HCL.HR

Recenzija

Overwatch

Heroji nikada ne umiru

Juraj Bevandić

Jako mi se sviđa ovaj relativno novi trend šarenih i otkačenih igara. Kao da je nekome napokon kliknulo da igre mogu biti shvaćene ozbiljno čak i ako prvenstveno ciljaju na čistu zabavu. Koliko je žalosno ustvari što se u 2016. čudimo igrama koje su napravljene da budu zabavne? No dobro, već je nekoliko godina prošlo od protekle generacije i sad već pomalo nostalgično gledam na te smeđe tonove Gearsa i avantura, sivilo CoD-a i ostalih pucačina, mučno-zelene note Resident Evila i sve ostale igre, čak je i GTA 4 bio sav siv kad se malo prisjetim.

Samo da se razumijemo, to su redom bile dobre igre, fantastične igre, ali poseban je osjećaj kada vas igra osvoji na prvu. Jesam li fan online pucačina? Okej su, ali nisam neki poseban fan, ne. Svejedno, za recenziranje Overwatcha sam se rezervirao mjesec dana prije izlaska. Imali smo malih problema s dostavom i primjerak igre mi je kasnio tjedan dana. U tih sam tjedan dana oborio svjetski rekord otvaranja sandučića.

VIDEO RECENZIJA


Čitajte dalje za pune dojmove ili pogledajte sažetak u lakše probavljivom video formatu.

Znate kako Francuzi kažu, igra jednostavno „ima to nešto“, zapravo cijeli svijet to tako kaže jer se to jednostavno tako kaže. Ali nemoguće je zanemariti da je Overwatch već imao hrpu fanova, crteža, priča, animacija, postera, pornića i to sve prije otvorene bete. Nije ni čudo onda da imam prijatelja koji ni ne može pokrenuti igru, a zna sve likove i kuži skoro svaku referencu o igri.

Igra ima dvadeset i jednog heroja, ali osjećaj je kao da ih je svega par. Pazite što hoću reći, ima igara koje imaju dvadesetak likova, a vi ni glavnih petoro ne možete popamtiti imena ni kako izgledaju. Okej Mutombo je vjerojatno stereotipni crnac, ali Tyler nikad ne znaš je l’ glupava plavuša ili kul frajer sa šiltericom. Overwatch uzmete u ruke po prvi puta i kroz par partija imate osjećaj kao da te likove znate oduvijek, kao da ste na petnaestoj godišnjici mature.

Overwatch uzmete u ruke po prvi puta i kroz par partija imate osjećaj kao da te likove znate oduvijek, kao da ste na petnaestoj godišnjici mature.

Jedina je razlika što koliko god dobru ekipu imali u srednjoj, sigurno niste imali ovako dobru ekipu. Ajde ruke u zrak, tko je u srednjoj imao gorilu koji je genijalni istraživač i avanturist. Ne vidim niti jednu ruku, dijelom jer buljim u Word dokument, a dijelom jer nitko nije išao s avanturističkom gorilom u srednju. S gorilom da, ali ne i s avanturističkom gorilom, jedan-nula za Overwatch.

Svaki heroj ima svoje prepoznatljive crte i baš svaki je simpatičan i zanimljiv. Mene pitaju koji mi je najdraži i onda krenem od Pharah, pa ustvari D.Va, ali ipak Mercy, a i Zarya mi je predobra, Zenyatta je frajer… ma svi. Dođu vam kao djeca skoro, Lucio je razbio staklo u kuhinji pa vam malo trenutno ide na živce, ali ne možete ga ne voljeti. Zašto to toliko naglašavam u jednoj isključivo online pucačini? Zato što je to ono što čini Overwatch toliko zanimljivim i privlačnim.

Likovi se ne razlikuju samo po osobnostima, nego su potpuno različiti po mogućnostima. Dijele se ugrubo u četiri kategorije, napadače, obrambene, tenkove i podršku, ali su toliko različiti da u svakoj situaciji svaki može biti koristan ako se ekipa dobro posloži. Uzmite na primjer Call of Duty, kao prototip modernog multiplayer FPS-a. Sva oružja (op.au. uz par dodatnih bacača granata eventualno) funkcioniraju na hit-scan principu iliti klik dok je kursor na protivniku znači pogodak. U Overwatchu to radi Soldier 76, ima još par heroja koji rade nešto slično, ali ne isto. Ili se drastično razlikuju po dometu oružja ili mehanici pucanja.

