HCL.HR

Recenzija

The Walking Dead S06E09 – No Way Out

ĆORAL!

Zoran Žalac

Trenutno je odluka takva da na HCL-u nećemo recenzirati svaku epizodu serija koje povremeno komentiramo, no kad se serija vrati nakon višemjesečne pauze obično ćemo napraviti iznimku. Konkretno u slučaju The Walking Deada, napravit ćemo i iznimku da neke stvari spoilamo, jer bi svako komentiranje bez spominjanja važnih događaja kod takve serije bilo okolišanje. Stoga, upozoreni ste, ne čitajte ako niste pogledali epizodu, ili čitajte, na svoj rizik.

SPOILERI, LUBENICE, KUPUSA, VEŠMAŠINE, STARE KADE, SPOILERI, SPOILERI

Prva misao – ova epizoda The Walking Deada trebala je biti završnica prve polovice šeste sezone. Ok, znam da ne završava napeto, ali nakon one prošlogodišnje “opsade” ovo je bila daleko zanimljivija epizoda. Nije teško prepoznati i zašto – u “No Way Out” posložili su se svi oni adrenalinski trenutci zbog kojih se TWD isplati nastaviti gledati čak i kad znate da ritam serije oscilira od epizode do epizode. Ima akcije, ima smrti, ima ZONBIJA!

Bila je ovo epizoda koja je najviše pomakla radnju još od starta sezone koja je nakon toga bila užasno spora, a čitav sukob sa misterioznim “Wolves” klanom promašen. Prvo, riješila se većine “mrtvog tereta” – cmizdravih likova čije je ponašanje Rickovoj grupi zadavalo probleme tamo gdje ih ne bi inače bilo. Premda mi je žao da je time umrla i Rickova prilika za malo romantike, nadam se da će priča živnuti zbog toga. Još uvijek imamo masu iskompleksiranih iz originalne postave Alexandrije, ali među njima je više statista nego onih značajnih.

twd-s06e09-2

Akcija koja se razvila oko tih tragičnih događaja s logičke strane nije imala posebnog smisla – da se Daryl i njegova ekipa nisu vratili (na što nitko od ostatka grupe nije računao) bila bi to samoubilačka misija na temelju Rickovog ludila koje me podsjetilo na završnicu Telltaleovog TWD-a s Leejem i satarom. Ali kvragu i logika, bilo je lijepo za promjenu vidjeti da su dosadni konačno likovi dobili muda. I nakon toliko svađe, neslaganja, očajavanja i općenitog dramatiziranja, napokon su nešto postigli. Barem dok im Negan ne pokuca na vrata.

Što se Negana i njegove ekipe tiče, čini se da je njihova prisutnost u ovoj epizodi poslužila samo kao prijevremeni uvod onoga što slijedi – tek u idućoj sezoni. Gotovo je sigurno da nas ponovno čeka još barem šest sporijih epizoda prije nego se Negan stvarno pojavi. I kao što je za pretpostaviti, u tim će se epizodama okolišati s koječime, primjerice vezom između Denise i Tare (za koju nikoga nije briga). No to je TWD, tako to s tom serijom ide; s te mi je strane pomalo krivo što se toliko toga dogodilo u ovoj epizodi kad znam da će ostale patiti zbog toga.

Također, iako je ovo bila vrlo dobra epizoda, ipak nije u rangu sa završnicom druge sezone i polovicom četvrte. Nekoliko stvari mi je zapalo za oko, kao i Coralu. U prvom redu – efekti, odnosno njihova izvedba. U uvodnoj sceni sa eksplozijom ona se jednostavno dogodi iz ničega. Isprva mi nije bilo jasno što se događa, dok se Daryl nije našao u kadru, ali čak ni onda mi nije bilo jasno zašto eksploziji nije prethodio let rakete – tu se jednostavno moralo vidjeti ili čuti kako nešto ulijeće u kadar. Za jednu seriju koja ima veći budžet nego druge to je dosta neprofesionalan i značajan propust. O tome kako se Daryl sasvim nečujno riješio neprijatelja i pritom nečujno pretrpio ubod nožem svega nekoliko metara ispred grupe od desetak bajkera, ne vrijedi ni pričati.

twd-s06e09-3

Druga stvar, dramatičnost ispred stvarnosti u sceni s Ćoralom. Od trenutka pucnja do trenutka kad shvatimo da je ovaj ostao bez oka prođe dobrih deset sekundi, pri čemu ovaj nije pustio ni glasa kad ga je metak pogodio. Plus to što je izgledao kao da mu je metak uništio pola lica, tj. da je prošao kroz njega, a ne kao da ga je okrznuo… što se zapravo i dogodilo – u stripu. Dobro, to je iznimno teška stvar za snimiti, ali opet nije da nemaju neki budžet, moglo je to i bolje. Ako ćemo razumski, čitava situacija mogla je proći bolje da je Michonne liku jednostavno sasjekla ruke. Bilo bi praktičnije, što ne?

