HCL.HR

Igramo Dead by Daylight #2: UBOJICA U AKCIJI

Igor Belan 25.06.2016.   •   7 komentara


Recenzija se još šije u umu našeg Grega, no evo još jednog video komentara iz ovog sve popularnijeg PC hororca što se igra u multiplayeru. Ovaj put iz perspektive ubojice.

Nakon što sam u prošlom videu prevario ubojicu i uspješno pobjegao, danas okrećem ploču i glumim ubojicu što se može sakriti od znatiželjnih očiju. Za sada u Dead by Daylightu postoje tri ubojice između kojih možete birati, a čini se da svaki ima neke posebne mogućnosti. Tip kojeg sam izabrao ovaj put, primjerice, može postati nevidljiv.

Kako vam se čini Dead by Daylight? Igrate?

Komentari (7)

  • Silvio_7Tech

    25.06.2016 - 19:50

    Klokneš se pored generatora, i čekaš samo…. Mislim da moraju sve upaliti da mi se vrata otvorila.

  • Teknokyo

    25.06.2016 - 20:43

    U trenutnom stanju, ova igra bi se trebala zvati “disconnect by daylight”….. (ono koji igraju znati će o čemu pričam). 100% teže je dobiti rank kao ubojica nego kao survivor 😛

  • Queae

    25.06.2016 - 21:53

    “Pa i žene smrde” koji car hahah

  • bojanum

    26.06.2016 - 00:19

    E moj Igore, nije ubojica tvoja profesija, mani se ubijanja 😛

  • oetam

    26.06.2016 - 03:43

    Daj Igore barem malo proući igru, pa tek onda zaigraj i objasni neke stvari. Barem u ovoj igri nema puno mehanika koje treba shvatiti. Nemoj ovako. Meni iskreni je bezveze gledati video.
    Na mapi je 6 generatora, a trebaju ih popraviti 5, kako bi se mogli spasiti. Nakon tih 5 generatora, postoje dva vrata, barem jedna se trebaju otvoriti da bi ljudi preživjeli. Za sada ima samo tri killera, svaki od njih ima specijalni napad, npr. Wraith može biti nevidljiv, ali ne može napadati sve dok se ne otkrije ponovo. Jedan killer stavlja bear trap na zemlju, ako čovjek stane na to zatoći ga na tom mjestu itd. Skupljanjem blood points-a možemo kupiti perkove. Mehanika igra dosta jednostavna.
    Tako da, barem malo da proučiš igru i onda snimi video komentar, ne moraš sve reći, ali barem osnovne. I onda dalje niz sljedeće video komentare objašnjavaš ostatak igre. Slično kao što si i ARK.
    Igra mi je odlična, ima tu puno više od samog paljenja generatora i preživljavanja. Način na koji možemo skupiti dodatne bodove mi se sviđa iz razloga što na jednom mapi možeš dobiti jako puno bodova, i to tako da preko prozora u kućama stvaraš loop, tako da te killer ne može udariti. A opet kao killer trebaš nadmudriti preživjele. Tako da sve u svemu obožavam. Ono što je Evolve, ovo je barem jedno 5x bolje i jednostavnije.

    • Igor Belan

      @oetam, 26.06.2016 - 09:41

      Video je namjerno sniman na blef, da se pojaca dojam napetosti horor filmova koju igra pokusava prenijeti. Kada znas sva pravila, vazan dio tog osjecaja se gubi. Ark serijal koji spominjes ima doslovno identicnu premisu – ulazim u igru s minimalnim predznanjem i istrazujem kako se igra “pred kamerama”. Ne znam sto bi tebi kao nekome s iskustvom u ovoj igri bilo zanimljivije u tome da objasnjavam sve sto ti vec znas. Zapravo znam – nista 🙂 Valjda je zanimljivije vidjet necije neobvezno, opusteno, iskreno prvo iskustvo s igrom… I onima koji znaju o igri.. i onima koji ne znaju. Bit ce jos video komentara najvjerojatnije, a i recenzija se radi kao sto sam i u videu spomenuo pa ce bit vremena za edukativnije videe.

  • Dukie

    29.06.2016 - 16:00

    Psihoticno!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?