vam na ono pitanje s početka recenzije, te se ujedno obračunati sa subjektivnim glorificiranjem igre od strane pojedinih individua. Dakle, pitali smo se je li Modern Warfare 2 fenomen ili je to hype? Odgovor je pak – oboje. Naime, MW2 je uistinu odlična igra, dostojan nasljednik, ako ćete tako. No tvrditi da je ovo igra desetljeća ili pak najbolja igra ikada jako je nezrelo i glupo. Štoviše, tužno je reći i da je igra godine, što bi značilo da se unatoč vapaju za originalnošću više cijene reciklaže nečega što je bilo najbolje u 2007. godini. I iznad svega, žalosno je reći da je Modern Warfare 2 najbolja igra ikada jer bi to značilo da je vrhunac virtualne zabave nešto tako jednostavno poput koncepta „ubij ili budi ubijen“, a čitava tvrdnja da su video igre umjetnost, zapravo besmislena. Nije nam namjera umanjiti vrijednost MW2, no isto tako ne želimo gledati kako se umanjuje vrijednost drugim, podjednako zabavnim igrama.

Igrali ste već Modern Warfare 2? Znamo da jeste, ostavite nam komentar na recenziju, recite što vi mislite o igri i ne zaboravite nam ostaviti svoju ocjenu ove odlične pucačine. ( Za komentiranje i ocjenjivanje igre morate biti registrirani )

Modern Warfare 2 prodaje se kao lud, no je li nova pucačina Infinity Warda zaista pravi fenomen ili se tu ipak radi o abnormalnoj količini hypea potpomognutog snažnom marketinškom kampanjom? Odgovore tražimo u našoj recenziji.

93 Naša ocjena
  • akcija i atmosfera
  • gameplay
  • spec-ops
  • MP
  • grafika
  • glazba
  • kratka SP kampanja
  • neopravdana cijena PC verzije

Zoran Žalac

Dežurno čangrizalo. Primarno je na PC-u, no konzolaškog je porijekla. Voli kad igre filozofiraju, gunđa kad ne idu u 60 frejmova. Najtekstualniji recenzent HCL portala, a u slobodno vrijeme magistar opskurne znanosti koja se naziva kulturologijom. Nije isključiv, ali...

Komentari (58)

  • Tola

    17.11.2009 - 17:34

    Dobra recenzija, ne spojla previse, tehnički igra izgleda prosječno nekim segmentima zaostalo, atmosfera i igrivost su na visokom nivou, ali kraktoca uvjek smanjuje ocjenu.
    MP je OK, mada bi bilo mnogo bolje da su ostali dedicated serveri.

  • GTA

    17.11.2009 - 17:40

    kONAČNO MW2 RECENZIJA

  • Deadwalker

    17.11.2009 - 18:19

    A ono, sve rečeno što sam nekako i očekivao. Nisam još igrao igru, al svakako planiram. I slažem se s činjenicom da je jednostavno blesavo nazivatu igru nekakvim “vrhuncom virtualne zabave”.

  • Grim The Reaper

    17.11.2009 - 18:48

    Dobra recenzija, odlična igra.

  • Praetorian1

    17.11.2009 - 19:06

    igra je predobra

  • king of oblivion

    17.11.2009 - 19:35

    igra je predobra najbolji FPS godine.Minus-kratkoća

  • matic95

    17.11.2009 - 20:29

    O da vec sam presao kampanju.sada bi volio zaigrat co-op sa nekim hrvatom da malo deremo afganistanske guzice.inace multiplayer je prilicno solidan i puno je bolji nego kod prijasnje cod 4 igre.jos usto ima boljih perkova,oruzja,atačmenta i tako a da i ne govorim kako i na snajp mozes stavit prigusivac.sve u svemu predobar FPs ali sam sto posto sigruran da nece nadmasiti assassins creed 2.