Ali hajde, i pokraj ostalih nelogičnosti (kako su do jutra uspjeli ugasiti požar polovice grada?) bila je ovo dosta dobra epizoda za The Walking Dead standarde, čisto jer su se stvari dogodile. Važne stvari. Ne stvari poput puštanja balona ili lezbijskih poljubaca, nego krvave stvari zbog kojih se TWD i gleda. Istina da je za to trebalo preživjeti i niz besmislenih pričica za popunjavanje radnje (poput zaobilazne radnje W-lika koja je na kraju završila… ničim?), ali hej, nešto se događalo. A sad očekujte da će se buduće epizode ponovno usporiti i razvodniti radnju prije nego Negan šokira ekipu koja se taman razveselila što Glenn nije zombi. Pardon, šetač.

Označeno sa:

I pokraj svih nelogičnosti bila je ovo dosta dobra epizoda za The Walking Dead standarde, čisto jer su se stvari dogodile. I to ne bilo kakve stvari, nego stvari koje od ove serije očekujemo vidjeti.

80 Naša ocjena
  • riješen dobar dio mrtvog tereta
  • Rickova žuta minuta
  • nešto se napokon i dogodilo
  • kao i uvijek, nelogičnosti i forsiranje manje važnih radnji
  • izvedba pojedinih efekata

Zoran Žalac

Dežurno čangrizalo. Primarno je na PC-u, no konzolaškog je porijekla. Voli kad igre filozofiraju, gunđa kad ne idu u 60 frejmova. Najtekstualniji recenzent HCL portala, a u slobodno vrijeme magistar opskurne znanosti koja se naziva kulturologijom. Nije isključiv, ali...

Komentari (37)

  • Virty

    15.02.2016 - 21:18

    Hell yea! :)

  • Negan

    15.02.2016 - 21:30

    Konacno su povukli i paralelu sa stripom. Super. Osobno najbolja i najdraza epizoda ove sezone. Od prosle isto nista, jedino mi je No Sanctuary uz mozda jos koju bila po ukusu.

  • theth1ef

    15.02.2016 - 21:52

    Hej Zorane, ovaj zadnji dio 😉

  • Grunf_ze_Flyer

    15.02.2016 - 22:01

    Ako se nitko nije spotaknuo i pao na najmogući gluplji način te bio pojeden smatrat ću ovo razočaranjem

  • Klaun

    15.02.2016 - 22:16

    Svaka čast na recenziji :) Moram priznati da sam se iznenadio kada sam vidio da ste recenzirali epizodu(ugodno).Jedna od boljih epizoda u seriji,a sigurno najbolja u sezoni.

  • Mentor

    15.02.2016 - 22:45

    Suits najbolja serija ! :)

    • Negan

      @Mentor, 15.02.2016 - 22:56

      Kako kome. Meni su glumci totalno antipaticni, a cinjenica da se svaki petnaestogodisnjak koji je upisao neku pravnu skolu fura na nju i nije neka pomoc.

    • Mentor

      @Negan, 15.02.2016 - 23:05

      Informatičar sam i daleko sam stariji od petnaestogodišnjaka tako da okači to mačku o rep. Šta onda reći za nekoga ko prati seriju o tematici koja je izlizana da ne može biti više(zombiji) ? To je zrelo a ? Još sam fan ove tematike i opet mi serija nije legla, tako da idući put malo razmisli šta ćeš pisati, prije nego napišeš.

    • Negan

      @Mentor, 16.02.2016 - 01:41

      Cekaj, samo mi objasni u kojem sam trenutku tebe nazvao petnaestogodisnjakom? Niti sam popljuvao seriju, niti one koji ju gledaju. Samo sam dao svoje misljenje kojim mi nije bio cilj uvrijediti nikoga vec iznjeti razlog zasto ne pratim seriju. Tako da, prihvati sam svoj savjet jer si ti jedini ispao nezreo.

