HCL.HR

Posljednje recenzije

Pokemon Sun i Moon

Žarko Ćurić prije 7 dana

Sedma generacija Pokemon serijala vodi prljavu kampanju udaranja na nostalgiju i vraća vam najljepša sjećanja iz prvih nastavaka kroz bogati svijet Alola otočja. Moramo priznati, uspijeva im.

Watch Dogs 2

Zoran Žalac 28.11.2016.

Recenzijom Watch Dogsa 2 pokušavamo biti podjednako britki kao i njegovi hakeri, premda je to teška zadaća ako niste totalno izmišljeni likovi moderne satire.

Call of Duty: Infinite Warfare

Zoran Žalac i Igor Belan 27.11.2016.

Najdrugačiji od svih drugih Call of Duty nastavaka! Svemirski ep zbog kojega ćete se boriti za kisik! Ili možda ipak samo jedna velika zašećerena floskula?

Dishonored 2

Juraj Bevandić 20.11.2016.

Dishonored 2 je prekrasna igra kola sreće bez pogrešnih odgovora s krizom identiteta zbog koje na trenutke smrdi po srednjoškolskoj zadaćnici o Hamletu.

Titanfall 2

Gregor Stojev 13.11.2016.

S pravom kampanjom u džepu pa tako sada napokon i na PS4, pogledajte s nama je li Titanfall 2 jedini logičan izbor za ljubitelje hodajućih tenkova.

Football Manager 2017

Hrvoje Gjulić 06.11.2016.

Football Manager 2017 ne donosi nikakvu revolucionarnu novost, no ako ste fan serijala ne očajavajte jer ipak donosi nekoliko interesantnih nadogradnji.

Civilization 6

Juraj Bevandić 04.11.2016.

Civilization 6 nije revolucija kakvu bi neki očekivali, ali mijenja i inovira dovoljno da pošalje sve dosadašnje nastavke u mirovinu.

Battlefield 1

Stjepan Fikter 02.11.2016.

Prvi svjetski rat Battlefield 1 predstavlja s impresivnim vizualima, ali i ostaje na tome jer osim klasičnih Battlefield momenata, nova tematika ne demonstrira ništa značajnije za sam serijal.

The Walking Dead S07E01 – The Day Will Come When You Won’t Be

Zoran Žalac 26.10.2016.

Tko je dobio palicu? U našoj spoiler-free recenziji nećemo vam to otkriti, ali ćemo vješto prokomentirati uspijeva li The Walking Dead zadržati napetost na početku sedme sezone.

Mafia 3

Zoran Žalac 18.10.2016.

Neki će reći da Mafia 3 ne poštuje svoju tradiciju, no mi diskutiramo je li rušenje te tradicije nužan korak u nastojanju da serijal učvrsti svoju poziciju u žanru sandbox igara?