Pharah primjerice puca rakete, koje putuju neko vrijeme od vas do protivnika, pa morate to uračunati prije nego opalite. Ali također, Pharah se kreće jetpackom pa je idealno da letite sa krova na krov i pucate u neprijatelje na tlu, jer ih onda eksplozija ošteti i ako ih malo promašite. Reinhardt udara čekićem, ali može podići ogroman štit i onda kada se cijela ekipa namjesti ispred štita da ga razbiju, on ih sve zakuca u zid i našamara u kutu. Symmetra užasno sporo puca, ali može postavljati do šest malih topova koji pucaju zrake u obližnje neprijatelje i usporavaju ih, pa ih Symmetra može namamiti u klopku i ubiti u sekundu.

Neću sada ulaziti u svakog heroja, naravno, ali bitno je naglasiti da svaki ima jedinstveno glavno oružje, dvije dodatne mogućnosti koje se trebaju kratko napuniti prije ponovnog korištenja i ultimativnu mogućnost koja se puni vremenom ili dobrim igranjem. Znate kako Symmetra ima topove koji usporavaju protivnike? E pa Roadhog ima kuku koja privlači protivnike, on ne mora prići njenim iritantnim topovima, može nju privući sebi i faširati ju svojom suludom dvocijevkom.

Svaki heroj je jak, lako je vidjeti nekoga kako apsolutno uništava sa Bastionom ili Tracer i proglasiti da je nepošteno prejak. Ali nije nepošteno – svaki heroj također ima jednu očitu i bolnu manu, Ahilovu petu. Bastion ima najjače oružje u igri, ali ako uzmete Genjija koji može odbijati metke, dovoljno je izaći pred Bastiona i pritisnuti jednu tipku i on će sam sebe ubiti u sekundi. Za Tracer uzmete Mei koja ju može zalediti svojim prvim napadom i onda ubiti u dva šuta drugim.

Igranje Overwatcha je pomalo kao da igrate kamen-škare-papir, samo sa bacačima raketa, klopkama za medvjede i robotima sa strojnicama. U svakom se trenutku možete vratiti u svoju bazu i promijeniti heroja što se i mora raditi. Ako protivnička ekipa sastavi obranu sa puno topova i štitova, vama će trebati par snajperista i netko tko im može doći s leđa. Na to će oni neke od tih tenkova zamijeniti brzim napadačima, a vi ćete na to svoje snajperiste morati zamijeniti tenkovima.

Igranje Overwatcha je pomalo kao da igrate kamen-škare-papir, samo sa bacačima raketa, klopkama za medvjede i robotima sa strojnicama.

Zbog toga je svaka partija drugačija, unatoč tome što igra realno ima samo tri modea i to na istu foru. Možete apsolutno grozno krenuti i izgubiti prve dvije kontrolne točke u minuti i onda se napokon dogovoriti i treću obraniti bez greške, a s druge strane partije se mogu iz dominacije pretvoriti u čistu propast u sekundi. Srećom, heroji su dovoljno raznoliki da za sastavljanje dobre ekipe nije potrebna nikakva komunikacija već samo pogledati tko vam je rastavio cijelu ekipu kao teške noobove. I onda ćete zbog toga stalno mijenjati i igrati razne heroje, a samim time naučiti kada je koji heroj koristan.

Overwatch je strašno dobro uravnotežen i dizajniran. Mape su takve da koncentriraju veće okršaje na određenim dijelovima, a različiti dijelovi iste mape odgovaraju različitim stilovima igre. Tako da čak i kad obrambena ekipa ne bi mijenjala postavu, napadači bi ju morali promijeniti čisto radi dizajna mape, a samim time bi se braniči morali prilagoditi, naravno. Jedina zamjerka je možda što ovisi koliko ste daleko dospjeli na mapi, ponekad šetanja od spawna do borbe može biti preduga i neiskusni će igrači često ulijetati jedan po jedan i ginuti tako unedogled, jer se bez cijele koordinirane ekipe ne može gotovo ništa.

