HCL.HR

Recenzije: Igre za mobitele

Demon’s Rise

Dominik Bošnjak 19.09.2015.

Magični samuraji, podivljali patuljci i vilenjaci kukavice – što imamo za reći o Demon’s Riseu, novom taktičkom RPG-u za iOS?

Angry Birds 2

Dominik Bošnjak 25.08.2015.

Nakon više od 10 izašlih inačica i šake spin-offova baziranih na raznoraznim žanrovima, Rovio se sa službeno drugim ljutim ptičicama vratio korijenima. Ili tako barem tvrde.

Modern Combat 5: Blackout

Dominik Bošnjak 27.09.2014.

Vrijedi li još jednom spasiti svijet od zločestih terorista u ulozi prekaljenog i neuništivog marinca? Vrijedi, ali dobro bi vam došla željezna volja ili plastični kontroler.

Godfire: Rise of Prometheus

Dominik Bošnjak 08.09.2014.

Ambiciozan pokušaj ‘prevođenja’ megapopularnog God of War serijala na pametne telefone i tablete.

Lethal Lance

Dominik Bošnjak 15.08.2014.

Recenzirali smo hrvatsku odu retro arkadnim platformerima koja je odnedavno dostupna ekskluzivno na iOS platformi.

Hellraid: The Escape

Dominik Bošnjak 22.07.2014.

Recenzirali smo Hellraid: The Escape, mobilni hibrid avanture, simulatora umiranja i energetski neefikasnog radijatora.

Blackwell trilogija

Dominik Bošnjak 18.07.2014.

Recenzirali smo svojevrsnu interaktivnu verziju Šaptačice duhovima s manje scena Jennifer Love Hewitt pod tušem – Blackwell trilogiju.

Battleheart Legacy

Dominik Bošnjak 19.06.2014.

Recenzirali smo obećavajući Battleheart Legacy te dali odgovor na pitanje može li isti nadograditi bolesno zaraznu formulu svog prethodnika i još jednom oboriti sve rekorde prodaje.

Romans In My Carpet!

Dominik Bošnjak 15.06.2014.

Je li sučeljavanje starih rimljana s kućnim grinjama dovoljan razlog za kupnju još jedne jednostavne strategije na poteze?

Hitman GO

Dominik Bošnjak 02.05.2014.

Može li napeti, brutalni i originalni serijal poput Hitmana zaživjeti na igraćoj ploči poput kakve bizarne verzije čovječe ne ljuti se za odrasle? S tim smo pitanjem krenuli recenzirati Hitman GO.

Monument Valley

Dominik Bošnjak 21.04.2014.

Je li Monument Valley interaktivno umjetničko remek-djelo ili samo glorificirani FEZ bez vidljivih piksela?

Angry Birds Go!

Dominik Bošnjak 14.01.2014.

Iako je tehnički besplatan, pitamo se je li ovaj spoj Mario Karta i ljutih ptičica vrijedan prostora u memoriji vašeg mobilnog uređaja.

Final Fantasy IV: The After Years

Dominik Bošnjak 12.01.2014.

Posljednja Final Fantasy mobilna igra u 2013. godini, Final Fantasy IV: The After Years je odnedavno dostupna za download na iOS App Storeu i Android Playu. Vrijedi li za nju istresti gotovo sto kuna?

Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies

Dominik Bošnjak 14.12.2013.

Firaxis 2013. godinu okončava nastavkom svoje popularne iOS igre Ace Patrol, a je li pola godine razvoja dovoljno za unaprijeđenje uspješne formule pročitajte u našoj recenziji Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skiesa.

Shadowgun [iOS]

Igor Belan 20.11.2011.

VIDEO RECENZIJA – Jedna od grafički najimpresivnijih igara za mobilne uređaje nije toliko impresivna u smislu same igrivosti. Vrijedi li ju ipak kupiti?