HCL.HR

Posljednje recenzije

Worms W.M.D

Juraj Bevandić prije 5 dana

Legendarni crvi su se vratili u možda najboljem izdanju do sada nazvanom Worms W.M.D, ali sumnjamo da će upecati srca novih igrača.

No Man’s Sky

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Nismo istražili svih 18 kvintilijuna planeta, ali ono malo što jesmo ispričalo nam je tužnu priču o igri koju su utušile vlastite ambicije.

ABZU

Zoran Žalac 09.08.2016.

Zaronili smo u Abzu, vodenu igru koja se po ugođaju i stilu uspijeva približiti kultnom Journeyju ozbiljnije nego ijedan drugi naslov prije nje.

Bear With Me

Filip Galeković 09.08.2016.

Ova klasična point ‘n’ click avantura hrvatskog razvojnog studija prezentira noir, ali malo drugačiji od onoga na što ste navikli.

Suicide Squad

Zoran Žalac 05.08.2016.

Najiščekivaniji anti-herojski film ove godine napokon je stigao. Zločesta ekipa Suicide Squada ispucala je svoje fore, a mi smo ispisali svoje dojmove o njima.

Batman: The Telltale Series

Zoran Žalac 04.08.2016.

Telltaleov Batman napustio je svoju spilju i odradio prvu epizodu svoje avanture u kojoj fokus nije na akciji nego na psihološkoj bitci Brucea Waynea.

Arma 3 Apex

Stjepan Fikter 02.08.2016.

Ugodnu mediteransku atmosferu Stratisa i Altisa novom Arma 3 ekspanzijom mijenjamo južnijim krajem otočja Tanoa na kojemu vlada tropsko okruženje.

Starbound

Filip Galeković 30.07.2016.

Nakon (pre)dugog proizvodnog ciklusa i raznoraznih iteracija svakog pojedinog elementa igrivosti, Starbound je napokon lansiran u orbitu.

Song of the Deep

Zoran Žalac 28.07.2016.

Otkrivamo je li nova igra metroidvania stila, zvana Song of the Deep, dovoljno osvježenje za vruće ljetne dane samim time što igrače odvodi u duboko podmorje.

LEGO Star Wars: The Force Awakens

Žarko Ćurić 27.07.2016.

Lego univerzum ponovno je probudio Silu, donoseći nam poznatu zabavu u udaljenoj galaksiji, zajedno sa svim poznatim manama i nekoliko ugodnih iznenađenja.