HCL.HR

Čovjek udara šakom u glavu klokana koji davi psa – tipična subota u Australiji

Juraj Bevandić 05.12.2016.   •   28 komentara   •   Game Over


Ako pitate ovog Australca, subotnje jutro kao da i nije dobro ako ne naletite na klokana kako vam davi psa i opalite mu fin kacot u kratkom boksačkom okršaju.

Ne biste vjerovali kako sve ljudi žive diljem svijeta. Neki gladuju, neki spavaju s vukovima, a ovaj tip u Australiji mora štititi svog psa od klokana koji ga davi ni više ni manje nego tako da ga opali šakom u facu. Ne znamo doduše je’l čudnije to što čovjek boksa s klokanom ili to što je klokan uhvatio psa u polugu, što se pobogu zbiva tamo dolje?

Naša Game Over rubrika je vaša dnevna doza zakon stvari s interneta koje nemaju veze s igrama, ali bismo često voljeli da imaju.

Označeno sa: ,

Komentari (28)

  • Tony Ghost 1811

    05.12.2016 - 16:08

    Mislim da bi ga klokan razbio. Inace boksaju jako dobro ?

  • SemirTheChosen

    05.12.2016 - 16:11

    Real Life Tekken! xD P.S. nije trabo udariti jadnog kengura!

    • chupacabra1

      @SemirTheChosen, 07.12.2016 - 00:16

      A nije mu nista bilo, pa i ja bih isto za svog psa napravio. Nije se lik izivljavao, napravio je sta je morao i koliko je bilo potrebno

    • Andrash

      @chupacabra1, 07.12.2016 - 20:37

      Vjerujem da klokan nebi ništa psu napravio

  • TeroXCro

    05.12.2016 - 16:23

    To je za Ruse ništa,oni tako medvjede svaki dan lamataju.

  • croBilly394

    05.12.2016 - 16:55

    Klokan je inače kiropraktičar koji je samo htio centrirati psa, ali vlasnik nije shvatio njegov plemeniti naum, i eto zla..

  • Daky101

    05.12.2016 - 17:03

    Ovo mi je bilo među recommended videos na Youtubeu iz nekog razloga hahaha

  • Smoolex

    05.12.2016 - 17:38

    Klokan je ostao u : What the fuck man?

  • goldfinger

    05.12.2016 - 23:02

    Hahahaha!!!!!!!!!!!Koja petarda!!!

  • Matija Andric

    05.12.2016 - 23:48

    hahahhaah… Odavno se nisam ovako nasmijao.

  • PppPP

    06.12.2016 - 01:09

    kako ga je centrira hahahahahah

  • Sackboy

    06.12.2016 - 04:42

    Ne radi video 🙁

  • MaliMicek

    06.12.2016 - 06:50

    Ne vidim dobro ali na usporenoj snimci čini mi se kao da je pas krvav da mu je vrat potpuno razderan, jel moguće da ga je tako jako primio klokan ? Ovo baš i nije smiješno, klokan je napao psa, vjerovatno branio teritorij ovo nije jedna od onih bezveznih situacija, ovo je moglo lošije završit, srećom vlasnik psa stvarno ima muda. To je slično situaciji gdje šečeš psa i napadne ga neki krvoločni triputa veći cucak od njega. Treba reagirati u djeliću sekunde i ne pokazati mrvicu straha. Nisam se našao s klokanom al ajmo reć da sam bio nekoliko puta u sličnoj situaciji i nije mi bilo do smijeha. Al shvaćam kako budalama koje nikad nisu morale branit životinju ovo je smiješno. Australija je divljina a ne zajebancija. I da, svaka vam čast ovo ima veze s gamingom sve u 16. Znam da ima vijesti nevezane za gaming al ovo izgleda kao lagano padanje na Indexovu razinu skupljanja klikova senzacionalnim naslovima.

    • Igor Belan

      @MaliMicek, 06.12.2016 - 09:37

      Ti si dakle uvjeren da je samo “budalama koje nikad nisu morale braniti životinju” ovo smiješno? A ne znam ni zašto ti odgovaram nakon uvrede na kraju komentara koja daje do znanja da ti baš ništa nije jasno – kao da baš ne kužiš ništa. Ali da, ti si MaliMicek – već poznata pojava – najčešće komentiraš normalno, razumno, a onda se svako toliko ovako izblamiraš… i svijet ide dalje.

    • veki666

      @Igor Belan, 06.12.2016 - 14:28

      Nije mu vrat razderan nego ima zaštitni ovratnik od tkanine ako ga slučajno nešto napadne i počne gristi za vrat da ga zaštiti. Pogledaj i ovog drugog psa koji dotrči nakon udarca da ima isto…ne brini peseku nije niš.

    • MaliMicek

      @Igor Belan, 07.12.2016 - 06:33

      Ti si Igor Belan uvijek u pravu apsolutno nikad u krivu jer si urednik portala pa moraš pokazati čvrstu šaku. Da vjerovatno nisi na brzinu preletio preko mojeg posta shvatio bih da se ne obraćam nikome iz redakcije niti tebi niti Freddyu nego komentatorima koji “urlaju” od smijeha jer vjerovatno ne shvaćaju ozbiljnost situacije iako da slažem se, random gledaocu videa izgleda smiješno. Čovječe ne moraš se uvijek osjećat prozvanim ili odogovornim da odgovaraš na svaki komentar i u mom komentaru ima daška sarkazma. Više bih rekao da te malo pogodila ovo s Indexom nego klokan al ajd totalno si u pravu ništa ja ne kužim.

