HCL.HR

Dobili smo napadaj sreće igrajući We Happy Few

Igor Belan 31.07.2016.   •   23 komentara


Bacite s nama prvi pogled na We Happy Few, igru smještenu u poremećeno društvo Engleske 1960-ih godina u kojoj su svi sretni, ali samo ako popiju svoje tablete. Mi ih nismo popili.

Iskreno, bilo bi mi mnogo draže da je We Happy Few klasična linearna igra s dobrom pričom, nešto poput Bioshocka kojeg sam se kroz ovaj video komentar nekoliko puta sjetio. Nije da ne volim survival igre kojima nas indie developeri bombardiraju posljednjih par godina na Steam Early Accessu, ali We Happy Few sa svojim vizualnim stilom, intrigantnom tematikom i svijetom djeluje kao savršen kandidat za fino, usmjereno linearno iskustvo s pričom što nosi snažnu poantu na kraju.

Hoćemo li to dobiti kada puno izdanje igre bude spremno za kojih godinu dana? Trebali bismo jer je neka vrsta singleplayer modea fokusiranog na priču u pripremi. Do tada imamo ovo nedovršeno, Early Access izdanje fokusirano na preživljavanje, praćenje statistika koje život znače i snalaženje u svijetu kroz sustav craftinga alata i oružja, s tek malo priče da začini atmosferu.

Pogledajte kako to izgleda u našem prvom video komentaru, a ispod mi javite ako želite vidjeti još.

Označeno sa:

Komentari (23)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!