HCL.HR

Proslavite s nama 15 godina najpoznatije hrvatske igre – Serious Sama

Igor Belan 23.03.2016.   •   26 komentara


Sretan rođendan Sam! Serious Sam: The First Encounter izašao je prije 15 godina, ovih dana slavi rođendan, a mi se tim povodom vratili u Egipat raskomadati vanzemaljske beštije kao da je dvijetisuće i prva!

Jučer smo pisali  o 15. rođendanu legendarnog Serious Sama, no kad se radi o takvoj igri – jedna vijest jednostavno nije dovoljna. Odlučio sam stoga pronaći malo mjesta u našem prekrcanom rasporedu ovih dana da vas kroz magiju videa podsjetimo na prvu avanturu Sama “Serious” Stonea izašlu 2001. godine. I za divno čudo, činim to kroz uljepšano HD reizdanje iste igre izašlo 2009. godine.

Jeste li i vi davne 2001. igrali Serious Sama? Sjećate se demo verzije?

Označeno sa:

Komentari (26)

  • nikola2222253

    23.03.2016 - 18:26

    Da, igro sam Serious Sam i oduševio me.

  • darijoman

    23.03.2016 - 18:39

    Sretan rođendan.. Čekamo nastavak :)

  • GTA222

    23.03.2016 - 20:02

    Mene pati što nigdje nemogu naći verziju koja je u potpunosti na Hrvatskom.

    • GTA222

      @GTA222, 23.03.2016 - 21:13

      Igore jel to sve na ULTRA ili?

    • Igor Belan

      @GTA222, 23.03.2016 - 21:39

      Je, sve postavke na ultra, ali je Youtube ubio kvalitetu slike sa svojom kompresijom pa ne možeš te ultra detalje vidjeti ovdje u potpunosti.

    • nikola2222253

      @Igor Belan, 23.03.2016 - 22:13

      Mislim da cu ga ja odigrat .

    • Vailent

      @GTA222, 23.03.2016 - 22:58

      ti si sigurno lik koji je počeo igrati igrice 2010 pa nadalje kada su one već napucane grafikom ej ovo je igra iz 2001 koja je igrala na pentium 3 i 4 xD

    • GTA222

      @Vailent, 24.03.2016 - 10:33

      Ma nije stvar u tome ja sam ti 2003. dobio prvo računalo i to Apple Macintosh ili kako se već zvao i na njemu igrao stari Prince of Persia, nego je stvar u tome što gledam Igorov gameplay i teksture nisu uopće onakve kakve trebaju biti, tj malo su mutnjikave.

    • Vailent

      @GTA222, 24.03.2016 - 19:44

      aha ok onda :) ma nisam ja ništa loše mislio,neg općenito ove nove generacije su počeli gaming na dobroj grafi u igrama,a nisu probali ove igrice iz 99 00 01 godine itd tipa počeli su na cod 4 koji je već 2007 imao jako dobru grafu za tu godinu.

  • Silvio_7Tech

    23.03.2016 - 20:17

    A članak na engleskom….

    • Igor Belan

      @Silvio_7Tech, 25.03.2016 - 10:22

      Što je na engleskom? :/

  • ivancrogaming

    23.03.2016 - 20:23

    SRETAN ROĐENDAN TI SERIOUS SAM!SRETAN ROĐENDAN TI!

  • gamer90ih

    23.03.2016 - 20:44

    sjećam se časopisa Hacker ali se ne sjećam zašto je propao?

    • Alum

      @gamer90ih, 24.03.2016 - 11:32

      Ehh da, odličan je bio :) Koja nostalgija…

    • Vexido

      @gamer90ih, 24.03.2016 - 19:51

      ja jos imam nekih 30tak casopisa doma, a tko zna mozda nisu platili porez i slicno , nije im bas pomoglo ni ono kad su uklonili cd a zadrzali cijenu od +30kn …

    • l)oolvl

      @gamer90ih, 25.03.2016 - 03:08

      nikad nije razjašnjeno, ali mislim da je vjerojatno bilo problema sa izdavačem i financijama, možda i neke unutarnje nesuglasice… uglavnom, velika šteta :(

  • Vailent

    23.03.2016 - 22:55

    ja bi se kladio da pola korisnika hcl nije ni zaigralo ovu igricu!

  • tomohorvat

    24.03.2016 - 09:28

    stvarno sjajna igra

  • Alum

    24.03.2016 - 11:41

    U multiplayeru je to bilo ludilo :)

  • brlja

    24.03.2016 - 14:56

    Sretan rodjendan…Genijalna igra i ne zato jer je ‘nasa’. Kad se sjetim one keltske muzike u nekoj pustinji i horde samoubojica…ludilo…

  • l)oolvl

    25.03.2016 - 03:06

    e ovo je bila zabavna igra… šteta što su uspjeli srozati serijal do trećeg dijela, ali nadam se da će neki novi nastavak vratiti staru slavu

  • Schmitzz97

    25.03.2016 - 11:16

    http://imgur.com/sOKc2jt
    @Igor
    March 2001 ali nije na njemu :/

    • Apocalypse4987

      @Schmitzz97, 25.03.2016 - 21:26

      Giants: Citizen Kabuto 😀 koje remek djelo

    • Vaas montenegro

      @Apocalypse4987, 28.03.2016 - 02:22

      Sjecam se igro sam neki demo sa BUG cd,bilo je super ono letenje hehe :).Igor bi trebao napraviti neki video i za ovo…

  • Vaas montenegro

    28.03.2016 - 02:23

    Poslje skole se trcalo da se vjezba pucanje,davno je to bilo 😀

  • tothwow

    29.03.2016 - 12:01

    the firs encounter odlican, second encounter jos bolji, bfe….no comment

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!