HCL.HR

Kako vam izgleda prvi attack-defend mode serijala u Destiny 2?

Juraj Bevandić 19.05.2017.   •   6 komentara   •   Zanimljivosti


Destiny 2 će osvježiti serijal za igrače koji se radije natječu nego surađuju, a novim modeom će se približiti već postojećim online pucačinama na tržištu.

Destiny 2 će PvP multiplayer promijeniti tako što će smanjiti broj igrača u svim modeovima na dvije ekipe po četvoro, ali će i ubaciti sasvim nove modeove poput prvog attack-defend modea u serijalu nazvanog Countdown. Posjetitelji sinoćnje konferencije imali su prilike zaigrati igru na PS4 Pro konzolama, a mi ćemo ju isprobati ovog ljeta kroz betu.

Komentari (6)

  • DjokaBA

    19.05.2017 - 19:47

    Izgleda nepotrebno i lose..

  • baDarmageddoN

    19.05.2017 - 23:25

    PvP mi nikada nije potpuno odgovarao. Ne način izvedbe nego sama ideja. Coop raidovi i takve stvari su ni daleko bolje. Čak ni fifu ne igram 1vs1 (ili jako rijetko) nego radije sa frendom biram coop 2 vs2. U Destinyu neka bude MPova kakve žele staviti ali raidovi su ono u čemu cu ja najviše trošiti vrijeme

  • baDarmageddoN

    20.05.2017 - 00:18

    PvP mi nikada nije potpuno odgovarao. Ne način izvedbe nego sama ideja. Coop raidovi i takve stvari su ni daleko bolje. Čak ni fifu ne igram 1vs1 (ili jako rijetko) nego radije sa frendom biram coop 2 vs2. U Destinyu neka bude MPova kakve žele staviti ali raidovi su ono u čemu cu ja najviše trošiti vrijeme. Nadam se

  • Eldar Tutnić

    20.05.2017 - 08:56

    Ma odlično! Samo naprijed, što više sadržaja bolje je. Lično, Destiny jedan nisam igrao (osim bete), jer sam pokasno nabavio PS4 i rekoše mi da nema dovoljno igrača te da je jako teško sam prelaziti. S obzirom da sam imao loše iskustvo sa Division, gdje mi se igra nenormalno svidjela ali često nisam mogao neke levele sam riješiti jer nije bilo igrača koji su igrali taj level 🙁 Nadam se da Destiny neće imati taj problem, jer mi se plot prvog dijela previše svidio, kao i općeniti gameplay i sve u vezi ove igre.

    • Negan

      @Eldar Tutnić, 20.05.2017 - 11:43

      Imas hrpetinu igraca, a i sav sadrzaj mozes odraditi solo. Cak i raidove ako imas volje i znas kako.

  • Adam Jensen

    20.05.2017 - 18:17

    Mislim da nije bilo potrebe barem još 2-3 godine da izađe nova Destini igra. Za razliku od prvog ovaj mi izaziva 0 hajpa.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?