HCL.HR

Recenzije: Trash

Real Madrid: The Game [PC, PS2, PSP, Wii Trash]

Zoran Žalac 12.04.2010.

Mislili ste da je prošlogodišnji PES bio loš? Da je FIFA razočarala? Onda se definitivno niste susreli s uvjerljivo najgorom simulacijom nogometa – Real Madrid: The Game.

Oval Office: Commander in Chief [PC Trash]

Marko Babić 25.08.2009.

Ultimativna simulacija moći za PC napokon nam je stigla u ruke. Oh kako smo je željno izčekivali! Pročitajte kako je to biti virtualni predsjednik SAD-a, u lošem virtualnom svijetu.

Stalin vs Martians [PC]

Marko Babić 26.07.2009.

Naš dežurni trash recenzent Marko prihvatio se još jednog nezavidnog posla recenziranja deklarirane trash igre imena Stalin vs Martians. Zašto je na kraju Marko ostao oduševljen? Čemu tako visoka ocjena?

Ice Cream Tycoon Deluxe [PC TRASH]

Marko Babić 28.02.2009.

Još jedna tvrdokorna trash igra sjela je u ruke našg Marka. Koliko je ovaj puta razočaran svojim životom i poslom trash recenzenta? saznajte…

My First Pony [PC TRASH]

Marko Babić 03.01.2009.

Postoji neko ustaljeno mišljenje kako sve klinke vole konje, tj. ponije ponajviše. Zbog toga ostatak gaming zajednice mora plakati kad dobijemo igre u kojima je vaš zadatak brinuti se za ponije.

Exodus from the Earth

Zoran Žalac 16.12.2008.

Opet je došlo vrijeme da u ulozi tajnog agenta spasimo svijet od sigurnog uništenja. Nažalost, ovaj puta protagonist nije James Bond već Frank Rixon, a mi smo zalutali u bezlično sivilo FPS-a zvanog Exodus from the Earth.

Legendary [PC]

Zvonimir Lolić 06.12.2008.

Pandorina kutija je otvorena, svijetu kakvog poznajemo prijeti uništenje, a vi ste tu u ulozi Jacka Deckarda da beštijama koje su zaluđene apokalipsom stanete na kraj i pošaljete ih u… u… u vječna lovišta.

Iron Man [PC]

Mladen Beraković 07.09.2008.

Iako je prošlo nekoliko mjeseci od izlaska samog filma pa potom i igre donosimo vam recenziju „Željeznog Čovjeka“. Dosta se pričalo i očekivalo, no svi znamo kako završe igre pravljene po filmovima – neslavno. Pročitajte kako je prošao Iron Ma

Mission Runway [PC]

Damir158 13.06.2008.

Dugine boje, dječji smijeh, lizalice, nestašluk, glamur, sreća, ružičasti poni i volia! Gotove su nove tapete za moj dnevni boravak! Sad…recenzija.

Alpha Prime [PC]

Grga Petrović 23.02.2008.

Alpha Prime čisti je primjer low budget ultimate-treša. No dok postoji onaj dobar treš, postoji onaj loš, onaj koji jednostavno ne shvaća da je treš. I tu počinju problemi.

Alien Disco Safari

Marko Babić 14.06.2007.

Postoji li lošije ime za igru? Da li je igra toliko loša koliko i njeno ”originalno” ime? Doznajte…

Bus Driver

Vedran Vlahović 05.04.2007.

Na naše opće zadovoljstvo i sreću nekolicina Čeha okupilo se i stvorilo jednu od najboljih trash igara koje smo imali priliku igrati. Svi oni koji su godinama čekali simulaciju vožnje autobusa došli su na svoje.

Beer Tycoon

Vedran Vlahović 21.03.2007.

Netko se opija zbog žene, netko cuga zbog migrene, a netko što izgubio je vlast. U kafani svi su isti, i portiri i ministri, jer biti blesav najveća je strast.

SpongeBob SquarePants Nighty Nightmare

Marko Babić 13.02.2007.

SpužvaBob, kako su ga naši prevoditelji vješto nazvali, možda je zanimljiv crtani film, ali ova igra definitivno nije.

London Taxi Rush Hour

Marko Babić 07.02.2007.

Oduvijek ste željeli voziti taksi iako je vaš otac htio da budete astronaut? Ova igra je baš za vas. Nije da valja, ali hej, za vas je.