HCL.HR

Bacite iznenađujuće prvi pogled na Switchov dodirni zaslon u akciji

Juraj Bevandić 24.01.2017.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Otkad smo doznali da je uistinu osjetljiv na dodir potpuno smo prestali istraživati zaslon Nintendo Switcha, pa ga tek sada dobivamo priliku vidjeti u akciji i izgleda pristojno.

Zadnjih desetak dana puno se priča o Nintendovoj novoj konzoli, ali začuđujuće malo se pričalo o njenom dodirnom zaslonu. Zaista, s obzirom na to koliko nas je ta informacija zanimala prije punog otkrivanja nekako se o tome prestalo pričati kada smo doznali da će zaslon biti osjetljiv na dodir. Priloženi video je ustvari trenutno možda jedina dostupna snimka tog zaslona u akciji.

Postoje glasine da Nintendo možda još nešto krije u vezi tog zaslona, možda nam prešućuju da ima 3D touch mogućnosti ili slične điđa-miđe. Ako je tako, onda se to ne vidi u ovom videu, ali vjerujemo da bi se Nintendo u tom slučaju već potrudio ukloniti video baš kao što su uklonili i prve slike tamne teme korisničkog sučelja koje su na kraju ipak sačuvane na NeoGAF forumu.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Mixa

    24.01.2017 - 22:27

    Pa, klasican touchscreen, koliko ja primecujem. Fino radi, a i sada sam prvi put video kako slika sa Switch-a prelazi na TV. Dosta brzo, moram reci.

  • FOYE

    24.01.2017 - 23:05

    Zanimljovo je sve to oko switcha al nekako me dizajn stalno odbija ne cini mi se da bi mi bas dobro lezo u rukama

  • YeYa

    25.01.2017 - 08:09

    Dobra opcija ali touchscreen nece prodavati konzolu :/

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?