HCL.HR

Posljednji specijali

Mafia 3 – najbrutalnija Mafia igra do sada

Zoran Žalac prije 10 sati   •   Najave

Mafia igre nisu za malu djecu, no Mafia 3 obećava najbrutalniju akciju ikad viđenu u ovom serijalu igara otvorenog svijeta. Pogledajte kako će to izgledati.

INTERVJU: Patrice Désilets, čovjek koji je stvorio Assassin’s Creed serijal

Žarko Ćurić prije 1 tjedan   •   Intervjui

Na Reboot Developu imali smo priliku pričati s Patriceom Désiletsom, čovjekom koji je kreirao prve tri Assassin’s Creed igre, a trenutno radi na ANCESTORS: The Humankind Odyssey.

Zabavio sam se jednom u Falloutu 4, bilo je užasno

Zoran Žalac 14.05.2016.   •   Kolumne

Gdje je to Bethesdina najnovija igra podbacila toliko da vam ubije interes za Fallout serijalom, a da pri tome nije ispala loš proizvod od kojega treba zazirati?

Što znamo o gamerima i gamericama u Hrvatskoj?

Krešimir Krolo 10.05.2016.   •   Kolumne

Tko su gameri u Hrvatskoj? Koliko su stari i čime se, pored igranja igara, zapravo bave? Potpomognuti našim velikim znanstvenim istraživanjem uništavamo stereotipe i oslikavamo sliku prosječnog hrvatskog gamera, odnosno gamerice.

Zašto mrzite Call of Duty igre?

Zoran Žalac 03.05.2016.   •   Kolumne

Za negativan stav mnogih igrača prema CoD-u definitivno postoji razumno objašnjenje, a ono nije skriveno u nekoj zavjeri hipija ili vanzemaljaca.

Najzanimljivije nove igre – 05/2016

Zoran Žalac 02.05.2016.   •   Datumi izlaska igara

Od istraživača pred mirovinom do paklenih pucačina, peti mjesec tekuće nam godine donosi neke dugoočekivane potencijalne hitove, a mi izdvajamo šest najzanimljivijih u novom video specijalu.

Igrao sam Overwatch na konzoli i nije bilo čudno

Igor Belan 20.04.2016.   •   Game Special

Prošli vikend Blizzard nas je pozvao u Varšavu da zaigramo Overwatch na PlayStationu 4, a jedina čudna stvar je što nismo mogli prestati pobjeđivati.

Doom – pucačina iz pakla

Igor Belan 11.04.2016.   •   Najave

Desetljeće nakon trećeg nastavka kultne franšize, Doomski Pakao ponovno zjapi otvoren. U 5. mjesecu oslobođene oblike zla ćemo uskoro upoznati s vlastitim arsenalom oružja kroz rebootano izdanje. Evo što sve možete očekivati.

STVARNO najzanimljivije nove igre – 04/2016

Zoran Žalac 01.04.2016.   •   Datumi izlaska igara

Zaboravite na proljetni umor jer nam stiže nekoliko uzbudljivih igara, a i prvi VR naslovi su tu, kao i dvije platforme na kojima ćemo iskušati tu virtualnu stvarnost.

Quantum Break – igra uz koju ćete izgubiti pojam o vremenu

Igor Belan 28.03.2016.   •   Najave

Novi naslov tvoraca Max Paynea i Alan Wakea opet se bavi usporavanjem vremena, ali i raznim drugim vremenskim manipulacijama. Quantum Break stiže nam za par dana, a ovo je sve što znamo o njemu, u video formatu.