To je jedino što vam u Overwatchu može objektivno uništiti zabavu – loša ekipa. Ja igram solo, nemam s kime igrati igru, ispucajte odmah sve fore o tome kako nemam prijatelja ajde, znam da želite. Šalu na stranu, ja uživam u Overwatchu, ne treba vam unaprijed složena grupa od šest ljudi da biste totalno rasturali, sam dizajn heroja i mapa je dovoljan. No kako to biva, to nije svima jasno i ponekad ćete imati ljude koji jednostavno ne znaju igrati. Ljude kojima je zabavno samo pilotirati roza robota i pucati na sve što se kreće s bilo kakve udaljenosti i to će raditi cijelu partiju. U takvim situacijama vaša je ekipa praktički osuđena na desetak minuta mizerije dok protivnici brišu pod s vama.

Izgleda da je Blizzard još jednom jednostavno uspio. Ljudi baš znaju napraviti kvalitetnu i zabavnu igru i šta im možeš. Nije da se bunim doduše, Overwatch je posebno iskustvo i jako mi je drago da je netko pokazao zube pomalo smrdljivom tržištu kompetitivnih pucačina. Eto vam na Call of Duty i Battlefield i Battlefront ili što god. Što ćete sada, prebaciti se u svemir ili prvi svjetski rat? A ne, čekaj malo…

Označeno sa:

Nova miljenica igrača diljem svijeta osvojila je i naše srce.

92 Naša ocjena
  • heroji i mape
  • uravnoteženost
  • dubina
  • stil i osobnost
  • siromašan broj modeova
  • par loših igrača mogu potpuno uništiti zabavu

Juraj Bevandić

Strastveni gamer od malih nogu, u HCL-u je ispunio dječački san pisanja gaming časopisa. Najviše voli rastavljati igre, analizirati mehanike i širiti dobru riječ o mediju videoigara. Povukao se iz aktivnog gaminga kako bi gonio znanstvenu karijeru, ali ćete ga još uvijek uhvatiti pred raznim ekranima.

Komentari (57)

  • divjakdivji

    22.06.2016 - 20:16

    Podsjeća na Monday Night Combat koji i nije doživio neki uspjeh. Prosječno dobra igra.
    U isčekivanju BF1 ovo izgleda loše.

    • jezda

      @divjakdivji, 23.06.2016 - 01:41

      Ima puno igri na koje Overwatch podsjeca, na Paladinse, na Battleborn, na Gigantic itd. Samo je jedan Overwatch. Za razliku od svih navedenih, u Overwatchu je sve pazljivo dizajnirano, od levela, do heroja koji su u sinergiji jedni sa drugima, leveli su tu da cateraju heroje itd. Sve to zajedno daje dobitnu kombinaciju. BF1 izgleda predobro, ali ne vjerujem da ce postici igrivost i zabavu koju ima Overwatch (BTW posjedujem sve BF-ove osim ovog zadnjeg)

    • Vili Nebitno

      @divjakdivji, 05.12.2017 - 13:27

      citam ovo nakon godinu i pol i mislim da si malo fulo igra je medu najpoznatijima

  • bartul_9

    22.06.2016 - 20:17

    Odlicna igra, igrao sam betu desetak sati i svidjela mi se.

  • IvanDado

    22.06.2016 - 20:19

    90 od mene. Pre zarazna igra. Btw opet lik sa ocijenom 9 -_-

  • Toka123

    22.06.2016 - 20:20

    Koliko kosta za ps4

    • lucho-CRO

      @Toka123, 22.06.2016 - 20:36

      Oko 200 kn ako imas srece da je se netko zeli rijesit ili zamjenit..imas na njuskalu oko 300 pa na dalje..u trgovinama nisam ni gledao..al moze se naci primarni acc za 170 kn..igras na svome acc a ovo ti ostaje nemos prodat..sekundarni mozes isto za tu cijenu naci..nositeljski za 300-350 ako imas srece pa mozes raspodijelit i vratit dio ulozenih novaca

  • Dukie

    22.06.2016 - 20:22

    Vrijedi sve i centa koji sam dao za nju!!!

  • RapthorPechina

    22.06.2016 - 20:23

    Balansirano? Koliko vidim, 6 Soldiera 76 je totalno nepobjediva kombinacija. Dosta još vremena treba do dobre balansirane igre!

