HCL.HR

Posljednje recenzije

Star Trek: Beyond

Zoran Žalac prije 10 minuta

J. J. Abrams ostavio se redateljske palice uskrsnulog Star Treka i predao ju Justinu Linu. Je li ova svemirska opera time postala brža i žešća?

Stranger Things (1. sezona)

Zoran Žalac prije 2 dana

Ima li Netflix jednu od najuzbudljivijih horor serija ovoga ljeta ili su trikovi Stranger Thingsa zastarjeli pri povratku na ugođaj osamdesetih godina?

Silicon Valley (3. sezona)

Zoran Žalac prije 5 dana

Ekipa tvrtke Pied Piper u trećoj sezoni Silicijske doline prošla je put od trnja i zvijezda pa nazad do trnja. Odnose li geekovi titulu za najšeprtljavije likove na TV-u?

Mr. Robot (2. sezona)

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Mutni poslovi Mr. Robota skrenuli su na mračni teritorij dolaskom druge sezone. Je li serija pritom uspjela zadržati sirovu melankoliju kojom se proslavila prošle godine?

Inside

Zoran Žalac 12.07.2016.

Jezivi Limbo dobio je nasljednika. Novi naslov danskog Playdeada je Inside – neponovljivo iskustvo sivila s kakvim se još niste susreli.

The Technomancer

Gregor Stojev 11.07.2016.

Proputovali smo kroz silne kanjone i niz hodnika smještenih na Marsu kako bi saznali po čemu se to The Technomancer točno (ne)ističe.

The Path (1. sezona)

Zoran Žalac 04.07.2016.

Aktualna serija The Path otvara pitanja o problemu izmišljenih religija, a mi nakon prve sezone analiziramo treba li moliti za njezino spasenje.

Dead by Daylight

Gregor Stojev 30.06.2016.

Stravični bijeg od ubojice obilježili smo jednako glupim odlukama poput onih iz jeftinih horor filmova. Je li to dovoljno da se u gustoj šumi zadržimo malo dulje od planiranog?

Game of Thrones (6. sezona)

Zoran Žalac 27.06.2016.

Nakon šest sezona podsjećanja, zima je konačno došla u svijet Game of Thronesa. Je li ohladila interes za seriju ili ga je pak dodatno potpalila?

Mirror’s Edge Catalyst

Zoran Žalac 24.06.2016.

Faith je obula nove tenisice za trčanje i skakanje po gradu od stakla, a mi diskutiramo je li joj to pomoglo da zadrži visoki tempo koji si je postavila u originalu iz 2008.