HCL.HR

Posljednje recenzije

Oxenfree

Zoran Žalac prije 12 sati

Oxenfree je naslov nezavisne produkcije koji se pokazao kao dobra alternativa ako niste u prilici zaigrati PS4 ekskluzivni Until Dawn.

Resident Evil 0 HD Remaster

Zoran Žalac prije 3 dana

Je li zadnji klasični Resident Evil naslov vrijedan povratka u zombijima nastanjen svijet? Iskreno rečeno, ovisi koliko vas puca nostalgija za njime.

The X-Files

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Kultni „Dosjei X“ vratili su se nakon 13 godina pauze. Vidjeli smo trećinu nove sezone kroz dvije epizode, a u ovoj recenziji komentiramo obje kao cjelinu.

That Dragon, Cancer

Zoran Žalac 16.01.2016.

That Dragon, Cancer nije igra koja će ostati upamćena po svom doprinosu gamingu. No, gledajući sasvim subjektivno, mogla bi vam biti nešto najemotivnije što ste do sada zaigrali.

Sherlock – The Abominable Bride

Zoran Žalac 04.01.2016.

Sherlockov povratak u 19. stoljeće zamišljen je kao nulta epizoda četvrte sezone. No, je li viktorijanski detektiv time napravio dobru tranziciju u razmaku od gotovo tri godine između dviju sezona?

Just Cause 3

Gregor Stojev 29.12.2015.

Just Cause 3 solidna je i bezbrižna zabava u koju se lako upustiti, no ometaju je neke sitne, ali iritantne gluposti.

Need for Speed

Žarko Ćurić 28.12.2015.

Novi Need for Speed ima sve sastojke koji su činili Underground nastavke popularnima, no je li sređivanje automobila dovoljno dobro da se novi nastavak vrati na tron uličnih utrka?

Star Wars: The Force Awakens

Zoran Žalac 24.12.2015.

Je li Sila doista snažna u sljedećem poglavlju Star Wars univerzuma ili joj moć daje majstorski odrađena promidžbena kampanja iza novog filma?

Acer Predator 17 gaming laptop

Igor Belan 09.12.2015.

Što može laptop cijene 30 000 kuna? Kakve specifikacije ima i kome takvo čudovište uopće treba? Odgovore potražite u našoj video recenziji jednog od najmoćnijih laptopa na svijetu.

Star Wars: Battlefront

Juraj Bevandić 09.12.2015.

Da je Star Wars: Battlefront kojim slučajem DICE-ov debitantski naslov, ne bi više nikada za njih čuli. No njihov pedigre koji ovdje nisu pokazati garantira da će se ovaj fijasko brzo zaboraviti, a nadamo se i da ga neće tako brzo pokušati oživjeti