HCL.HR

DiRT 4 želi da budete neustrašivi u vožnji

Zoran Žalac 27.04.2017.   •   11 komentara   •   Trailer


U vrlo prašnjavom gameplay traileru Codemasters nam pokazuje posljedice neustrašive vožnje, ali i adrenalin koji vas čeka pred svakim zavojem.

Komentari (11)

  • L3gi0naR

    27.04.2017 - 15:32

    Nadam se da ga neče poarkadit,Dirt Rally je bila prava hardcore simulacija rally-a.

    • baDarmageddoN

      @L3gi0naR, 27.04.2017 - 17:36

      Da. Inače volim kada igra nije potpuna simulacija koja ne prašta greške ali DR mi je sjeo kao naručen. Odlična igra, razmišljam da ga nabavim za PSVR 😀

  • Cro_echo88

    27.04.2017 - 18:07

    Dirt rally je teški hc…dok vozim utrku molim boga da prezivim i da toj patnji dodje kraj haha ali kad ju završim jedva cekam iducu 🙂

  • 4mal

    27.04.2017 - 20:30

    jep i sve to u VR-u!

  • L3gi0naR

    27.04.2017 - 20:34

    Dobih danas na Twitteru odgovor,igra će imat arkadni tj.Casul mod i Pro mod vožnje sličan kao u Dirt Rally.

  • hyperion

    27.04.2017 - 21:18

    Uh, nisam još ni Dirt Rally zaigrao… Dirt 2 mi je definitivno najdraži u serijalu, odlična zabava i još bolje destinacije.

  • 1oR

    28.04.2017 - 00:06

    Prvi Dirt je bio prekrasan. Nastavak vise od toga. Trojka tu i tamo i posle toga svaki je isao sve nize i nize…Ovaj mi se ne svidja uopste.Nadam se da grijesim.Grafika i prezentacija su malte ne ko da ovo prave developeri WRCA a ne legendarni Codemasters

    • Chronosus

      @1oR, 28.04.2017 - 13:20

      Trojka je i bila zadnji punokrvni DiRT naslov. Nakon toga je došao samo DiRT Showdown, nekakav potpuno arkadni spinoff koji je više rival Need For Speedu.
      DiRT 1 je meni i dalje najzabavnija igra koju sam igrao s volanom, s vrlo zabavnim career modom i odličnim balansom između arkade i simulacije. Nedavno sam na jedvite muke uspio instalirati DiRT2 kojeg više nigdje legalno ne možeš nabaviti… Djelovao mi je zabavno iako korak više prema arkadi, ali očekivao sam carrier mod u stilu prve Toca Race Drivera. Ništa od toga. Career je prilično monoton, brzo otkriješ sve modove i klase vozila, a kasnije ih samo nadograđuješ. Bezveze. Rally je osjetno teži od svih ostalih stilova i svodi se na to da naučiš na pamet sve staze. Nadam se da će se s 4-kom vratiti orginalnom DiRTu.

    • 1oR

      @Chronosus, 28.04.2017 - 15:47

      Aha,kad se sve oduzme i sabere Dirt 1 je najbolji relly svih vremena.Meni je voznja u dvojci bila odlicna,arkadna ali prezabavna,grafika fascinantna.Trojku sam igrao ne vise od pola sata.Premalo staza,par lokacija u sustini sve isto. Showdon je obicno smece,ne znam sta je ono,nista,bas nista. Moram onda sto prije dvojku kupiti ako je takva situacija,vrijedi je imati u koleciji.

    • Chronosus

      @1oR, 28.04.2017 - 21:33

      Kažem, dvojku ne možeš nigdje kupiti zato jer je izdana preko GFWL, a kak nisu izdali patch da ga maknu onda ga zapravo i ne možeš pokrenuti. Ja sam uspio tek nakon nekoliko sati pokušavanja raznih rješenja naći bulletstorm gfwl patch i tek s njim uspješno pokrenuti igru.
      Ma zabavno je za voziti ali pogled iz vozila ti drastično otežava igru jer svaki put kad prođeš kroz vodu si slijep na sekundu-dvije (iako efekt izgleda impresivno i nikad ne dosadi) i tipa gatecrasher mod gdje moraš proći kroz table je također daleko teži jer ne vidiš di je onaj idući. Ak igram izvana onda ne igram s volanom… Druga zamjerka je da se sve ponavlja prečesto: “Welcome to Croatia, people play hard here” svaki put kad kreneš na event tamo. Al ono, ima Croatiu pa što sad. I oni komentari kad nekog lupiš na stazi brzo postanu repetitivni.

    • 1oR

      @Chronosus, 29.04.2017 - 00:21

      Ne mogu da vjerujem da nisu zamjenili GFWL sa necim konkretnijim.Kome je jos teze to uraditi umjesto pustiti da igra propadne,i to onakva rally igra… A jeste,onaj efekat je fenomenalan,kao pravo 😀 Sto se hrvatske tice nisam obracao paznju uopste.Zivim u RSu tako da me to nije dodirivalo,kao ni druge zemlje.Ali nema rijeci da Velebiti nije uradjen graficki fenomenalno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?