HCL.HR

Recenzije: PC igre

Expeditions: Viking

Zvonimir Komar 07.05.2017.

Expeditions: Viking osvojit će ljubitelje klasičnih RPG-ova i pokazati koliko su mnogi moderni naslovi razvodnili i efektivno uništili neke od ključnih mehanika za istinsku RPG zabavu.

Steep

Juraj Bevandić 15.12.2016.

Steep je trenutno najbolja simulacija ekstremnih zimskih sportova ove generacije, a daleko najbolje simulira ekstremnu dosadu i blažu nekompetenciju.

Watch Dogs 2

Zoran Žalac 28.11.2016.

Recenzijom Watch Dogsa 2 pokušavamo biti podjednako britki kao i njegovi hakeri, premda je to teška zadaća ako niste totalno izmišljeni likovi moderne satire.

Virginia

Zoran Žalac 02.10.2016.

Publika Virginiu uspoređuje s filmskim djelima Davida Lyncha, a mi u recenziji pokušavamo odgonetnuti je li to dobra stvar za jednu igru.

Champions of Anteria

Zoran Žalac 13.09.2016.

Ubisoftov novi serijal nada se spojiti RPG mehaniku i nekad slavne Settlerse, no na kraju jedva spaja kraj s krajem u vrlo površnu igru.

Mother Russia Bleeds

Petra Rukav 12.09.2016.

Pridružili smo se tuči u sovjetskoj Rusiji, pošteno namlatili protivnike i primali udarce kao da smo veliki; no koliko je Mother Russia Bleeds doista krvav pročitajte u našoj recenziji.

Seasons After Fall

Filip Galeković 07.09.2016.

Zaigrali smo očaravajući platformer koji za promjenu godišnjih doba u prirodi optužuje jednu lisicu.

No Man’s Sky

Zoran Žalac 19.08.2016.

Nismo istražili svih 18 kvintilijuna planeta, ali ono malo što jesmo ispričalo nam je tužnu priču o igri koju su utušile vlastite ambicije.

ABZU

Zoran Žalac 09.08.2016.

Zaronili smo u Abzu, vodenu igru koja se po ugođaju i stilu uspijeva približiti kultnom Journeyju ozbiljnije nego ijedan drugi naslov prije nje.

Bear With Me

Filip Galeković 09.08.2016.

Ova klasična point ‘n’ click avantura hrvatskog razvojnog studija prezentira noir, ali malo drugačiji od onoga na što ste navikli.

Batman: The Telltale Series

Zoran Žalac 04.08.2016.

Telltaleov Batman napustio je svoju spilju i odradio prvu epizodu svoje avanture u kojoj fokus nije na akciji nego na psihološkoj bitci Brucea Waynea.

Arma 3 Apex

Stjepan Fikter 02.08.2016.

Ugodnu mediteransku atmosferu Stratisa i Altisa novom Arma 3 ekspanzijom mijenjamo južnijim krajem otočja Tanoa na kojemu vlada tropsko okruženje.

Starbound

Filip Galeković 30.07.2016.

Nakon (pre)dugog proizvodnog ciklusa i raznoraznih iteracija svakog pojedinog elementa igrivosti, Starbound je napokon lansiran u orbitu.

Song of the Deep

Zoran Žalac 28.07.2016.

Otkrivamo je li nova igra metroidvania stila, zvana Song of the Deep, dovoljno osvježenje za vruće ljetne dane samim time što igrače odvodi u duboko podmorje.

LEGO Star Wars: The Force Awakens

Žarko Ćurić 27.07.2016.

Lego univerzum ponovno je probudio Silu, donoseći nam poznatu zabavu u udaljenoj galaksiji, zajedno sa svim poznatim manama i nekoliko ugodnih iznenađenja.