HCL.HR

Recenzije: Hardware

AOC G2460VQ6 gaming monitor

Igor Belan 25.05.2016.

Testirali smo monitor koji vam neće izbiti previše novca iz džepa, ali će vam pružiti odlično gaming iskustvo za svoju cijenu, pogotovo ako imate AMD karticu.

Steam kontroler

Zoran Žalac 04.03.2016.

Naše višemjesečno proučavanje Steam kontrolera rezultiralo je nekontroliranom recenzijom. Ekskluzivno otkrivamo što je to Steamov gamepad drugim džojsticima ako si rodbina nisu?

Acer Predator 17 gaming laptop

Igor Belan 09.12.2015.

Što može laptop cijene 30 000 kuna? Kakve specifikacije ima i kome takvo čudovište uopće treba? Odgovore potražite u našoj video recenziji jednog od najmoćnijih laptopa na svijetu.

Asus ROG Sica gaming miš

Igor Belan 09.10.2015.

Asusov gamerski miš nazvan po prastarom bodežu dolazi s senzorom toliko dobrim da reže voće kao maslac. I skida glave u FPS-ovima.

Acer Aspire V Nitro gaming laptop

Igor Belan 07.06.2015.

Kao dokaz da gaming laptop ne mora biti pakleno skup, Acer nam je poslao jedan od najjačih modela u njihovoj Aspire V Nitro seriji koji ima bolje performanse i od skuplje konkurencije.

ASUS G751JY gaming laptop

Igor Belan 13.04.2015.

Asus nam je poslao još jedno prijenosno PC čudovište koje jede igre za doručak. Pogledajte što dobivate za gotovo 17 000kn u nasljedniku i dalje odličnog G750JZ modela.

HP Omen gaming laptop

Igor Belan 27.03.2015.

VIDEO RECENZIJA – Jedan od najbolje dizajniranih gaming laptopa došao nam je iz kompanije koja se nije proslavila gaming mašinama, ali očito je da itekako znaju što rade.

GeForce GTX 980

Igor Belan 06.01.2015.

VIDEO TEST – Proveli smo par iznimno romantičnih dana s trenutno najbržom grafičkom karticom na tržištu, izvrtili nekoliko testova i usporedili to s trenutnom nam glavnom karticom iz AMD-a.

ASUS G750JZ gaming laptop

Igor Belan 16.08.2014.

Ako vam je potrebno snažno prijenosno računalo za gaming ili posao, ova zvijer iz Asusa probavit će sve što joj bacite u usta. I tražit će još.

Nintendo 3DS XL

Igor Belan 29.08.2012.

Uz najveće ekrane koje je Nintendo ikada proizveo za neki svoj handheld, 3DS XL ispravlja i mnoštvo manjih problema koji su mučili originalni 3DS. Samo ga je malo teže staviti u džep.

PlayStation Vita

Igor Belan 03.03.2012.

S tri videa i detaljnim objašnjenjima gotovo svakog detalja koji morate znati prije kupnje, predstavljamo vam novu generaciju handhelda iz Sonya – ovo je PlayStation Vita!

Nintendo 3DS Circle Pad Pro

Igor Belan 15.02.2012.

VIDEO RECENZIJA – Velik, ružan i debeo, Nintendo 3DS Circle Pad Pro stavlja ergonomiju i funkcionalnost prije estetike. Isprobali smo ga uz RE: Revelations i pripremili novi video.

Sony Ericsson Xperia Play

Igor Belan 15.12.2011.

U detaljnoj recenziji s gamerske perspektive opisujemo i analiziramo Sony Ericsson Xperia Play, poznat i kao PlayStation Phone. Je li napredovao od izlaska i kakav je u usporedbi s handheldima?

Nintendo 3DS

Igor Belan 19.11.2011.

S 3D ekranom za čiji efekt ne trebate geeky naočale, pojačanim harverdom, 3D kamerama, prepoznatljivim dizajnom i zavidnim mogućnostima povezivanja, Nintendo 3DS je zanimljiva, ali i vrlo skupa konzola. Vrijedi li ju ipak nabaviti?

Amazon Kindle Wi-Fi

Robert Tauzer 02.02.2011.

Iako se primarno bavimo samo gamingom, istina je da smo potajno i gadget freakovi, pa smo jednostavno morali nabaviti i Amazonov čitač e-knjiga – Kindle.