HCL.HR

Spojili se Final Fantasy 15 i Assassin’s Creed, ne pitajte zašto

Zoran Žalac 24.08.2017.   •   6 komentara   •   Trailer


Nakon što je Final Fantasy 15 ostvario suradnju s Forzom Horizon 3, sada je u japanski RPG sasvim neočekivano uletio dašak Assassin’s Creeda.

ac-final-fantasy

Nismo baš navikli gledati kako igre različitih proizvođača dobivaju različita gostovanja. No, čini se kako Square Enix i njihov Final Fantasy 15 posebno rade na takvim čudnim kombinacijama. Naime, nakon što je u Forzu Horizon 3 ubačen automobil iz Final Fantasyja 15, sada je u FF15 ubačen Altair iz Assassin’s Creeda!

Dobro, ipak se ne radi o Altairu nego samo o njegovoj odori za glavnog junaka Noctica. No, nezakoniti brak FF-a i AC-a neće stati na tome. Od 31. 08. ove godine do 31. 01. 2018. u Final Fantasyju 15 održat će se različite mini-igre na temu Assassin’s Creed serijala, a u njima će igrači imati prilike osvojiti još specifičnih predmeta iz AC serijala.

Inače, AC serijal nije stran ovakvom gostovanju te je prije nekoliko godina imao kratko partnerstvo sa Metal Gear Solidom 4 gdje je Snake mogao nositi Altairovu odoru, dok je Ezio u AC2 mogao postati Raiden iz MGS-a.

Komentari (6)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?