  • joze

    17.11.2009 - 20:56

    Igra je zakon… preša je i stvarno je naj igra na planeti

  • TT21

    17.11.2009 - 21:29

    MW2 je potvrdio da je “reciklaža uz žestoki marketing majka zarade” – mislim da su IW ekipu uništili rokovi i pohlepa. MW2 ima okus poluproizvoda. Recenzija je O.K. uz primjedbu da tehnički igra nije zadržala nivo MW ili CoD5 (naglasak na grafici naročito na omjernom crtežu likova i detaljnosti teksture – po meni nisu zadržali postavljeni nivo). Igrivost i atmosfera su dignuti na višu razinu. Masakr na Moskovskom aerodromu je unio željeni efekt “političke nekorektnosti besmislenog nasilja”, hrabar i inventivan potez kojih kronično nedostaje u MW2. Igra je jako dobra – ali nije skinula s trona MW-a (on mi je i dalje mjerilo FPS-a)!

  • Figo

    17.11.2009 - 21:57

    dobar SP, malčice prekratak al što ćeš.. MP lošiji od onog u MW1.
    Ovaj steam sustav ima puno nedostataka. A ono s dedicated serverima, odnosno, onako kao u CoD4 je bilo odlicno. Uopce nije bilo potrebe to dirati, ali eto.

    Ono sto mene najvise smeta:

    -nema promjene timova, gdje te stavi tu igras

    -maksimalan broj igraca 18 za TDM i Domination, a nesto manje za ostale modove (od ovih koje sam otkljucao). Pa dobro, mogu shvatiti ogranicenje, ionako je glupavo kad nas je previse, a sto kad bi se malo raspucao i otisao na neki server sa vise igraca? Nista, jbg, mogu se slikat.

    -Search & Destroy traje samo 4 runde. Ma daj, to je ipak premalo. Neka stave 10 i ok.

    -nitko ne moze birati mape, koja se stavi, stavi se

    -zapravo, nitko nista ne moze birati, prije meca se sve samo namjesti i igraj

    MP stvarno jeste dobar, ne moze ni biti los, ali me tjera da se vratim na CoD4. Sve je tako automatizirano da ne mozes nista birati. Ispocetka naravno to me ne *ebe, igram samo jer mi se igra, da napokon isprobam MP. Ali sad vec mi je zao sto se ovo iznad navedeno ne moze. Puno ogranicenja.. al na kraju ipak su si hakeri dali truda za takvu igretinu i piratima već osigurali igranje MPa… a što je najvažnije i dedicated serveri su već u tijeku izrade, štoviše jedni su već uspostavljeni, tako da se ne moramo bojati sve dok postoje ljudi kojima je stalo do igre i koji će sve napraviti kako bi ju mi igrali na najzabavniji način.. živjeli hakeri :)

  • Toxxxic

    17.11.2009 - 22:07

    gotove sve nedostatke ispravit ce u nadolazecim patchevima,nadam se

  • [proGABBEing] Ixy

    17.11.2009 - 23:57

    Naravno da nije najbolja igra ikad. Ni blizu.

    Ali šta jes jes, rula.

  • Bela

    18.11.2009 - 00:02

    Ja nikak da stignem to odigrat :((( Bar malo :(((

  • James T.

    18.11.2009 - 04:55

    Igra je odlična. SP je na razini MW1, a MP čak i ljestvicu iznad. Mnogo lajkam novi COD.

  • Cole™

    18.11.2009 - 05:43

    A čemu tako niska prosječna ocjena nas korisnika ;(

  • Ementaler

    18.11.2009 - 07:46

    Evo stavio sam da se u potpunosti ignoriraju dvije ocjene od 1 koje su dali korisnici koje nećemo imenovati sada. I odmah se prosjek dignuo na 92.

  • xGAME

    18.11.2009 - 08:18

    Vi niste normalni 😀

    Od mene dobiva 6, 6.5/10, nista vise, to sto taj matchmaking radi, ne znaci da je dobar, obicno sr***e je, nema leana (wtf?), glupi strike-ovi, glupavi perkovi (ne znam zasto ih uopce treba -.-), attachment (ma bravo onoj budali koja se sjetila u mp uvest silencer na snip, pa onaj thermal vision, heartbeat etc)

    Sp, nikad nisam obozavao sp u codovima, prekratko, napuavanje bez smisla etc

    Sad zvuci kaod a mrzim cod, al cod4 igram svaki dan (warove samo, za pub mi se hebe), cod2 isto tu i tamo, al s ovim codom oni su zabili noz u ledja pc igracima koji su od njih napravili to sto sad jesu

