HCL.HR

Posljednje recenzije

Homefront: The Revolution

Zoran Žalac prije 3 dana

Neke revolucije nikada ne zažive, a za neke je i bolje da je tako. Novi Homefront je zaživio suprotno svim preprekama, ali nitko se ne bi protivio da je njegova pobuna bila ugušena.

Shadow of the Beast

Žarko Ćurić prije 3 dana

Remake čuvenog Amiga klasika Shadow of the Beast ponovno je probudio zvijer u nama te smo krenuli u krvavi pohod za osvetom u ovom akcijom nabijenom 2D platformeru.

AOC G2460VQ6 gaming monitor

Igor Belan prije 7 dana

Testirali smo monitor koji vam neće izbiti previše novca iz džepa, ali će vam pružiti odlično gaming iskustvo za svoju cijenu, pogotovo ako imate AMD karticu.

Doom

Juraj Bevandić prije 1 tjedan

To da jedno od većih osvježenja žanra dolazi u obliku reboota serijala starog dvadeset godina govori više o trenutnoj ponudi pucačina nego samom Doomu, ali radi se o igri koju bi stvarno bilo šteta propustiti.

Goliath

Filip Galeković prije 1 tjedan

Goliath je igra koja se divi naslovima poput Bastiona i Torchlighta te pokušava nadograditi njihovu bazu vlastitim idejama… koje brzo padaju u vodu.

X-Men: Apocalypse

Zoran Žalac 20.05.2016.

U trećem X-Men filmu novije generacije mutanti odu u kino pogledati jednu poznatu trilogiju i poslije se slože oko toga da su treći filmovi u serijalima obično najlošiji. Je li riječ o autoironiji?

Battleborn

Gregor Stojev 18.05.2016.

Izvadite sve najbolje elemente iz Borderlandsa, a pritom zadržite sve najgore, potom umiješajte malo PvP-a i mlaki Battleborn pustite da odstoji dok ne primijetite da ga je u međuvremenu netko drugi do kraja skuhao.

Uncharted 4: A Thief’s End

Zoran Žalac 11.05.2016.

Najveća ekskluziva PlayStation 4 konzole je i najvažnija avantura ove generacije. Ne treba sumnjati – oproštaj Naughty Doga od Uncharted serijala njihovo je najvrjednije remek-djelo do sada.

Alienation

Gregor Stojev 04.05.2016.

Spiritualni nastavak Dead Nationa – Alienation na mjestu zombija uvodi hordu vanzemaljaca koju je gušt klati par tisuća puta, a onda više nije.

Ratchet & Clank (film)

Zoran Žalac 02.05.2016.

Nakon igranja odlične Ratchet & Clank igre za PS4 odgledali smo njezinu filmsku adaptaciju. Nadopunjuju li se igra i film na pravi način ili je bolje držati se samo jednog od to dvoje?