HCL.HR

Call of Duty Infinite Warfare ima crafting sustav za oružja

Juraj Bevandić 14.10.2016.   •   16 komentara   •   Trailer


Call of Duty Infinite Warfare ima crafting sustav za oružja u multiplayeru koji ćemo moći isprobati već u beti, a novi trailer nam objašnjava kako to točno funkcionira.

U multiplayeru Infinite Warfarea moći ćemo izrađivati sami svoja oružja. Skupljanjem crafting valute naziva salvage koju ćemo dobivati na razne načine kroz igranje stvarat ćemo razne verzije prototipa i onda ih uređivati ne bi li dobili oružja po svome guštu. Također izgleda kako će se uz to povezati i sustav perkova, pa će neke naprednije i vrjednije nagrade vezati uz rjeđe prototipove oružja.

Sviđa li vam se ovaj sustav? Očekujete li da će produbiti vaš interes ili vas ekskluzivnost oružja odbija?

Komentari (16)

  • lucho-CRO

    14.10.2016 - 18:06

    Najrealnija igra ove godine, je**s battlefield ovo je stvarnost i vrhunac buhaha koja glupost ( ne ovaj crafting sustav vec sama igra po sebi ) ps. jadni mladi koji tek krecu u gaming svijet i po prvi put se susrecu s cod igrom i zaigraju bas ovaj dio..zamislite im izraz lica kad shvate da postoji i battlefield i kad ga zaigraju..mislim da ce cod letit kroz prozor 2 ulice dalje hahaha 😛 salim se ja ovo je dobro kakav bi mogao bit sljedeci..vjv ce svi biti u zraku i skakati po oblacima..kakvo tlo, vozila i objekti..to vise nije in 😀

    • Dragan[MKD]

      @lucho-CRO, 14.10.2016 - 18:20

      Mislim da vecina CoD igraca medgu koji sam i ja ponosno kazem kupuvao sam svih CoD izdanja do sada, pa tako i ovo zajedno sa Fifom mi se maltene jedini igara koji kupim jer jebiga ograniceni budget i opcenito mislim da su 100+ eura dovoljno za potrositi na igara u godini. Ovoj CoD mislim da ce biti najbolji do sada za sto imam nekoliko razloga, prvo marketing: Nz dal se secate ali za Ghost isti developer, druga prica, reklame, trailere na svih strana, E3 prezentacije, spot na Eminem?????, McDonals kampanje, Merchandise i razni drugi promidzebni materijala, a igra je ispala kako sto je ispala (da se razumemo to je i dalje bila ok igra bar za meni). a sada prvi trailer u travnju (svi se secate pretpostavljam) pa onda kratki SP prikaz od jedva jedna minuta na PS4 stand, i cak onda prikaz MP krajom kolovoza pocetkom rujna, sto daje dojam da su mnogu ulagale u igru, i spored meni najbolji CoD do sada, onaj zadnji video za MP je potvrdio to,
      sto svaki koji je pogledao zna da je dobitna kombinacija, jedino se plasem da ce neki biti OP ali mislim da se to da popraviti nakon closed beta koja pocinje krajem mijeseca, e sad dolazimo do BF1, ja ni sam ljubitel starovinsko ratovanje, probao sam BF3 kad je bila dzaba na Originu on the house, ali nije mi legla kao i na vecina CoD igraca koliko sto pricamo medgu sebe, dojami su nekako slicne, nz mozda da je smesno, ali nesam mogao razlikovati ruse od amerikance uniformi su im bile slicne, ni sam svatio one plave tocke na mape i one orangaste i uopce timovi u igri kako su podjelene 32/64 igraca, niko za vreme kanpanji mi nije objasnio kako da upravljam sa avionim/chopper/tenk i stalno sam bio izgubljen na mapi i radio sam gluposti, sniper nije bio isti i jako mi je bilo tesko da pucam sa velika distanca, posebno kad se usporedi sa sniper u CoD, nije mi se svideo i cijelokupni haos na boistu, i jos puno malih stvari koji smetaju na svih CoD igrace, bar one sa kojim sam imao moznost da pricam. Svakako plus je to sto je CoD naklonjen PS4 a BF1 XO S. Eto to je moja prica kao CoD igrac u susred sa BF. I btw igra se igra ne zato sto je realna nego zato sto je zabavna, a COD se moze igrati celu godinu i je vraski zabavan i ako ce Igor posnimiti CoD Betu nadam se da ces uviditi to.

    • don5pro

      @Dragan[MKD], 14.10.2016 - 18:22

      E to je komentar 🙂

    • closingtime

      @Dragan[MKD], 14.10.2016 - 22:57

      Ovome treba dodati da je Battlefield daleko, daleko od realnosti također. Obje igre su velike arkade koje nemaju veze s realizmom, ali razlika je u tome što BF zahtjeva veću taktiku i razmišljenje za razliku od COD-a.

    • Makaveli.K.R.

      @closingtime, 15.10.2016 - 18:40

      Bas zbog toga mi se Bf1 više sviđa sam po sebi…Možda nije blizu realnosti i prvog svjetskog rata ali puno se truda mora uložit da bi bio dosljedan svjetskom ratu tj. nije im dozvoljeno izmišljati nego moraju se držati svega onog kako je zapravo bilo.. S druge strane COD developeri mogu raditi šta im padne na pamet pogotovo zbog toga što je u pitanju futurizam a tog futurizma malo tko da nije sit.. Vjerovadno i ovaj “crafting sustav” nebi bio tu da COD nije dobio puno negativnih kritika iako je nešto slično ovome postojalo u prošlim COD igrama..

  • don5pro

    14.10.2016 - 18:23

    Ma ovaj Call of Duty posto neka osrednja fps igra

  • Sib3riX

    14.10.2016 - 19:47

    da stave ne znam sto nebi ga stavio u pc. Smece stoljeca !

    • closingtime

      @Sib3riX, 14.10.2016 - 22:59

      Ako ćemo suditi po internetskom hejtu, nije čak ni smeće godine, pored No Man’s Sky.

  • Toka123

    14.10.2016 - 20:12

    Ne kontam sto moras pre order da bi igrao betu

    • RapthorPechina

      @Toka123, 15.10.2016 - 11:12

      Bit će i full open beta nešto kasnije

    • Toka123

      @RapthorPechina, 15.10.2016 - 11:31

      Kak znas?

    • RapthorPechina

      @Toka123, 15.10.2016 - 11:53

      Svake godine je bilo tako

  • darijoman

    14.10.2016 - 20:55

    Odigram singlicu kad dođe na red 😉 I da sviđa mi se taj crafting sustav oružja

  • sgtbare

    15.10.2016 - 00:53

    cod = wannabe arena shooter

  • RapthorPechina

    15.10.2016 - 11:18

    Bit će ovo vrhunska igra ko i bo3. Opet će igra zahtjevati puno skila sa kretanjem po mapama. Trebat će puno vremena za savladat ju da imam nekakve šanse h kompetitivnom multiplayeru !

  • departed1983

    15.10.2016 - 11:45

    Bas sam gledao stream na twitchu. IW su roboti koji sprejaju sa SMGovima, skakucu i trckaraju u krug kroz 2-3 hodnika.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?