HCL.HR

Potvrđeno je – FIFA 17 na teren donosi grafiku Battlefield igara

Zoran Žalac 06.06.2016.   •   19 komentara   •   Traileri


Jose Mourinho poručuje nam da se nogomet promijenio, a najveća promjena sljedeće Fife bit će prelazak na Frostbite engine koji je krasio sve novije Electronic Artsove igre.

fifa17

Ranije glasine su potvrđene – FIFA serijal napušta svoj Ignite pokretač te se prebacuje na Frostbite, predvodeći tako tranziciju svih ostalih EA Sports igara na taj engine. FIFA 17 na Frostbite engineu bit će dostupna u verzijama za PlayStation 4, Xbox One te PC. Verzije za PS3 te X360 konzole neće biti prebačene na novi engine.

Kao što trailer otkriva, prve detalje o novoj Fifi doznat ćemo 12. ovog mjeseca. Prema gornjem videu možemo naslutiti kako bi navodni Story Mode mogao biti stvarnost jer je prikazan fokus na snimanje facijalnih animacija igrača.

Zvijezde s naslovnice Fife 17 bit će James Rodriguez, Eden Hazard, Marco Reus te Anthony Martial. Sama igra izaći će 27. 09. ove godine.

Komentari (19)

  • KhorneFlake

    06.06.2016 - 22:31

    Dvanaestog, kad i novi BF1 trailer.

  • IvanDado

    06.06.2016 - 22:57

    Predivno :)

  • pesek32

    06.06.2016 - 23:09

    Baš me zanima kako su odabrali igrače za naslovnicu. Ili bolje rečeno odlučili.

  • Marac77

    06.06.2016 - 23:21

    Oce opet bit izmisljanje tople vode.

  • MoGaming

    06.06.2016 - 23:22

    sad ce upast u isti problem kao PES kad ne budu znali ništa napravit ponove u novom enginu i polako svake god vracat funkcije jednu po jednu

    • movie

      @MoGaming, 06.06.2016 - 23:59

      Pa nije to konami koji je od kralja napravio prosjaka…

    • MoGaming

      @movie, 07.06.2016 - 17:46

      jesu i ovi sposobni…

    • movie

      @MoGaming, 08.06.2016 - 19:35

      Pa jesu ako već nekoliko godina za redom prodaju igru u preko 12 milja komada dok se konami muči da dođe do dvije milje… posao im je stvoriti dodatnu vrijednost i to rade jako dobro, znači sposobni su..

  • lucho-CRO

    07.06.2016 - 08:05

    Meni se sviđa 😉

  • snooker

    07.06.2016 - 09:26

    u lokalnim igraonicama su uvik svi igrali PES, mislin da nikad nikoga nisam vidio da igra FIFU…ili možda samo jedanput

    • lucho-CRO

      @snooker, 07.06.2016 - 10:03

      U lokalnim igraonicama su najcesce igraci koji nemaju prilike doma testirati sta im je bolje tj mozda si ne mogu priustiti ni pes ni fifu pa igraju sta im je nametnuto ili sto igraonica nabavlja ili sto se vec igra zadnjih pun kufer godina pa jednostavno ako i imaju fifu ne mogu se uvijek dogovorit..dapace po igraonicama zalaze svi i oni koji imaju jeben gaming setup al zbog ekipe..al vise manje ekipu koju poznajem ili koju sam susretao je ekipa koja nije bas nesto previse zagrizena u gaming svijet i koja ne moze ili ne zeli novac trositi na pc/konzolu + igra a sve to imaju na jednom mjestu kad im dode da igraju..moje je misljenje tak mozda grijesim ako da ispravi me hehe :)

    • movie

      @snooker, 08.06.2016 - 19:36

      godinama sam rentao igre za konzole i svake godine fifa se duplo bolje rentala od pesa.

  • GazSnake

    07.06.2016 - 11:14

    Nice!!!

  • baDarmageddoN

    07.06.2016 - 11:26

    Da, znamo da će grafika biti dobra… Koga briga? Želim da još za stepenicu nadograde gameplay- fiziku, mehaniku i AI. Da, prvo što se vidi je grafika ali gameplay je nakon tih par početnih sekundi najbitnija stvar. Ne želim neku simulaciju više jer nemam vremena igrati kao nekad, želim samo uživati u svakoj tekmi bez da me moj golman, kolizija između mojih igrača ili loš sudac nerviraju. Želim neprestanu igru, bez toga da se teren resetira za svaki izlazak lopte iznad njega. Želim da publika zna kako se navija, čak pokoju baklju da upale. Isto tako, bilo bi dobro da se dodaju i klinci što bacaju lopte u igru. A opet…oni o grafici jer to kod mnogih budi želju da se kupi igra. Ok, dajte im grafiku. Za mene popravite stvari koje bih htio 😀

    • beg

      @baDarmageddoN, 07.06.2016 - 13:52

      sa dosta stvari se slazem, sa nekim ni najmanje… Dakle, sve za gameplay podrzavam… To je jedino bitno… Neka radije izbrisu sve dodatne opcije, zenske repke, karijere, manager modove ili ne znam ni ja sta, to u ovoj igri nikom ne triba i bace citav fokus na gameplay, jer to je jedina bitna stavka… Da ga bar dovedu na razinu PESa… A za ove baklje, skupljace lopti, navijanje i efekte, who the f cares… Grafika je i onako vec na nivou, koga briga za graficka poboljsanja… Samo te tiraju da kupujes novi hardware, a igra gotovo ista ko prije 5 sezona…

    • baDarmageddoN

      @beg, 07.06.2016 - 14:03

      Cijenim tvoje mišljenje no mnogi od nas vole i karijeru i menađer mod i vidjeti neke egzotične timove i ostale manje sitnice koje čine nogomet kao sport. Zašto tražiti samo gameplay? Treba tražiti da nam daju sve! A ovo da li se mijenja ili ne te da li je isti vrag kroz 5 godina fakat više ne želim raspravljati. S sad… staviti Fifin gameplay na razinu PESa bi sa mojeg pogleda bilo kao da voziš kroz F1 utrku sa ručnom, bez KERSa, bez DRSa i sa SuperSoft gumama na ful mokroj stazi. Na razinu PESa… Hvala ti za ovu komediju 😛 hahahaha

    • movie

      @beg, 08.06.2016 - 19:40

      Gameplay na razini pesa? Pa zato je fifa krenula u visine jer se odvojila od tog smeća koje zadnje dvije godine kopira fifu u gameplayu. I najodaniji igrači pesa su digli ruke od njega i prešli na fifu.Ja sam još 2010 odustao od pesa. Komunicairam s mnogim ljudima koji su napustili pes i sada igraju fifu. Da se razumijemo. FIFA je smeće ali pes je smeće na treću..od dva zla ljudi prelaze na manje zlo..

  • blacklist0907

    07.06.2016 - 16:33

    Bolje da se koncentriraju na gameplay

  • nixon227

    07.06.2016 - 22:04

    da nisu Messija maknuli sa naslovnice zbog afere sa utajom poreza hahaha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!