HCL.HR

Posljednje recenzije

Watch Dogs 2

Zoran Žalac prije 4 dana

Recenzijom Watch Dogsa 2 pokušavamo biti podjednako britki kao i njegovi hakeri, premda je to teška zadaća ako niste totalno izmišljeni likovi moderne satire.

Call of Duty: Infinite Warfare

Zoran Žalac i Igor Belan prije 5 dana

Najdrugačiji od svih drugih Call of Duty nastavaka! Svemirski ep zbog kojega ćete se boriti za kisik! Ili možda ipak samo jedna velika zašećerena floskula?

Dishonored 2

Juraj Bevandić 20.11.2016.

Dishonored 2 je prekrasna igra kola sreće bez pogrešnih odgovora s krizom identiteta zbog koje na trenutke smrdi po srednjoškolskoj zadaćnici o Hamletu.

Titanfall 2

Gregor Stojev 13.11.2016.

S pravom kampanjom u džepu pa tako sada napokon i na PS4, pogledajte s nama je li Titanfall 2 jedini logičan izbor za ljubitelje hodajućih tenkova.

Battlefield 1

Stjepan Fikter 02.11.2016.

Prvi svjetski rat Battlefield 1 predstavlja s impresivnim vizualima, ali i ostaje na tome jer osim klasičnih Battlefield momenata, nova tematika ne demonstrira ništa značajnije za sam serijal.

Mafia 3

Zoran Žalac 18.10.2016.

Neki će reći da Mafia 3 ne poštuje svoju tradiciju, no mi diskutiramo je li rušenje te tradicije nužan korak u nastojanju da serijal učvrsti svoju poziciju u žanru sandbox igara?

NBA 2K17

Tomislav Petrinec 09.10.2016.

NBA 2K17 ima težak zadatak – biti bolja igra od ionako odlične prošlogodišnje. Jesu li developeri uspjeli dostaviti još jednu košarkašku simulaciju vrijednu hvalospjeva ili su ovaj put malo zakazali? Evo što mi mislimo.

FIFA 17

Zoran Žalac 04.10.2016.

Je li prelazak na novi engine Fifu 17 usmjerio u dobrom smjeru ili joj je postavio neočekivanu prepreku? Odgovor je dvodijelan i možda vam se ne svidi.

PES 2017

Juraj Bevandić 02.10.2016.

Iako sadržajem i kvalitetom izrade vidno kaska za konkurencijom, PES 2017 je ružno pače koje ima čarobne sposobnosti pretvarati vodu u energetski napitak.

Mother Russia Bleeds

Petra Rukav 12.09.2016.

Pridružili smo se tuči u sovjetskoj Rusiji, pošteno namlatili protivnike i primali udarce kao da smo veliki; no koliko je Mother Russia Bleeds doista krvav pročitajte u našoj recenziji.