  • Cole™

    18.11.2009 - 09:16

    ako tebi nevalja sp, u kojoj igri fps -a tebi valja onda sp

  • xGAME

    18.11.2009 - 10:11

    Igram, prelazim sve igre, al to ne znaci da su mi sve dobre, meni najbolji sp imaju stalkeri i farcry (prvi dio)…a i volim vise teze igre nek ovo, kao sto je ghost recon etc…ovdje samo ides i pucas i sve mrtvo (igram na veteran), prica, nista posebno nije, ali ajd malo koja igra i ima nest od price u zadnje vrijeme, to je onak za opustit se nis drugo

  • thechosentwo

    18.11.2009 - 10:13

    Dobra recenzija. Sto se tice mene. Nisam ni probo jos sningle igrat. ALi stalno igram multi i odlicna je. Jedina mana sistem servera i manjak modifikacija,ali igra je odilicna i zarazna. Izvrsno izdizajnirana sa svakog aspekta. Ali kazem manjak podesavanja i previse automatike malo smeta.

  • Bela

    18.11.2009 - 10:41

    I meni isto jako loše zvuči prigušivać na snajperu.

  • lovrocro

    18.11.2009 - 16:08

    predobra recenzijaaa

  • king of oblivion

    18.11.2009 - 18:13

    zavrsio sam je za pet sati stvarno kratka ali mislim da je najbolja i mozda bude igra godine.

  • FagO

    18.11.2009 - 23:52

    Figo imas opciju private match gdje sve to fino sto si naveo mozes podesit. I lijepo invite posaljes frendovima sa steam-a i igrate… dodje isto ko dedicated i cak nema nekog ogromnog laga cak i na mojom konekciji + nema spamera i debila koji ometaju…

  • greatcrimso

    19.11.2009 - 19:49

    Pozdrav ljudi…meni je igra mrak…igram 10ak sati svaki dan a visio bi i vise da mogu
    najveci nedostatak:
    1. sto nema lean left/right je veliki korak u nazad i ne samo da je trebalo stavit u igru nego jos i usavrsit (npr. da mozes izvirit samo sa rukom i pucat na pamet..kao protivnici u singleplayeru)
    2. max. 6vs6 igraca u s&d (trebali su stavit bar 10vs10)
    3. to sto steam malo zajebava ponekad
    Uglavnom igra vrjedi te pare ja sam full zadovoljan ALI AKO MISLE NAPLACIVATI NOVE MAPE….FUJ !!!

  • konoko1

    22.11.2009 - 09:36

    od fpsova KZ2 i dalje drzi broj jedan na SP-u,MW2 mp nisam igrao ali dosta frendova jest i kazu da nema nista inovativno tj, cista dorada MW pa po cemu onda ta igra zasluzuje biti GOTY, jedino zato jer je to CoD uuuuuuuu must have it uuuuuu wtf daj se malo skulirajte ljudi

  • Zodiac

    24.11.2009 - 11:10

    a prika da me sa zamunde nisu izbacili diga bi je

  • skledarek

    26.11.2009 - 09:57

    najbolja igra koju sam ikad igrao!!!!!!!

  • Shimmy

    29.11.2009 - 09:37

    Prošao sam prekjučer baš igru, sad se mučim sa spec-ops, i mogu reći da je igra brutalno predobra. Meni osobno SP bolji još nego u MW1 (jedino mi fali Pripyat), a to nisma očekivao stvarno. Rekoh sam sebi, ničim ne mogu nadmašiti onu scenu aktivacije nuklearke, ili ono provlačenje i napredovanje metar po metar kroz afganistan (ili gdje se već odigravala prva igra), ali svaki prokleti trenutak u MW2 je epski. A osobno mi najdraži level vjerojatno je Gulag, počevši tamo od snajpanja ekipe iz helikoptera, preko onog najvažnijeg mi, provlačenje kroz kupaonicu i sakrivanje iza tuševa, što čekam u nekoj igri još od kad sma gledao The Rock film (naši preveli kao Alkatraz – ono sa Nicolasom Cageom i Seanom Conneryem). Scenu it zog filma su skinuli totalno, ćak je i glazba slična. A osobno mi to jedna od naj scena nekog akcijskog filma ikad. Tu sam svršio. I kad sma mislio, pa ne može sada nakon ovog više ništa tako napeto, dogodi se ono bombardiranje i jurnjava sa Priceom van. Ahhhh. Uglanvom da ne duljim – igra je mrak, od najbanalnijeg poput grafike, preko zvuka (osobno smatram da se treba igrat obavezno na jako kvalitetnim slušalicama pojačanim do granice podnošljivosti, tako da zvuk puške ostavlja dojam pravog pucnja iz puške), pa količine i izbora oružja, level designa, itd do najvažnijeg – scenarija, prepunog preokreta i konstantno napete priče, do onih genijalnih skriptiranih scena od kojih zastaje dah. A to je smao singleplayer kampanja. Spec-ops sma tek počeo, a već i tu slinim, a gdje je još MP. Ugl, ja dajem igri 95;)