    • Vejn

      @Mentor, 16.02.2016 - 02:51

      Nije bitno jesi li informaticar ili zidar, da i zidari gledaju serije, valjda :) Ja pratim Walking Dead od prvog dana njenog izlaska… Sta god da sada napisem djelovace kontra od onoga sto ti mislis, jer ti se ocigledno nije svidjela, ali ne zelim da ne uvazim tvoje misljenje. I ja sam ljubitelje ove tematike, horor tematike uopste. Definitivno si u pravu kad kazes da je ova zombi tematika izlizana i isprana, da jeste stvarno ! Ali sta ima veze sto je to zaista tako ako je serija potrefila pravi tajming, ako rastura u gotovo svakom segmentu… Fantasticna atmosfera, nalik na fascinantni The Road sa Mortensenom, odlicna prica, sjajni likovi, sjajna lokacija u kojo se serija desava, odlicni efekti koji ni malo ne odudaraju od ovoga sto sam naveo…. Uvijek ce biti ne slaganja da li ovaj film valja ili ne, je li meni ova igra valja a tebi ne, da li ja volim Ibrahimovica a ti Ronalda… U svakom vidu umjetnosti, u tom necemu cemu uzivamo u nekom trenutku uvijek ce biti nesuglasica i ne slaganja…. Ali to sto tebi ova serija nije legla a meni jeste, to ne znaci apolutno nista… Ja i ti svakako ne mozemo promjeniti da je ona medju 5 najboljih svih vremena :) PoZz

    • Mentor

      @Vejn, 16.02.2016 - 03:52

      Vidi ovo, nije poenta jesam li ja zidar ili informatičar ili bilo šta drugo. On je napisao da ljudi koji su upisali pravo samo vole ovu seriju, to je jedini razlog zašto sam to napisao. Sve to stoji što si rekao uvijek će biti neslaganja i različitih ukusa, ali pisati kako petnaestogodišnjaci koji su upisali pravo samo ovo gledaju, ne stoji nikako. Suits je serija koja ima ozbiljnu i vrlo zanimljivu priču, tako da sumnjam da bi petnaestogodišnjak ovaj show preferirao, nije ovo neki crtani ili šta već pa da je voli samo mlađi uzrast. Tebi Negan ako se ne sviđa, ne sviđa, nije moje da ti mjenjam mišljenje niti želim, samo eto želim ti ukazat na ove neke sitne detalje.

    • Vejn

      @Mentor, 16.02.2016 - 03:59

      On je napisao to za ”petnaestogodinjaka” a mislim da nije mislio na tebe, ja sam naveo ovo za zidara-informaticara a nikako nisam mislio na tebe u losem kontekstu, kao i sto ti vjerovatno nisi nista htio njemu lose da kazes, samo si bi isfrustriran time sto je on napisao a serija koju si naveo ti se dopala 😀 Ja mislim da je vrijme da sva trojica odemo na spavanje sada, posto je to vrijemeodavno doslo i skoro proslo a da sutra zajedno pogledamo od sve 3 serije po malo pa da se raspravljamo uz sok i grisini.. Ili pametujemo sva trojica ili po nesto znamo, a ja mislim da ocigledno znamo… Tako da cemo djecije rasprave ostaviti petnaestogodisnjacima 😉 Laka noc, prijatno spavanje

    • Negan

      @Mentor, 16.02.2016 - 04:13

      Ne, samo sam htio reci da osobno znam hrpu takvih srednjoskolaca koji se furaju bas na to jer je ‘kul’. Nisam rekao da je serija namjenjena njima niti ista slicno. Ako si moj komentar shvatio toliko agresivno onda ti se ispricavam, ali eto, ocito se svi skupa igramo gluhog telefona.

    • Mentor

      @Negan, 16.02.2016 - 04:35

      Momci, bilo je šta je bilo, poštujem oba komentara. Lijep pozdrav, do nekog malo opuštenijeg diskutovanja.