    • 10RV

      @RapthorPechina, 22.06.2016 - 20:53

      Pričaš gluposti. To što je nekome pošlo za rukom s ovm glupom kombinacijom pobjediti šaku randoma ne znači da je to i pravilo.
      Uopce se ne zelim upustati u rasprave ali 2 genjija i 1 reindhart zgaze tu kombinaciju, ma u biti zgaze ih 3 dobra plejera.
      Odlicni su mi ti WE BROKE META videji gdje se izivljavaju na lvl 2 plejerima.
      Ne pricaj nebuloze sve u svemu.

    • RapthorPechina

      @10RV, 22.06.2016 - 23:56

      Gledaj . Gluposti ili ne. 6 Soldiera 76 je svima pošlo za rukom dobiti sve neprijateljske timove. I to podosta njima. Svima važnijim youtuberima. Na nekim turnirma koje sam gledao je ta kombinacija i zabranjena. Pametni lik . Koliko dugo izdrži štit reinhartu protiv 6 soldiera ? Naravano da će 2 ili 3 dobra mcrea ili genjia se moči suprostavit. Ali u pravim rukama je to ubojita kombinacija koju je teško counterat

    • RapthorPechina

      @10RV, 23.06.2016 - 00:03

      A i pitanje je što bi bilo s 6 mcrea koji su iznad prosječni u aimanju . Kad ga ja igram to su uvjek samo kilovi i headshotovi .

  • NoniCRO

    22.06.2016 - 20:24

    cek, ti ozbiljno si dao “-” igri jer zbog losih igraci mogu potpuno unistiti zabavu… pa dobro sta ste vi IGN?

    cant spell ignorante with out IGN ili HCL? nisam siguran -.-

    • Sackboy

      @NoniCRO, 22.06.2016 - 20:43

      I što je krivo napisano? Evo meni su na primjer division uništili isključivo drugi igrači koji su me izbacivali jer mi je gear score samo 20-30 iznad preporučenoga za tu misiju a oni su očekivali igrača sa barem 50+ iznad potrebnoga jer se inače moraju pomučiti i izgubiti 15 min za misiju umjesto 10…

    • NoniCRO

      @Sackboy, 22.06.2016 - 20:48

      to ti je isto kao da bi rekao. wow ne valja jer moras imati item lvl iznad vrijednosti “xy” da bi isao u najnoviji raid.

    • Sackboy

      @NoniCRO, 22.06.2016 - 21:42

      Kada u wowu uđeš u raid preko looking for group nitko te ne izbacuje jer čim si imao dovoljan gear score da se prijaviš u LFG znači zadovoljavaš potrebe tog raida što se tiče opreme. U divisionu ja sam imao gear score 20+ iznad preporučenog i uredno sam se prijavio u LFG i nakon 5 min kick a taman smo krenuli instancu… Gear score za challenge misije je 140+ (ako se ne varam) ja sam imao 160 i stalno su me izbacivali elitisti sa 190+

    • NoniCRO

      @Sackboy, 22.06.2016 - 22:41

      ja sad stvarno ne znam, jel ti mene trollas il sta?

    • Sackboy

      @NoniCRO, 24.06.2016 - 00:08

      Molim te po čemu te to trollam i što je krivo napisano?

    • Teknokyo

      @Sackboy, 23.06.2016 - 09:59

      A zašto nisi ti pokretao te grupe (bio leader) i samim time pomogao drugim igračima da ne dobiju kick na isti način?

    • Dukie

      @NoniCRO, 22.06.2016 - 21:35

      Budimo realni, losi igraci itekako mogu unistiti igru. Recimo ovak, od 10 meceva u 7 dobis majmune koji neznaju igrat, isto tako neznaju da iza Reinhardta stojis dok ima ukljucen shield ( da ne pricam kako neznaju mogucnosti heroja ). Isto tako, ti majmuni ne vide pukotine u shield-u koje se pojave kako HP shielda pada sto dovodi do toga da ili poginete svi ili se ti povuces a oni izginu jer neznaju da se moraju povlaciti sa tobom. Plus uz to sve krive se medjusobno ( ili se svi okome na tebe kako neznas igrat ). Jedna velika prednost u svemu tome je sto mecevi traju od 3 do max 11 minuta ( za razliku od LOL-a di mec traje od 30 do 45 min ) sto je po meni nedovoljno vremena da se izivciras i odustanes od igre radi budala. A najveci problem u svemu tome je sto su to vecinom klinci. Kao sto sam vec komentirao jednom prilikom, uvest psiholoski test koji moras proc da bi igrao takvu vrstu igrice ili bilo sta slicno.

