HCL.HR

Posljednje recenzije

Friday the 13th: The Game

Gregor Stojev prije 8 sati

Kad igra u samom nazivu mora dokazivati da je videoigra, stvari obično ne slute na dobro. Relevantno je pitanje stoga je li Friday the 13th: The Game jednako zabavan koliko je Jason Voorhees nezaustavljiv.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales

Zoran Žalac prije 3 dana

Najpoznatiji piratski serijal vratio se nakon pet godina pauze i na trenutke izgleda izgubljeno u vremenu i prostoru, kao proizvod koji je davno izašao iz mode.

The Surge

Juraj Bevandić prije 5 dana

The Surge je naoko hrabar i proračunat korak naprijed developera koji su već jednom promašili sličnom igrom. Ali, kada mu skinete prvi lak, otkrijete u jednakoj mjeri džumbus loših odluka.

Alien: Covenant

Zoran Žalac prije 7 dana

Znamo odakle Xenomorphi dolaze, kako se razmnožavaju i od čega su nastali. Jedino preostalo pitanje jest – kako su se razvili? Odgovor na to daje nam Alien: Covenant.

King Arthur: Legend of the Sword

Zoran Žalac 17.05.2017.

Kralj Arthur ponovno jaše, ovoga puta modernim stilskim šepurenjem kojega možete voljeti ili mrziti. Između to dvoje teško je stati.

Prey

Juraj Bevandić 12.05.2017.

Da je Prey automobil bio bi noviji polovni autić – lijep i zabavan za volanom, ali jedan kojeg je Švabo izraubao preko 300 tisuća kilometara i koji samo čeka da vam se ugasi na autoputu.

Guardians of the Galaxy 2

Zoran Žalac 10.05.2017.

Jesu li Marvelovi Čuvari galaksije u nastavku uspjeli očuvati kvalitetan humor kojim su iznenadili publiku prije tri godine?

NBA Playgrounds

Zoran Žalac 09.05.2017.

Trčali smo po uličnim terenima od Pariza do Tokija kako bismo vam odgovorili na pitanje vrijedi li baciti koji hakl u arkadnoj košarkaškoj igri NBA Playgrounds.

Sniper Ghost Warrior 3

Petra Rukav 08.05.2017.

Sniper Ghost Warrior 3 izašao je nespreman pred fanove i publiku, no znači li to nužno da je osuđen na proklinjanje kao prva dva dijela? Nimalo iznenađujuće – odgovor je da.

Expeditions: Viking

Zvonimir Komar 07.05.2017.

Expeditions: Viking osvojit će ljubitelje klasičnih RPG-ova i pokazati koliko su mnogi moderni naslovi razvodnili i efektivno uništili neke od ključnih mehanika za istinsku RPG zabavu.