HCL.HR

Posljednje recenzije

Assassin’s Creed

Zoran Žalac 02.01.2017.

Ako ste od Assassin’s Creed filma očekivali da prekine dugogodišnju tradiciju loših i osrednjih filmova rađenih po predlošku videoigara, ostat ćete u iščekivanju do daljnjega.

The Last Guardian

Juraj Bevandić 21.12.2016.

The Last Guardian je jedna posebna priča koju bi si svatko trebao priuštiti iskusiti, ali će ju na kraju u potpunosti doživjeti samo najuporniji igrači.

Final Fantasy XV

Žarko Ćurić 20.12.2016.

Jedna od najdužih sapunica industrije video igara je gotova – 15. nastavak popularnog Final Fantasy serijala napokon je izašao te smo dobili priliku prošetati čudesnim Eos svijetom kao princ Noctis.

Westworld (1. sezona) II. dio

Petra Rukav 18.12.2016.

Nakon prve dvije spektakularne epizode u ostatak prve sezone Westworlda zaronili smo s velikim očekivanjima. Naša recenzija otkrit će vam je li nas ovaj znanstveno fantastičan vestern na kraju očarao ili razočarao.

Rogue One: A Star Wars Story

Zoran Žalac 18.12.2016.

Novi Star Wars film je u kinima, no treba li od njega očekivati isto što i od glavnog serijala ako se on sam želi odmaknuti od njega drugačijim stilom?

Steep

Juraj Bevandić 15.12.2016.

Steep je trenutno najbolja simulacija ekstremnih zimskih sportova ove generacije, a daleko najbolje simulira ekstremnu dosadu i blažu nekompetenciju.

Killing Floor 2

Stjepan Fikter 11.12.2016.

Bazirajući se na tri temeljna stupa, Killing Floor 2 ne predstavlja revoluciju u ubijanju valova neprijatelja, ali nam donosi fantastično puškaranje gdje svaka akcija ima svoju reakciju.

Pokemon Sun i Moon

Žarko Ćurić 04.12.2016.

Sedma generacija Pokemon serijala vodi prljavu kampanju udaranja na nostalgiju i vraća vam najljepša sjećanja iz prvih nastavaka kroz bogati svijet Alola otočja. Moramo priznati, uspijeva im.

Watch Dogs 2

Zoran Žalac 28.11.2016.

Recenzijom Watch Dogsa 2 pokušavamo biti podjednako britki kao i njegovi hakeri, premda je to teška zadaća ako niste totalno izmišljeni likovi moderne satire.

Call of Duty: Infinite Warfare

Zoran Žalac i Igor Belan 27.11.2016.

Najdrugačiji od svih drugih Call of Duty nastavaka! Svemirski ep zbog kojega ćete se boriti za kisik! Ili možda ipak samo jedna velika zašećerena floskula?