HCL.HR

Posljednji specijali

Najzanimljivije nove igre – 10/2016

Zoran Žalac 01.10.2016.   •   Datumi izlaska igara

Nadamo se da ste se zagrijali u devetom mjesecu i ušli u ono što bismo nazvali gejmerskom formom. Jer naredni dani pred nama bit će nemilosrdni – čeka nas hrpa igara, što velikih hitova, što indie bisera, što remastera i portova.

Kako besplatno igrati PlayStation 3 igre na PC-u?

Zoran Žalac 03.09.2016.   •   Game Special

Donosimo vam vodič kako zaigrati PlayStation ekskluzive poput Uncharteda, God of Wara ili Infamousa na računalu.

Najzanimljivije nove igre – 09/2016

Zoran Žalac 01.09.2016.   •   Datumi izlaska igara

Gotovo je s godišnjim odmorima, na ljetovanja u devetom mjesecu idu samo penzići. Vraćamo se u škole, na fakultete i dnevno rintanje, a taj je povratak lakše prihvatiti uz prve jesenske hitove u svijetu videoigara.

Sve što morate znati o Battlefield 1

Petra Rukav 20.08.2016.   •   Najave

Spremni za akcijom nabijeno napucavanje na bojištima Prvog svjetskog rata? Battlefield 1 iliti najiščekivanija pucačina godine uskoro nam dolazi, a u ovom videu prenosimo vam sve što o njoj morate znati.

INTERVJU: S kreatorom Mafia serijala pričali smo o njegovom novom projektu – Kingdom Come: Deliverance

Žarko Ćurić 10.08.2016.   •   Intervjui

Dobili smo priliku ugodno proćaskati s bivšim tvorcem popularnog Mafia serijala koji sada radi na povijesnom RPG naslovu Kingdom Come: Deliverance.

Igrali smo Civilization 6

Juraj Bevandić 03.08.2016.   •   Najave, Najave igara ekskluzivnih za PC

Proveli smo četiri sata uz novi nastavak najpoznatije 4X strategije i prenosimo vam svoje dojmove o najvažnijim novitetima koje od Civilizationa 6 možete očekivati već ove jeseni.

Najzanimljivije nove igre – 08/2016

Zoran Žalac 01.08.2016.   •   Datumi izlaska igara

U 8. mjesecu natjecateljski duh nije ekskluzivan samo na sportskim i političkim terenima – ponuda igara također je kompetitivna uz naslove koji se nipošto ne srame obećati velike stvari.

GAMING ŠKOLA: Jesu li igre ikada smrdile?

Igor Belan 23.07.2016.   •   Game Special

Videoigre doživljavamo osjetilom vida i sluha, no jeste li znali da su neke igre pokušale i mirisati? Ili smrdjeti, zavisi kako gledate na to. Sve o tome u novoj epizodi Gaming škole.

POKEMON GO ŠKOLA #2: Kako levelirati brže i čemu uopće služi moj level?

Žarko Ćurić 20.07.2016.   •   Game Special

U drugoj lekciji naše Pokemon Go škole upoznat ćete sa sustavom levela – kakve veze vaš level ima s Pokemonima koje susrećete i kako brzo podići osobni level kroz strpljenje i čuvanje jaja.

POKEMON GO ŠKOLA #1: Kako ih uhvatiti sve ili barem što više

Žarko Ćurić 14.07.2016.   •   Game Special

U prvoj epizodi našeg mini serijala Pokemon Go Škola objašnjavamo osnove hvatanja Pokemona – kako izabrati Pikachua kao prvog Pokemona, kako u svoj tim pridobiti teže Pokemone, što je to Curveball i mnogo više.