  • Vejn

    15.02.2016 - 23:05

    Mislio sam da je ovo najbolja serija svih vremena dok nisam pregledao The Person of Interest…. Ljubiteljni sedme umjetnosti kad sagledate 9 epizodu pocnite ovu sto sam naveo.. Za 3 dana cete zaboraviti na Walking Dead… Razlika je kao izmedju PS1 i PCa lol (malo preuvelicavam 😀 )

    • mmrso

      @Vejn, 15.02.2016 - 23:15

      U potpunosti se slažem
      Go team machine, hahahha

    • Vejn

      @mmrso, 16.02.2016 - 00:20

      Sta kaze Fasko… Naocare hahahahaha

    • Lorne Malvo

      @Vejn, 16.02.2016 - 00:14

      Pored Lost-a teško da je to najbolja serija svih vremena :) Dobro, sve je to podložno diskusiji i više je stvar ukusa, rekao bih. Ima pregršt kvalitetnih serija, izdvojio bih još i: True Detective (prva sezona), Dexter, Fargo, Breaking Bad, Prison Break etc. Jesi li gledao neku od ovih? Imaš li neku dobru za preporuku?

    • Vejn

      @Lorne Malvo, 17.02.2016 - 21:28

      Mislim da sam naveo da je jedna od najboljih, ako se ne varam, nisam rekao striktno da je najbolja :) Nisam Lost gledao, ali cuo sam da su odlicno poceli i na kraju nisu znali da je zavrse, samo su razvlacili radnju u nedogled, ali dobro si me napomenuo, bas cu poceti da je gledam, hvala :) Da si me pitao za film pomogao bi ti, ali serije mi nisu jaca strana… The Person of Interest je ludilo ali si je gledao vjerovatno…. Ako nisi pogledaj… Ako mi nisi odgovorio bas za nju, posto sam gore u nekom od postova spominjao i nju i The Walking Dead 😉 Pozz

    • Lorne Malvo

      @Vejn, 19.02.2016 - 07:22

      Veruj mi, Lost je čisto ludilo od serije, prepuna misterije, gluma odlična, radnja je takva da ne može apsolutno ni u jednom momentu gledanja da dosadi, ma fenomenalna serija :) Najzaraznija serija ikad, odgledaš jednu epizodu i jednostavno moraš i sledeću, pa još jednu i još jednu :) Ja sam toliko bio zaluđen sa tom serijom da sam znao i po 10 epizoda na dan da odgledam, hahaha :) Oko kraja ima dosta polemike, nekima se svideo kraj, neki su ostajali razočarani, varira to od čoveka do čoveka :) The Person of Interest nisam gledao, znam da glumi odlični Michael Emerson – ujedno je imao ulogu i u Lost, i to jako bitno ulogu, koju je odradio briljantno, eto ti još jedan razlog da gledaš Lost :) Šta možeš da mi kažeš o The Person of Interest? Par reči, kakva je serija, o čemu se radi i tako ? :) Ja ti toplo preporučujem da pogledaš seriju True Detective, prvu sezonu (prvu zbog toga što je serija rađena u formatu da su svake sezone različiti glumci i potpuno nova priča je u pitanju, druga sezona je loša, ali prva je vrh vrhova). Matthew McConaughey je bio spektakularan, onakva gluma se ne viđa često, aposlutno fantastična serija u svim svojim segmentima. Prva sezona ima svega 8 epizoda od po 55-60 minuta, tako da za manje od sat vremena se može završiti, a utiask je izvanredan :) To je suvo zlato, nešto posebno :) Spomenuo si film, ne znam kakvi su ti afiniteti što se toga tiče, koje žanrove voliš? Ako gledaš i ako znaš neku kvalitetnu dramu ili triler – daj preporuku :)

    • Vejn

      @Lorne Malvo, 19.02.2016 - 16:29

      Nisam znao da glumi u Lostu 😀 ! Upravo pustam prvu epizodu 😛 The Person of Interest, da ti ispricam ukratko. Vjeruj mi to nije projekat o kom mozes nesto pametno reci dok je sam na pogledas, sve sto Nolan uradi ostaje remek djelo za sva vremena. Mada je ovu seriju radio njegov buraz ali vidi se tu da je glavni brat pomagao 😀 Samo cu ti reci pusti prvu epizodu, i radices bas ono sto si ti meni napisao, jos jednu i jos jednu 😉 Sto se tice filmova odgledao sam aposlutno sve… Gledam sve zanrove, akcije naravno gotovo nikako ( djetinjaste su i prezvakane) ali ostalo sve…
      http://www.imdb.com/title/tt0824747/ Evi ti jedna fantasticna drama sa elementima trilera, ali vise je drama….
      http://www.imdb.com/title/tt1392214/?ref_=nm_flmg_act_11 Pogledaj ovaj triler ako nisi, opet ima mjesanja elemenata drame i trilera ali fantstican je…. Ako nisi gledao obadva ce te oduseviti, barem mislim :)