  • Ementaler

    30.11.2009 - 15:36

    Dobar i opširan komentar. Baš kako ih volim :)

  • windy

    02.12.2009 - 09:11

    Igra je extra, jedina veća zamjerka (za mene) je na veoma kratkom SP-u :((

  • Ementaler

    04.12.2009 - 11:26

    Kratak je, ali je i prepun odličnih skriptiranih sekvenci i upravo poradi toga vrlo zabavan i impresivan.

  • wyks

    05.12.2009 - 12:21

    igru još nisam igro pa me zanima dali su ispravili neke gluposti iz jedinice
    prvo svi se sjećate nivoa u onoj arapskoj tv postaji kad iz one male prostorije ulazite u veliki uredski prostor. i sad igrate na hard, niste bas sve pobili s granatama, nemate više flashbangova. živcira me to da neprijateljskih vojnika ima na milione, samo dolaze i dolaze ono kao da njih 2000 stoje u redu za banku uzmu broj pa cekaju svoj red. Mislim da sam taj level igro pola sata i pobio bar 300 arapa. Takvih primjera ima jos ovo je bilo slikovito. I da problem koji se pojavljuje u svim pucačinama (osim borderlanda) SPRINT. ako jedan vojnik nemože pretrčat bar kilometar u sprintu, mislim da nebi dugo bio vojnik a nebi proso ni obuku (mislim da kadeti trče i do 10km pod ful opremom). I kako to da nema leana. bezveze

  • skledarek

    09.12.2009 - 08:44

    napokon još jedna vrhunska pucačina

  • niksa_91

    11.12.2009 - 10:20

    najgore od svega što su izbacili lean opciju, mislim, stvarno bezpotrebno su to učinili :S ali igra je ipak mrak, a na MP se penješ ti di srce želi skoro sa snipom s prigušivaćem m/

  • vubyyY

    21.12.2009 - 09:32

    igre je stravaaa :)))

  • rider3456

    21.12.2009 - 10:39

    Ocjena 100 sve je dobro,ali imam jednu zamjerku koja inace nije vrijedna spomena al cu rec:Nema dedacated servera

  • Army Face

    14.01.2010 - 22:14

    Koja igra,po meni PC igra godine i jedna od najboljih FPS igara u povijesti….

  • svaba

    04.02.2010 - 16:53

    pre jebena igro kod frenda ali kupit cu…..jedino neznam da li su zajebali ko u prvom dijelu gdje ih stvarno ( ko sto je rekao ovaj decko) dolazi na tone…MW1 u toj postaji ih stvarno ima dosta i stalno dolaze i dolaze dok se vi ne pomjerite malo naprijed itako par staza..samo me to malo zivcira…nadam se da nema toga u ovom MW2….sve u svemu igra je prejebena jedina mana….igrac nema noge u igrici to ste primjetili sigurno u onoj misiji na planini….hahahahahahaha……ocjena je 95 samo zbog tog….

  • svaba

    04.02.2010 - 21:19

    ma kakva 95 zajebavam se….normalno da 100…..nego svi prave mane to kod nogu znas ono kao pogledas npr… pogledas u pod i njemu je puska direktno dolje sto bi onda znacilo ( posto mu se noge nevide ) da su mu noge gore (sta je to onda lebdi mozda)….stvaratelji ovakvih igara kao sto su MW2 ili novi S.T.A.L.K.E.R. “Call of Pripyat” bi stvarno trebali ubaciti taj sitni a pomallo smjesni detalj….

