HCL.HR

Posljednje recenzije

Alienation

Gregor Stojev prije 21 sat

Spiritualni nastavak Dead Nationa – Alienation na mjestu zombija uvodi hordu vanzemaljaca koju je gušt klati par tisuća puta, a onda više nije.

Ratchet & Clank (film)

Zoran Žalac prije 3 dana

Nakon igranja odlične Ratchet & Clank igre za PS4 odgledali smo njezinu filmsku adaptaciju. Nadopunjuju li se igra i film na pravi način ili je bolje držati se samo jednog od to dvoje?

Game of Thrones S06E01 – The Red Woman

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Game of Thrones je krenuo u svoju šestu sezonu, a mi rekapituliramo što se dogodilo u uvodnoj epizodi i što se još treba dogoditi u narednim.

Dark Souls 3

Juraj Bevandić 24.04.2016.

Sviđa vam se ideja Dark Soulsa, ali ne pomalo zaluđena zajednica i neoprostiva težina? Nema brige, Dark Souls 3 je sve što fanovi mogu poželjeti u jednom pakiranju, a i savršena početna točka za svakoga kome je serijal stran.

Hardcore Henry

Zoran Žalac 15.04.2016.

Koliko je tvrdokoran taj prvi visokobudžetni akcijski film iz prvog lica? Riječi su krhke i nedostojne opisa, ali u ovoj spoiler-free recenziji pokušavamo vam odgovoriti na to pitanje.

Ratchet & Clank

Zoran Žalac 13.04.2016.

Ratchet & Clank će krajem mjeseca pokušati osvojiti kino dvorane, no prije toga im svakako dopustite da osvoje vašu naklonost na PS4 konzoli.

Stories: The Path of Destinies

Petra Rukav 12.04.2016.

Kroz tipičnu povijesnu priču o pobunjeničkom narodu i njihovoj odlučnosti da detroniziraju egoističnog vladara, Stories: The Path of Destinies daje odgovor na staro filozofsko pitanje: postoji li slobodna volja?

Adr1ft

Zoran Žalac 06.04.2016.

Ako vas je filmski hit Gravity očarao, pripazite na Adr1ft – jer ta igra nije ni blizu dramatičnosti tog filma.

The Walking Dead S06E16 – Last Day on Earth

Zoran Žalac 04.04.2016.

The Walking Dead je na kraju šeste sezone dostavio finale o kojemu će se još pričati. Nažalost, ne u superlativima niti u pozitivnom tonu uopće.

Trackmania Turbo

Gregor Stojev 03.04.2016.

Najnovije izdanje Trackmania serijala stiže i na konzole. Saznajemo je li jednako brz i vješt kao što je godinama bio i na PC-u?