    • Lorne Malvo

      @Vejn, 19.02.2016 - 21:05

      Drago mi je da ćeš pružiti šansu Lost, siguran sam da se nećeš pokajati :) U životu nisam gledao seriju koja je toliko misteriozna, neverovatno koliko je to zastupljeno, serija je “mindblow”, mnogo zanimljive radnje, mnogo dešavanja, haos, videćeš i sam o čemu ti pričam :) Meni je to najbolja serija svih vremena, neprevaziđena :) Michael Emerson strahovito dobar u svojoj ulozi, ulogu je odradio fantastično. Ako te ne mrzi, piši s vremena na vreme utiske o seriji :) Voleo bih da čujem kako ti se sviđa serija :) Dobrano si me zaintrigirao sa The Person of Interest, još više spominjanjem mlađeg Nolana, starijeg ipak više pošujem, ali samo prezime Nolan mi je dovoljno da me zainteresuje :) Definitivno ću imati seriju u planu. Što se tiče ova dva filma, nisam ih gledao, ovaj drugi mi stoji na hard disku već neko vreme, nikako da izdvojim malo vremena da ga konačno pogledam, a čuo sam o filmu sve najbolje. Hvala na preporuci i hvala ti što si me podsetio na The Prisoners, gledam koliko još večeras :) Ja bih mogao da ti preporučim ovaj odličan film http://www.imdb.com/title/tt0361862/ Psihološki složen film, kompleksan, ima dubinu, tera na razmišljanje, izvrsno ostvarenje. Ne znam jesi li gledao, sve preporuke da pogledaš ako je odgovor negativan :)

    • Vejn

      @Lorne Malvo, 19.02.2016 - 22:26

      Skinuo sam 5 epizoda Losta :) Malo kasnije cu na gledanje uz neki sokic, da uzivam 😛 Naravno, pisacu ti u privatne poruke da ne bi smetali ljudima na forumu…. Da, kad budes gledao seriju uzivaces u svakom njenom kadru, nadam se da hoces. U prvom filmu Andjelina je razvalila, jednostavno je odigrala jednu od svojih najboljih uloga, za moj ukus. Taj sa Dzekmenom pusti ako mognes veceras i uzivaj. Film dugo traje, ulazak u radnju i likove je sporiji nemoj da te to odbije, ali je fantastican :) O Man 😛 Pa Bale glumi, nisam ovo gledao, i gledacu i njega veceras definitivno, obozavam ga kao glumca, Legenda je.. Drago mi je sto smo razmjenili utiske, u neku ruku dobili smo obadvojica par finih stvari 😉 Uzivaj ja znam da hocu, cujemo se!

    • NNEclipse

      @Lorne Malvo, 29.02.2016 - 00:05

      Bravo, bravo! Same kvalitetne serije, Breaking Bad i Prison Break su definitivno meni najdraže, uz The Wire i neslavno otkazan Invasion. :( GoT, TWD , Flash, Arrow i Supernatural su tu samo za razbijanje dosadnih popodneva.
      Nedavno je počela nova serija, iako ne tako ”dobra” niti ”ozbiljna” kao ove na tvojoj listi, ali sam općenito obožavatelj antiheroja i ”toilet” humora (čitaj Deadpool) tako da imam u planu nastaviti je gledati nakon ovih par epizoda što su do sada izašle. 😀 Izvoli pa si pogledaj koju epizodu ako već nisi. :)

      http://www.imdb.com/title/tt4052886/

    • Negan

      @Vejn, 16.02.2016 - 01:43

      Pa Walking Dead i nije neko mjerilo kvalitete. Cisto usputna zabava dok cekam nesto pametnije.

    • Vejn

      @Negan, 16.02.2016 - 02:56

      The Walking Dead nije mjerilo kvalitete, ova serija je mjerilo umjetnosti :) Kad se covjek stavi nekako po strani i pokusa biti neutralan mora reci da je serija pefrektna. Ja ocima ne mogu Messija ali moram reci da je jedan od najboljih ikada :) Kad realno pogledas na stvari drugacije ces suditi…. Pametnije od ovoga u vidu serije moze izaci samo ako to napise Kristofer Nolan, ili izadje nastavan Pesron of Interesta 😉

    • Negan

      @Vejn, 16.02.2016 - 03:32

      Jasno da je serija dobra i da je ljepota subjektivna, ali objektivno gledano nije na nivou Game of Thronesa ili Breaking Bada, cisto za primjer. Opet, Breaking Bad sam ne mogu previse smisliti pa i samim time potvrdujem ovu prvu recenicu i pratim TWD redovito. :)
      Vjerujem da kad bi imali veci budzet i kad bi bili vjerniji stripu da bi mi se vise dopala, no nema veze, definitivno top 5.

