HCL.HR

Gledajte kako žena vrišti igrajući VR hororac Don’t Knock Twice

Gregor Stojev 25.10.2016.   •   6 komentara   •   Trailer


Kucni jednom da ju probudiš iz sna, dvaput da ju probudiš iz mrtvih – tako barem glasi slogan nadolazećeg VR hororca. Evo trailera, ako imate hrabrosti.

Ako posjedujete HTC Vive ili Oculus Rift demo možete odmah isprobati na Steamu, a mi svi ostali osuđeni smo na gledanje čudnog trailera u kojem ženi na mobitel dolaze upute kako sjekirom probiti vrata. Igra izlazi tek iduće godine te bi trebala biti igriva i bez VR uređaja, a sve je to zapravo rađeno prema friškom istoimenom filmu o urbanoj legendi.

Imate li hrabrosti za VR horore? A imate li dovoljno snažna računala da ih uopće pokrenete?

Označeno sa: , ,

Komentari (6)

  • Vexido

    25.10.2016 - 18:13

    igore sta se ceka kad ce video :p

  • baDarmageddoN

    25.10.2016 - 19:44

    E ja ću čekati ps5 i psvr2. Do onda mi je to nedovoljno kvalitetno a više nego dovoljno skupo. Neo i VR je više nekvalitetno nego skupo. Kod PCa je kvalitetno a skupo. Nikako na zeleni granu sa tim VRom.

    • Sackboy

      @baDarmageddoN, 26.10.2016 - 17:24

      Ne treba ti ps pro za VR, Navodno da će biti isto iskustvo na običnom PS4.

    • baDarmageddoN

      @Sackboy, 26.10.2016 - 20:58

      Treba. Ps4 će slati 45 sličica samo a onda će to softverski viti pretvoreno u 90. Osim toga, ps4 nije sposoban za 1440p rezu. Za VR je Pro jedva dovoljan. Bio sam između toga da kupim Oculus za PC ili Pro i Vr ali očito je da je tehnologija još uvijek malo preslaba za to. Odnosno, tek se sa gtx 1080 i Oculusom može u moru uživati makar je i 1070 dovoljno jaka u teoriji za miran frejmrate. Ps4 sam po sebi nema šanse, ali je PSVR pravljen sa time na umu. Pro je ono…minimum. Ali zbog svega navedenog, a nisam naveo najbitnije- premali je broj igara za VR, pravih igara a ne ovih druge klase. Akde, ima Driveclub, Elite, ProC i tako to… Da se softverski omogući PSVRu priključak na PC u igrama išao bih iste sekunde po njega, to nije upitno. No ovaj cinema mod mi fakat nije dovoljan. A osim toga, HTC je najkvalitetniji od svih tih sustava a i on je daleko od prave kvalitete u onome što me zanima najviše…simulacije.

  • PppPP

    26.10.2016 - 01:50

    Here’s Johnny!! :))

  • Nevenem

    26.10.2016 - 20:03

    Ja preskačem, nemam dovoljno prostora u sobi! 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?