HCL.HR

Posljednji specijali

GAMING ŠKOLA: Jesu li igre ikada smrdile?

Igor Belan prije 4 dana   •   Game Special

Videoigre doživljavamo osjetilom vida i sluha, no jeste li znali da su neke igre pokušale i mirisati? Ili smrdjeti, zavisi kako gledate na to. Sve o tome u novoj epizodi Gaming škole.

POKEMON GO ŠKOLA #2: Kako levelirati brže i čemu uopće služi moj level?

Žarko Ćurić prije 1 tjedan   •   Game Special

U drugoj lekciji naše Pokemon Go škole upoznat ćete sa sustavom levela – kakve veze vaš level ima s Pokemonima koje susrećete i kako brzo podići osobni level kroz strpljenje i čuvanje jaja.

POKEMON GO ŠKOLA #1: Kako ih uhvatiti sve ili barem što više

Žarko Ćurić 14.07.2016.   •   Game Special

U prvoj epizodi našeg mini serijala Pokemon Go Škola objašnjavamo osnove hvatanja Pokemona – kako izabrati Pikachua kao prvog Pokemona, kako u svoj tim pridobiti teže Pokemone, što je to Curveball i mnogo više.

Igrali smo Watch Dogs 2, mogao bi vam hakirati mozgove

Zoran Žalac 11.07.2016.   •   Najave, Najave multiplatform igara

Watch Dogs 2 trebao bi biti sve što jedinica nije bila – čista, neiskvarena, neograničena zabava s hakiranjem u velikom gradu. Ako uspije u svemu što smjera, hakirat će nam mozgove da ga igramo satima i satima.

Najzanimljivije nove igre – 07/2016

Zoran Žalac 02.07.2016.   •   Datumi izlaska igara

Pogledajte koje igre izlaze u vrućem sedmom mjesecu i provjerite kojih pet mi preporučamo da svakako provjerite. Ljetna suša igara je u tijeku pa ne očekujte velike AAA blockbustere, ali neke od ovih indie igara mogle bi vam sjesti kao sladoled na moru.

Igrali smo Ghost Recon: Wildlands i bilo je zabavno

Aleksandar Roknić 28.06.2016.   •   Game Special

Hoće li Ghost Recon: Wildlands biti još jedna uspješnica iz Ubisofta ili totalni fail? Zaigrali smo ga na E3 sajmu u LA-u i prvi dojmovi su vrlo pozitivni.

Letjeli smo kao ptica po E3 sajmu uz Ubisoftov Eagle Flight

Aleksandar Roknić 24.06.2016.   •   Game Special

Na E3 sajmu isprobali smo i Ubisoftovu VR “letačinu” zvanu Eagle Flight – zaigrali smo Capture the Flag mod, lovili zeca, bježali kroz krošnje virtualnog Pariza i bilo je zakon.

Zaigrali smo Steep, Ubisoftovo veliko iznenađenje E3 sajma

Aleksandar Roknić 19.06.2016.   •   Game Special

Može li Ubisoft igrom o ekstremnim zimskim sportovima zapaliti šire mase gamera? Je li Steep sve što smo tražili od jedne takve igre? Evo naših prvih dojmova s E3 sajma.

Vidjeli smo demo novog God of Wara iza zatvorenih vrata

Aleksandar Roknić 17.06.2016.   •   Najave

Kratos je promijenio kameru kojom gleda na svijet, malo ostario i pustio bradu, a iako će neki reći da je omekšao zbog sina, po svemu što smo vidjeli na E3 sajmu brutalan je kao i uvijek.

Najčudnije nogometne igre ikada

Igor Belan 17.06.2016.   •   Game Special

Mjesec je Europskog prvenstva, a mi vam ususret današnjoj utakmici Hrvatske protiv Češke donosimo zabavan pregled najčudnijih nogometnih igara ikada. Nadamo se da ovo niste ni nećete nikada zaigrati.