HCL.HR

Proučite Cree Indijance u novoj ekspanziji Civilizationa 6

Zoran Žalac 02.01.2018.   •   3 komentara   •   Trailer


Najznačajnija grupa američkih Indijanaca iz Kanade bit će zastupljena u prvoj ekspanziji za Civilization 6, zajedno sa svojim vođom Pîhtokahanapiwiyinom poznatijim pod nadimkom Poundmaker.

Razvojni tim Firaxis nije uslišio naše želje i donio nam kralja Tomislava ili bana Jelačića u Civilization 6. Umjesto toga, u novoj ekspanziji zvanoj Rise and Fall uvrstit će civilizaciju američkih Indijanaca iz Kanade. Takozvani Creeji imaju nekoliko specifičnih karakteristika utoliko što razvijaju nove trgovačke linija čim razviju lončarstvo, a njihova izviđačka jedinica snažnija je od običnih skauta.

Komentari (3)

  • baDarmageddoN

    02.01.2018 - 17:13

    Nisu indijanci nego američki domoroci. Molim lijepo 😛

    • BoneDigger

      @baDarmageddoN, 02.01.2018 - 21:34

      Bas sam to pomislio kad sam vidio naslov. Jer zivim u Kanadi i ovdje nitko ne kaze “Indians”, to je kao da kazes n-word za njih, vec se kaze “natives”. Bilo mi je jako cudno kada bi ljudi rekli “East Indians” jer im to znaci Indijci.

  • BoneDigger

    02.01.2018 - 21:40

    I sto je njihov zadnji level civilizacije? To da su vecina pijanci koji piju Listerine i hand sanitizer da bi se napili jer ne smiju kupiti akoholo da i spavaju po ulici? Ili da im Kanadska vlada daje hrpe novca sa kojima ne znaju sto ce pa ih trose na jos alkohola i beskorisne stvari? Ne znam, ne cini mi se bas kao neki uspjeh :))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?