    • Vejn

      @Negan, 16.02.2016 - 03:52

      Hehe, nekako smo se slozili u svemu ovome… Ma bitno je da covjek gleda nesto sto mu se svidja sa uzivanjem… Ja sam upravo zavrsio ovu devetu epizodu Walking Deada, dobra je, dobra nema sta… Game of Trones je fantastican, zao mi je sto sam nju zaboravio… GLedao sam par epizoda ali mi se nije dopao veliki, ogroman izliv incesta, previse je serija ”bolesna” na taj nacin za moj ukus… Za Breaking Bad sam takodje cuo samo rijeci hvale… Ipak cu morati da mu posvetim paznju 😛 Da, veliku su stvar napravili sa ne tako velikim budzetom… Ko zna, mozda ce ici jos bolje… Ja mislim da kraj Walking Deada nije ni na pomolu, vjesto rezija prikriva stvar da je vec 6 sezona proslo, ni u jednom monentu nema one doze smaranja :D…

    • McChombe

      @Vejn, 17.02.2016 - 08:34

      OMG! Pa koliko si ti serija pogledao do sada? dvije?

    • Vejn

      @McChombe, 17.02.2016 - 13:34

      Nisam ni jednu, gledam samo pornice

  • Lorne Malvo

    15.02.2016 - 23:41

    Odlična recenzija, Zorane, potpisujem svaku reč. Fino obuhvaćen svaki detalj ove epizode, lepo sročeno, sve na mestu. Na stranu navedene nelogičnosti, koje su značajan minus, ovo je dosta dobra epizoda. Prebačen fokus na akciju, svašta se izdešavalo, na neki način će i definisati (ako već nije) ostatak sezone. Sve u svemu – zanimljiva epizoda, ubedljivo najbolja u ovoj sezoni, interesantnih dešavanja nije manjkalo, tako da jedva čekam nastavak.

  • black_out

    16.02.2016 - 00:51

    Najveći nedostatak na kojeg se Zoki tek usputno osvrnuo – smrt Rickove waifu. ;___;

    P.S. Morao sam komentirati, iako ne podržavam HCL-ov iskorak u ove vode.

  • baDarmageddoN

    16.02.2016 - 07:00

    Iskreno nisam očekivao, makar sam se nadao, da će nakon ovoliko sezona ta serija biti ovako zanimljiva. Mislim, radnja je vrlo jednostavna- ubij i preživi uz neke “sitne” odabire koga ubiti i kako/ sa kime preživjeti. Ima momenata TLOU u sebi a traje već tako dugo… zapanjujuće. Ne ubijaju sve zanimljive glumce kao ona serija što mi iz sezone u sezonu postaje sve dosadnija- Igre prijestolja i to je uvijek lijepo vidjeti. Fear of the walking dead je također zanimljiv spin-off i bilo bi mi drago da se te dvije ekipe sretnu u jednoj zajedničkoj epizodi. Nisam još pogledao ovu epizodu jer sam radio dok je bilo na TVu tako da o njoj neću suditi makar sam na Foxu vidio neke sažetke u pauzi između drugih serija koje prikazuju i izgleda interesantno, napeto kao puška 😛

    • Vejn

      @baDarmageddoN, 16.02.2016 - 12:26

      http://serijal.com/online-serije-sa-prevodom/the-walking-dead/
      Evo ti pogledaj spornu epizodu :) Prevod namjestas tako sto u donjem desnom uglu kliknes na CC, pokazace ti 3 stavke, ides na drugu CAPTION OFF,kliknes na nju pa odmah zatim na stavku ispod DEFAULT i dobices prevod iste sekunde 😉

    • baDarmageddoN

      @Vejn, 16.02.2016 - 13:44

      Hvala ali skinuo sam već… Bez prijevoda, samo mi smeta 😛 hahaha

    • Vejn

      @baDarmageddoN, 16.02.2016 - 16:34

      Englez nisam te poznao 😀 Ja mogu bez subtitlea samo kad se napusim 😀

  • kuky90

    16.02.2016 - 10:10

    Mene ponekad ta nelogičnost i zamaranje glupostima umjesto glavnom radnjom ubijaju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!