HCL.HR

Poklopite se ušima ako mislite da je protagonist Nioha klon Geralta

Juraj Bevandić 09.02.2017.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Mnogi su igrači istaknuli da protagonist Nioha izgleda kao Geralt na godišnjem u Japanu, ali ovaj video nas uvjerava da ne možemo biti više u krivu, jer je William originalna povijesna faca.

Za slučaj da niste znali, većina glavnih likova s kojima imate posla u Niohu su temeljeni na stvarnim ratnicima i herojima iz japanske povijesti. Mnogi su fanovi optužili igru da protagonist William ne spada u taj svijet ili čak da je kopija Geralta iz The Witcher serijala, ali ovaj video istražuje stvarnu povijest europskog samuraja i njegovog rivala koji je ispada nešto više izmišljen.

Samo da se razumijemo, meni je tijekom igranja bilo poznato da su likovi temeljeni na povijesnim ličnostima i svejedno sam im uputio kritike u recenziji.

Komentari (1)

  • Dragan[MKD]

    09.02.2017 - 16:39

    Interesantno je sto Oda Nobunaga je prvo saradgivao sa Portugalcima koji su mu davali tanegashima puske za njegov pohod da osvoji cjeli Japan, naravno za njega hristijanstvo nije pretstavljalo problem jer je bio warlord u pravu smislu, se je resavao silom i ubojstvo, Hideyoshi je nakon toga resio sa vecinom hristijanima u Japanu, a ponajvise u Kysushu (Satsuma Domain), naravno Tokugawa kao najveci diplomat i sasvim suprotan od Nobunaga, zabranjio je bilo kakva trgovina sa Europejcima, osim sa Nizozemcima i to u luci u Hiroshima i Nagasaki u Kyushu, takozavanu Sakoku politika.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?