  • sako9800

    11.02.2010 - 20:51

    Ma igra je za 100 je da malo steam zajebava i malo igrača u multiplayeru sve za 100.

  • kikigamerboy

    13.03.2010 - 20:45

    lol nisam bas iznenaden ovom igricom cod4 je puno puno bolji a previse sa ocekivo od mw2 malo je dosadna cim sam preso 70 lvl pocelo mi je dosadivati a singleplayer isto jer je prekratak ova igrica se nemoze mjerit sa assassins crreedom 2 😛

  • 1641

    16.03.2010 - 16:14

    super igra, nažalost malo prekratka…

  • X LUKA

    05.06.2010 - 20:19

    Dali neko zna kako igrati cod 6 odnosno MW2 u multiplayeru………………………………….???

  • Roadeo

    13.07.2010 - 17:00

    MW1 je puno bolji jer nije skup a i ima dedicated servera
    MW2 je onako nije los igra je preskupa jedino su oruzija u puske uredu a ostatak cista 1

  • Roadeo

    13.07.2010 - 17:07

    MW1 je puno bolji jer nije skup a i ima dedicated servera
    MW2 je onako nije los igra je preskupa jedino su oruzija u puske uredu a ostatak cista 1

  • archer

    01.08.2010 - 12:47

    mw2 je vjerovatno najbolji fps

  • shark3r

    06.11.2010 - 21:58

    pre dobra igrica,al ipak mi je bolja cod:mw….P

  • sushii

    17.11.2010 - 06:46

    izbacivanjem dedicated servera prema mojem skromnom misljenju,izgubio se onaj pravi duh igranja mp-a,neprospavanih noci gdje si vec znao na svojem omiljenom serveru tko kako igra,razmjena XF accounta,sniper only,handgun only ili knife only igre u onim najsitnijim satima kada ekipa polako ide u krpe.. Iz meni nepoznatog razloga kampera ima strasno mnogo,ljudi se jednostavno ne krecu mapom vec cekaju i cekaju,obavezno imam ”most time spent sprinting” na kraju svake mape,perkovi su ujebani i recimo da na svakom oruzju imam ninju i cold blooded,sve u svemu,cod4 jedini,bio i ostao,najbolji fps ikada je MW1(cracked)kojega i dan-danas igram unatoc pojedovanju (original)mw2 .
    MW1 ftw

  • PC

    15.02.2011 - 18:11

    95-100 zato jer na multipleru može se samo 1nadogradnj i sp kampanj je kratka

  • HCL fan

    28.02.2011 - 11:41

    na nadogradnju mislis attachment? ako mislis tako u krivu si uz bling perk se moze imati 2 attachmenta

  • PC

    05.03.2011 - 20:49

    mislim tek sam taj perk dobio juče

  • rsv051

    15.02.2012 - 14:51

    Evo trenutno igram MW2 Sp i prešao sam par misija i moram reći da za sad mi je bolji MW1 😉

  • rsv051

    16.02.2012 - 20:27

    MoW 2 njegov single player nije baš oduševio,nema te neke draži.Čak bi rekao da je MoW 1 bolji u tom kontekstu.

    Dok multiplayer je puno bolji od prvog dijela,prekrasne mape ,sadržajne puno prolaza,puno perkova oružje…super

  • -Aragorn-

    27.11.2012 - 10:29

    Odlična igra,a pogotovo glavni likovi-iako mi je MW bio mrvicu bolji

  • Jakov123123

    29.01.2013 - 18:11

    Ja sam kupio COD:Modern Warfare 2 preko Ebay-a za PC i onda mi kaže da mi Cd key koji piše na poleđini uputa iskorišten. Kontaktirao sam steam, a oni ništa. Sada ću kontaktirati prodavača, pa ću još vidjeti.

  • Midža.01

    25.06.2013 - 08:25

    Super reca. Igra je odlicna,a nije previse zahtjevna.

  • SNAKE990

    06.03.2014 - 14:27

    Peta godina igri vec , a i dalje razvaljuje i SP i MP koji je prezarazan :-)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!