HCL.HR

Posljednje recenzije

World of Warcraft: Legion

Gregor Stojev prije 1 tjedan

Masivna multiplayer online igra zaslužuje i masivnu online recenziju. Je li World of Warcraftova šesta ekspanzija Legion zadovoljila naša očekivanja nakon svih tih silnih godina?

Champions of Anteria

Zoran Žalac 13.09.2016.

Ubisoftov novi serijal nada se spojiti RPG mehaniku i nekad slavne Settlerse, no na kraju jedva spaja kraj s krajem u vrlo površnu igru.

Mother Russia Bleeds

Petra Rukav 12.09.2016.

Pridružili smo se tuči u sovjetskoj Rusiji, pošteno namlatili protivnike i primali udarce kao da smo veliki; no koliko je Mother Russia Bleeds doista krvav pročitajte u našoj recenziji.

Mechanic: Resurrection

Petra Rukav 11.09.2016.

Jason Statham ponovno postaje profesionalni ubojica specifičnog modusa operandija, a u ovoj Mechanic: Resurrection recenziji pričamo je li njegov povratak doista bio potreban.

Seasons After Fall

Filip Galeković 07.09.2016.

Zaigrali smo očaravajući platformer koji za promjenu godišnjih doba u prirodi optužuje jednu lisicu.

Deus Ex: Mankind Divided

Zoran Žalac 03.09.2016.

Deus Ex: Mankind Divided podijelio je čovječanstvo, a mi se pitamo je li istu stvar napravio i s našim dojmovima o igri. Kakav je Adam Jensen 2.0 i je li mu ažuriranje pomoglo da bude dvostruko bolji čovjek, doznajte u našoj recenziji.

Grow Up

Gregor Stojev 31.08.2016.

Je li godinu dana bilo dovoljno da smotani robotić BUD odraste u nastavku prošlogodišnjeg Grow Home-a dok nam korporacijski Ubisoft nastavlja dokazivati da u njegovoj duši još ima zrna milosti.

Worms W.M.D

Juraj Bevandić 22.08.2016.

Legendarni crvi su se vratili u možda najboljem izdanju do sada nazvanom Worms W.M.D, ali sumnjamo da će upecati srca novih igrača.

No Man’s Sky

Zoran Žalac 19.08.2016.

Nismo istražili svih 18 kvintilijuna planeta, ali ono malo što jesmo ispričalo nam je tužnu priču o igri koju su utušile vlastite ambicije.

ABZU

Zoran Žalac 09.08.2016.

Zaronili smo u Abzu, vodenu igru koja se po ugođaju i stilu uspijeva približiti kultnom Journeyju ozbiljnije nego ijedan drugi naslov prije nje.