HCL.HR

Igrači pronašli način da koristeći Sombru dobiju novi pogled na Overwatch mape

Igor Belan 13.11.2016.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Neki kreativni igrači su pronašli način da koristeći mogućnosti novog lika Sombre bace pogled na Overwatch mape iz potpuno novog kuta.

Kao gamerima, jedna od stvari koje najviše volimo vidjeti na internetu su kreativni načini na koje neki uporni igrači uspijevaju “razbiti” neke igre. Kada ljudi čistim iskustvom s nekim naslovom i dobrim poznavanjem specifičnih gameplay mehanika te igre pronađu načine da naprave nešto što developeri zapravo nisu zamislili da će biti moguće.

Blizzard primjerice nije htio igračima pokazati sve mape Overwatcha iz ptičje perspektive, ali neki kreativni igrači su koristeći Sombrin translocator teleporter iznova i iznova (u Custom Game modu bez ability cooldownova) uspjeli postići upravo to. Tako je i nastao gornji video koji prikazuje sve mape u Overwatchu iz te perspektive, ujedno demonstrirajući iznimnu pažnju za detalje od strane level dizajnera iz Blizzarda koji su čak i okolne dijelove mapa, na kojima se uopće ne odvijaju mečevi, dizajnirali kao da su znali da će ih netko jednom vidjeti na ovaj način.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?