HCL.HR

Homefront: The Revolution je vani i s razlogom ne citira nijednu recenziju

Zoran Žalac 18.05.2016.   •   15 komentara   •   Traileri


Homefront u svom lansirnom traileru izvlači izjave iz konteksta i vrlo lukavo ne citira nijednu recenziju jer se igra nije nimalo proslavila u njima.

Označeno sa:

Komentari (15)

  • IvanDado

    18.05.2016 - 20:53

    Eto, reko sam da ce biti smece kao i prvi dio, ustvari mozda cak i gore. Jadni oni koji su se ovom veselili ili cak dali lovu. A cini mi se kao da je i neki mali hype bio oko ovoga iz neznam kojeg razloga.

    • Acota

      @IvanDado, 19.05.2016 - 12:39

      znas kakva ce igra bit a da jos nije izasla. To sto ne znas pravopis je manje bitno. Odvoji “ne znam” pa onda prorici buducnost.

  • Artyom

    18.05.2016 - 21:36

    Jesu te prve recenzije možda pisali američki novinari?

    • blacklist0907

      @Artyom, 19.05.2016 - 01:03

      Ko da je bitno…igra je big fail

  • tomohorvat

    19.05.2016 - 09:20

    Užas i veliko razočarenje.

    • DjokaBA

      @tomohorvat, 19.05.2016 - 13:36

      Ocekivano.

  • gamer90ih

    19.05.2016 - 14:27

    Samo je glazba ok.

  • Artyom

    19.05.2016 - 21:53

    Ima li netko da je probao? Kakava su iskustva?

  • Iron666

    19.05.2016 - 23:34

    Nisam ni očekivao bolje, ocjene na steamu su isto poražavajuće.

  • Fskpz gaming fan

    20.05.2016 - 06:37

    Al jls niko od vas nije igrao igru i vec ju pljujete, kako mozete videom govoriti kakva je igra, video moze biti u 240p rezoluciji i vi bi rekli da je igra fail wtf?

    • drazensi

      @Fskpz gaming fan, 20.05.2016 - 06:40

      Kakve veze ima rezolucija s kvalitetom igre?

  • funky0308

    20.05.2016 - 08:52

    U nekoliko zadnjih trailera, dalo se primjetiti da je igra nekako “drvena”, ne znam kako bi to drugacije opisao. Nisam ni gledao reviewe…ali koliko vidim – potop,a? Steta..konacno sam zaigrao i Uncharted 1 i puno bi ostali mogli uciti od Naughty Doga, kamera, rezija, prica..tako se rade igre (igra stara skoro 10god) . Steta..nije bila losa ideja. Bas zato, nema vise preordera nicega. Kada igra izadje i vidim recenzije, onda kupujem.

    • Cipelcug

      @funky0308, 20.05.2016 - 10:19

      @funky0308 ne znam, prvi Uncharted sam također nedavno odigrao, ali igra je užasno ostarila, pacing je u banani, napucavanje zauzima većinu igre a ne pomaže to što ima premalo varijacija protivnika na koje oružje jedva djeluje. Zamarajuća igra, ali iskupili su se itekako s Among Thieves :) naravno, samo moje mišljenje

    • funky0308

      @Cipelcug, 21.05.2016 - 08:31

      Je, istina..staro je to, jbga…ali bas sam zbog toga odmah krenio igrati prvi dio, da dam odmah uplalio cetvrti, ne bi vise mogao igrati prvi (vjerujem da me nitko ne bi mogao odlijepiti od gamepada) .. meni super izgleda i i lijepo je odradjen remaster. Da ima starih fora koje su davnih dana promjenjene u igrama – ima i na tome su mogli poraditi ali sve u svemu, cisto radi hvatanja price – super. Nije zamorno iskustvo. Meni je ovo prva konzola, kupljena iskljucivo radi ekskluziva i sve mi je to novo i zanimljivo. Nisam navikao na takve akcije/avanture/puzzle.. ode ja opet off topic. Sorry svima

  • ffranz13

    20.05.2016 - 13:52

    Poceo sam malo sinoc igrati ovu igru i sta reci nego da je osrednja, niti smrdi niti mirisi. Igra izgleda solidno, osvjetljenja su odlicno urađena a likovi plasticni sa uzasnom glasovnom glumom. Sto se optimizacije tice pa to i nije tako lose kao sto po steamu svi pisu, ja nemam neku prejaku konfu pa se sve na high postavkama vrti u 40 do 50 fpsa. Valjda su driveri od nvidie pomogli. Ocjena za sada 6 od 10. Trebalo je to biti puno bolje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!