HCL.HR

Nova igra Fall of Light fura se na Dark Souls i Ico

Petra Rukav 29.09.2017.   •   3 komentara   •   Trailer


Vječna tama nadvila se nad svijet indie naslova Fall of Light koji izgleda kao hibrid izazovnog Dark Soulsa i usamljenog Icoa.

Fall of Light je dungeon crawler fokusiran na priču koja nam je prezentirana unutar svijeta kojeg je progutala tama. Protagonist bi kao stari ratnik možda bio spreman na ovakav kraj, no kao ocu nepojmljivo mu je ne odvesti vlastitu kćer da vidi posljednje zrake sunca. Međutim, njihov put prema svjetlosti pokazat će im da kraj možda ipak nije tako blizu te da su zajedno dovoljno jaki da pobijede neprijatelje iz sjene.

Komentari (3)

  • nikola65478

    29.09.2017 - 12:02

    Nisam iznenaden xto se jos jedna igra radi po uzoru na dark souls

  • DINEK

    29.09.2017 - 12:32

    Ne znam dali već postoji “Souls žanr/podžanr” ili kako već, ako ne definitivno bi ga trebalo uvrstiti u gaming žanrove, barem prema sistemu borbe, bonfirea i respawna. Neke igre su to odlično odradile i ostale svoje ali ni jedna nije bila ni blizu atmosferi, level dizajnu, loreu, dizajnu oružja, neprijatelja, arhitekturi itd, samome Soulsborne serijalu te se sa tog gledišta usporedbe, dobra igra čini ispodprosječnom ili ćak lošom a to definitivno ne zaslužuje.

    • darijoman

      @DINEK, 29.09.2017 - 13:22

      Mislim da nije nitko ni išao za time da u potpunosti kopira neki od souls serijala. Uglavnom se posuđuje mehanika borbe kao što su igre poput Nioha, The Surge pa i nadolazeći CodeVein

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?