    • Igor Belan

      @NoniCRO, 22.06.2016 - 23:07

      Valjda je ocito koliko je taj minus uzet za zlo kad bacis pogled na ocjenu.

    • Juraj Bevandić

      @NoniCRO, 22.06.2016 - 23:40

      Neki očito ne mogu napisati “ignorant” ni uz svu pomoć ovog svijeta. Ne mogu dovoljno naglasiti koliko je ekipa u Overwatchu bitna. Dovoljno je da imaš jednog igrača koji ili ne zna što radi ili ne želi surađivati, a druga ekipa surađuje i možeš očekivati da će vas apsolutno gaziti. Okej, ti mečevi mogu završiti u manje od deset minuta, ali to je deset minuta frustracije radi nečega s čime puno drugih multiplayer igara nema problem. Takvo nešto treba istaknuti, jer možda nije za svakoga.

    • Dukie

      @Juraj Bevandić, 23.06.2016 - 09:47

      Nego jesi ti to napisao da nemas s kim igrat overwatch? Stvarno? Ili je to bio Igor?

    • Juraj Bevandić

      @Dukie, 23.06.2016 - 09:56

      Sve napisano u recenziji je autorski moje.

    • Dukie

      @Juraj Bevandić, 23.06.2016 - 10:00

      Onda me dodas ili te dodam pa mozemo zajedno lupat 😀 😀 😀

    • Juraj Bevandić

      @Dukie, 23.06.2016 - 10:12

      Dodaj me na Xbox Live, pa zovi kad me vidiš online: BevJuraj.

    • Dukie

      @Juraj Bevandić, 23.06.2016 - 10:38

      Meh, ne koristim ja to :/

  • Djokac

    22.06.2016 - 20:24

    Od mene ocena 90, dosta mi se svidja igra.

  • mile159

    22.06.2016 - 20:32

    Igrao sam betu i odlucio da je ne kupim. Kao što si već naveo razlog, par loših igrača stvarno mogu uništiti zabavu :/

  • Saren

    22.06.2016 - 20:38

    Igra mi se cini odlicnom kolko sam gledao kod prijatelja i po Twitchu. Jedino sta je prokletstvo je njezina cijena koja nije bas mala :(

    • Sackboy

      @Saren, 22.06.2016 - 20:44

      40 eura je na PC-u preko battle neta bila kada je izašla

    • Teknokyo

      @Sackboy, 23.06.2016 - 10:04

      Moguće ju je kupiti za 40$ (40 DOLARA = cca 265kn) preko službene stranice (PC verzija). Uputstva sam objavio na HCL forumu (i na drugim poznatim forumima) prije release-a. Igru su na taj način kupili deseci meni poznatih osoba i s obzirom da postoji samo GLOBAL verzija igre, nitko nije imao problema!

  • OoReadMyMindoO

    22.06.2016 - 21:01

    ovo je realno trebala biti f2p igra s skinova za heroje koji se placaju.Iskreno ne bi je nikada kupio kad mogu igrat dirty bomb koji je besplatan i jednako zabavan

    • D0ppelgangeR

      @OoReadMyMindoO, 23.06.2016 - 00:22

      Da je f2p vjerojatno bi bilo mikrotransakcija ili subscriptiona ili necega treceg jer moraju profitirati id igre a samo od loot crateova i skinova i ne mogu.. Iskreno, rađe bi dao tih 40€ (igram na ps4 stoga sam bio primoran uzeti origins edition od 380 kn..) nego im placao svaki mjesec neki subscription ili slicno..

    • OoReadMyMindoO

      @D0ppelgangeR, 23.06.2016 - 14:30

      ocigledno da profitiraju od lootcrateova cim se jos uvijek igraNista nije p2w u ovoj igri..Pogledaj malo komentare na steamu sta kazu za igru i sve ce biti jasno.Iskreno nisam igrao overwatch,al mi je naspram DB nekako spor sto sam vidio sa streamova.