    • Igor Belan

      @MaliMicek, 07.12.2016 - 09:37

      Meni se čini da si ti taj koji je brzo preletio svoj komentar. Svojim komentarom si prvo uvrijedio sve kojima je ovo smiješno (doslovno ih nazvao budalama) i na kraju si direktno išao uvrijediti i mene koji dirigira sadržajem portala, samog autora posta, odnosno sam portal… i sad ublažavaš situaciju, kao da nisi. Ako dođeš u profinjeni restoran u Opatiji i počneš se derati “pali ste na razinu gostione iz Ogulina”, jel misliš da se šef neće osjećati prozvano? :/ I da, ne bi mi smetalo da smo Index i u ovoj metaforu gostiona u Ogulinu nije nužno ni lošija od restorana u Opatiji. #samokažem Uglavnom, Game Over rubriku imamo već godinu dana i ovo nije prvi “negamerski” video što smo objavili. Ti si ovdje već praktički familija koliko si dugo tu pa ne kužim kako to nisi znao već si osjećao da je ovaj tvoj prvi komentar OK za napisat.

    • MaliMicek

      @Igor Belan, 08.12.2016 - 15:57

      La familia es todo ! Fala na tome evo ti lajk. Istina, priznajem da znam malo žustro komentirat ali ponekad je iznimno teško skužit sarkazam na “pismeno” što s jedne što s druge strane.

    • Andrash

      @Igor Belan, 07.12.2016 - 20:35

      Ma što bi klokan napravio tom psu? Ništa…

  • imagineak

    06.12.2016 - 08:58

    “I da, svaka vam čast ovo ima veze s gamingom sve u 16. Znam da ima vijesti nevezane za gaming al ovo izgleda kao lagano padanje na Indexovu razinu skupljanja klikova senzacionalnim naslovima.”

    Krades mi rijeci iz usta :)))

    • Igor Belan

      @imagineak, 06.12.2016 - 09:45

      Rubrika se inače zove Game Over upravo zato jer nema veze s gamingom.

    • imagineak

      @Igor Belan, 06.12.2016 - 16:06

      Ma znam. Kad stavite post ili najavu vezano za film ili seriju, to uvijek pročitam ili pogledam. Ali ovaj post je bio promašaj. Zanimljivo je kad se na ovakvom portalu nađe nešto na neki način blisko gamingu, ali ovaj post mi nikako ne pripada ovdje. Iako je zanimljiv, nije mu mjesto na HCL-ovom portalu. Imamo HCL forum gdje ima mnoštvo off topic tema gdje se mogu dijeliti ovakvi sadržaji. Većina aktualnih stranica kreće bujati ovakvim postovima. Mislim da većina nas dođe ovdje pročitati što ima novo u svijetu gejminga ili pogledati kakav novi HCL video. Da, mogu jednostavno ignorirati ovakve postove ako u njima ne pronalazim interes, ali me strah što se uopće pojavljuju na ovakvim mjestima i time postoji mogućnost da u budućnosti budu u mnogo većem broju. Samo moje mišljenje, naravno.

    • Igor Belan

      @imagineak, 07.12.2016 - 09:42

      Hvala na tvom mišljenju, ali ja odlučujem čemu je mjesto na HCL-u pa ti mogu samo reći da ćemo nakon godine dana pozitivnih reakcija na tu praksu povremenog objavljivanja “Game Over” članaka, nastaviti ažurirati ovu rubriku otprilike istim tempom kao i do sada.

    • imagineak

      @Igor Belan, 07.12.2016 - 13:02

      OK. I prije tjedan dana ste slicnu stvar napisali, slaba je bila gledanost odredjene forme pa je to navodno pokazatelj da se nesto treba promjeniti. Najpopularniji su vam videi iz ARK-a, iako nemam nista protiv igre a ni protiv serijala, tim videima preplavljuju korisnici s najglupljim komentarima tipa “prvi, kad će nova epizoda, kad će ark” i tako dalje. Takve stvari su vam pružile gledanost i što ne, ali povećale broj korisnika koje morate banati zbog trolanja ili gluposti, što si i sam rekao s tvojim odgovorom na moj komentar prije 9 mjeseci. Naravno da vi odlučujete što raditi s publicitetom kojeg ste zaslušili sa dosadašnjim radom, ali osjećam se prozvano napisati svoje mišljenje (koje je u ovom trenutku negativno) kao što i ostali korisnici daju “pozitivne reakcije”. Nadam se da će vam vaš odgovor ovog oblika na pozitivne reakcije pružiti nove šanse i nešto dobro, a ne probleme, ali i nama koji smo tu već duže vremena i koji cijenimo originalnost, profesinalnost i predanost svijetu gaminga. Sretno…

  • Tomina

    06.12.2016 - 10:47

    Nije klokanu nista, osim sto mu nije jasno hahaha…Inace te beštije mogu skakati do 9m u dalj brzinom 50 km/h…Pa stvarno trebas muda imati da ovo napravis,ali crko sam od smjeha hahaha

  • Adele

    06.12.2016 - 11:04

    tekken 8

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?