    • D0ppelgangeR

      @OoReadMyMindoO, 23.06.2016 - 17:11

      Ajmo polako kroz tvoj komentar.. Kao prvo, nisam niti rekao da je to p2w, ne znam odkud ti to. Rekao sam da kompanija ne moze odrzavati igru ako dobivaju novce samo od nekakvog “pomocnog” izvora koji se moze dobiti i besplatno.. Kao drugo, kakav steam?! Overwatch kao niti bilo koja druga blizzardova igra ne postoji na steamu niti bilo kojem drugom servisu osim battle.netu… Nisam igrao DB, ali od onoga sto sam vidio, mislim da Overwatch stvarno obecaje vise, em svojim (buducim) sadrzajem koji je najavljen kao BESPLATAN, em competitive modom, em herojima, a dalje necu ni nabrajati…

    • OoReadMyMindoO

      @D0ppelgangeR, 26.06.2016 - 20:16

      ja govorim komentare na steamu za DB ne za OW

  • BB-8

    22.06.2016 - 21:24

    95 od mene, zarazen san :))

  • Antimadridista9

    22.06.2016 - 22:12

    Cista zaraza, jako zabavna igra. 90 od mene.

  • Iris94

    22.06.2016 - 22:45

    Igra je zlo koliko je dobra. Od mene 90/100 :)

  • departed1983

    22.06.2016 - 23:48

    OD mene 95. Siromasan broj modova ne vidim kao problem jer ce to postepeno ubacivati. U ovakvoj igri nije lako napraviti mod koji ce biti balansiran i sigurno treba vremena. Posto ce sve buduce mape i modovi koji budu izlazili biti free, to im ne mogu uzeti za zlo.
    Meni je problem u igri matchmaking. Posto nemam ekipu za ovu igru onda si konstantno sa randomima gdje niko nece biti tenk ili healer, gdje u ekipi koja napada budu po 3 snajpera i slicne stvari, pa sam pauzirao igru neko vrijeme dok se stvari ne iskristalisu.

  • Hcl user

    23.06.2016 - 00:35

    Meni se i nije nešto dopala :)

  • l)oolvl

    23.06.2016 - 01:36

    znao sam da ćete joj dati preko 90. Mislim da je to ipak previše, iako se radi o ispoliranoj igri i sve. ali mora se priznati da je ovo možda i najviše nahajpana igra ove godine tako da nije ni čudno. Realno ipak mislim da ne zaslužuje više od 85.

  • jezda

    23.06.2016 - 01:43

    Od mene 97, jer vec 10 godina nisam igrao nista ovako zabavno i zarazno, a igrao sam hrpu toga. Cak u pocetku nisam htio ni probati betu jer imam animozitet prema ovakvoj grafici (BF grafika or bust :D)

  • darijoman

    23.06.2016 - 02:17

    Zarazna zabava 90/100

  • tryon

    23.06.2016 - 02:35

    ne mogu nikako prozvakat tvoje recenzije. a di su lose strane igre? nema ih jel? ehhhhh

  • Virus89

    23.06.2016 - 07:33

    Fantasticna igra! Igrala TF2 prije te mogu slobodno rec da mi je Overwatch nekako mnogo bolji! Pravo osvjezenje i pozitivna promjena okoline za FPS-ove!

    Zarazna do bola, a osobno mi manje smetaju losi igraci tu nego u TF2.

  • neoyo

    23.06.2016 - 08:49

    ovo je ladno moglo da bude f2p

  • brko1

    23.06.2016 - 13:26

    Zanima me da li je velika razlika između pc verzije i konzolaške verzije

  • striborino

    23.06.2016 - 13:32

    Igra je odlicna.Igrao sam open betu i jako je zarazna bila.Naso sam bio neke overwatch giveawaye na youtubu i eto osvojio overwatch.Cekam sad lika da mi posalje kod i evo vracam se u igru. :)

  • Hazardous Material

    23.06.2016 - 18:02

    AHAHAHA call of duty

  • Markos Hristovski

    23.06.2016 - 23:09

    Nemislim da igrica vrijedi 40$, pa je vjerojatno necu kupiti, a ni sada kad je summer sale na steamu, Overwatch nije na njemu, tako da…

  • TheMasic

    26.06.2016 - 20:25

    Igrica izgleda super, ako bude na nekom popustu odma kupujem! :)
    Od mene ocena 90!

  • berac_malina39

    16.07.2016 - 17:28

    Over rated.

  • WluffyStuff

    31.01.2017 - 12:41

    Odlićna igra ali malo skupa.

  • WluffyStuff

    01.02.2017 - 06:51

    Igra je odlicna ali malo skupa.

  • WluffyStuff

    01.02.2017 - 06:55

    92 od mene zarazen sam.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!